Makelaar West-Friesland Zwaagdijk-Oost

De vastgoedmarkt in Zwaagdijk-Oost toont aanzienlijke tekenen van groei. Aanvankelijk, gedurende de eerste maanden van 2017, schommelden de woningprijzen rond de € 320.000. Echter, bij aanvang van 2018, waren deze prijzen al met 12,5% gestegen tot een gemiddelde van € 360.000. Niet alleen dit, er is ook een opmerkelijke toename geweest in de verkoop van woningen in Zwaagdijk-Oost. Terwijl er eind 2016 nog ongeveer 425 huizen te koop stonden in Zwaagdijk-Oost, is dat aantal momenteel gedaald tot ongeveer 50. Binnen de bredere context van de gemeente Medemblik, waartoe Zwaagdijk-Oost behoort, zijn er momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. Door de toenemende vraag en het beperkte aanbod van woningen binnen de gemeente Medemblik, is er een trend ontstaan waarbij biedingen steeds vaker boven de vraagprijs uitstijgen, vergelijkbaar met de situatie in Amsterdam. Profiteer van deze gunstige marktontwikkelingen en verken de mogelijkheden om een prachtig huis te bemachtigen in Zwaagdijk-Oost.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Gelegen in het oostelijke deel van West-Friesland, is Zwaagdijk-Oost uitstekend bereikbaar via de A7, die zich op slechts 8 km afstand bevindt. Het gemeentehuis is gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Zowel Zwaagdijk-Oost als de omliggende regio zijn bekend terrein voor onze makelaars. In feite is één van onze makelaars zelfs een inwoner van Zwaagdijk-Oost. Met onze passie en diepgaande kennis van Zwaagdijk-Oost en de naburige dorpen, zoals Twisk, Opperdoes en Medemblik, beschikken wij over een uitgebreid netwerk en kunnen wij u voorzien van alle relevante informatie die u nodig heeft. Zwaagdijk-Oost biedt een diverse selectie aan woningen, variërend van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Deze diversiteit weerspiegelt zich ook in verschillende prijsklassen, met prijzen variërend van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Dankzij de groeiende vraag op de woningmarkt en onze vertrouwdheid met de regio West-Friesland, zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning in Zwaagdijk-Oost binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dat tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden wij u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen, en dat alles zonder de vermelding van de gemeente Medemblik te wijzigen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het auto-gebonden woon-werkverkeer vanuit Zwaagdijk-Oost verloopt soepel. Er is een snelle verbinding met de A7 vanaf Zwaagdijk-Oost, die tevens toegang biedt tot nabijgelegen steden in West-Friesland. De overige dorpen in de regio, behorende tot de gemeente Medemblik, liggen allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Wat betreft het openbaar vervoer, scoort de gemeente Medemblik positief. In het dorp Zwaagdijk-Oost is een busstation aanwezig, waarvandaan de meeste bussen richting Hoorn vertrekken. Bovendien zijn er busverbindingen vanuit andere dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Ons makelaarsteam in Zwaagdijk-Oost

Ons team bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde makelaars die hun roots hebben in diverse regio’s van West-Friesland. Met een passie voor het vak en uitgebreide kennis van al het moois dat Zwaagdijk-Oost te bieden heeft, zijn wij goed thuis in de woningmarkt van Zwaagdijk-Oost, Hoorn, Wognum en omliggende dorpen. Bent u benieuwd naar wat wij als Westfriese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Zwaagdijk-Oost? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853