Makelaar West-Friesland Zwaag

De huizenmarkt in Zwaag is in de afgelopen jaren aanzienlijk in beweging gekomen. Eind 2016 bedroeg de gemiddelde woningprijs in deze regio € 270.000. In het begin van 2018 is deze prijs gestegen naar € 335.000, wat neerkomt op een indrukwekkende stijging van 24%. Dit is bijna het dubbele van het landelijk gemiddelde van 12,5%. Bovendien zien we een opvallende trend waarbij woningen regelmatig ver boven de vraagprijs worden verkocht, een ontwikkeling die al geruime tijd gaande is in Amsterdam.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in Zwaag

Zwaag, gelegen aan de zuidzijde van West-Friesland in de gemeente Hoorn, kent een dynamische huizenmarkt. Als toonaangevende makelaar in West-Friesland zijn we uitstekend bekend met deze omgeving, mede dankzij een van onze taxateurs die al geruime tijd in Zwaag woont. Ons uitgebreide netwerk als makelaar in deze regio stelt ons in staat om voor u het optimale resultaat te realiseren bij het aan- of verkopen van woningen. In Zwaag vindt u een gevarieerd aanbod aan woningen, variërend van appartementen en historische panden tot bungalows en villa’s. Met opties voor starters, gezinnen en senioren is er voor elk wat wils. Gemiddeld staan er ongeveer 380 woningen te koop, met prijskaartjes variërend tussen € 130.000 en € 2.500.000.
 

2 maanden kosteloos advies van een makelaar

Gezien de groeiende vraag naar woningen en onze diepgaande kennis van Zwaag, zijn we overtuigd van onze capaciteit om uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden te verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden wij u de mogelijkheid om na 2 maanden zonder kosten de verkoopopdracht te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om zonder verdere verplichtingen met ons verder te gaan op basis van ‘no-cure-no-pay’.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Hoorn

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Hoorn

Gemeente Hoorn Kenmerken
Inwoners 74.000
Oppervlakte 53,25 km² (waarvan 33 km² water)
Huishoudens 33.300
Gemiddelde aankoopwaarde € 325.000
Gemiddelde WOZ waarde € 211.000
Gemiddelde verkooptijd 2,1 maanden
Onze verkooptijd 1,6 maanden
Dorpen Blokker en Zwaag.
Basisscholen Blokker: OBS De Bussel en RKBS Sint Jozef
Hoorn: Montessori school Hoorn, PCB Dynamis, IC De Ceder, OBS Jules Verneschool, PCB Het Kompas, Montessori De Flierefluiter, IC Het Spectrum, OBS De Klipper, OBS voor speciaal onderwijs, RKBS Jenaplansch De Pontonnier, RKBS Bernardus van Bockxmeerschool, RKBS Maria, Westfriese Vrije School Parcival, OBS De Windvaan en OBS De Zonnewyzer
Zwaag: OBS Klimop, OBS Het Ooievaarsnest, PCB De Rank, IC Roald Dahl, OBS De Spinaker, OBS Burgemeester de Wildeschool en RKBS De Wingerd

Autoverkeer van en naar Zwaag verloopt uitermate soepel. Met de recente aanleg van de vierbaans N307 (Zwaag-Enkhuizen) die aansluit op de A7, is er een comfortabele verbinding ontstaan tussen Zwaag, Amsterdam en omliggende steden in West-Friesland.

Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld in Zwaag. Diverse busverbindingen verbinden Zwaag met naburige dorpen en de stad zelf. Bovendien rijden er regelmatig treinen naar Amsterdam, Alkmaar en Enkhuizen.
 

Welke huizen staan er nu te koop?

Vind snel alle huizen die op dit moment te koop staan in de Hoorn, Blokker of Zwaag:

Wanneer u op zoek bent naar een huis in Hoorn, Blokker of Zwaag, zorgt een aankoopmakelaar dat u als eerste op de hoogte bent van het nieuwe woningaanbod. Dit is belangrijk als u een woning wilt vinden in een locatie met een korte doorlooptijd. Wij helpen u graag met het vinden van een woning die bij u past in een krappe woningmarkt tegen de scherpst mogelijke aankoopprijs.

Ons makelaarsteam in Zwaag

Ons team bestaat uit gepassioneerde en hooggekwalificeerde makelaars die geworteld zijn in verschillende regio’s binnen West-Friesland. Met een diepgaande liefde voor het vak en uitgebreide kennis van al het moois dat Zwaag te bieden heeft, zijn wij experts op het gebied van de Zwaagse vastgoedmarkt. Wilt u ontdekken hoe wij als lokale makelaar iets voor u kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.
 

Prijzen en tarieven

Gezien de opleving van de vastgoedmarkt richten wij ons bij onze verkoopstrategie voornamelijk op doeltreffende onderhandelingen. We geloven dat investeren in dure presentaties en advertenties overbodig is in een markt waar kopers gemakkelijker te vinden zijn. Hierdoor zijn onze diensten bij Makelaardij West-Friesland voordeliger en kunnen we ons concentreren op activiteiten die het hoogste rendement opleveren, zoals het behalen van optimale verkoopprijzen. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in Hoorn, Blokker of Zwaag zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Digitale strategie

Makelaardij West-Friesland werkt samen met deskundigen op het gebied van online marketing, met meer dan 20 jaar ervaring. Dit stelt ons in staat om de juiste doelgroep online te bereiken voor woningverkoop. We zorgen ervoor dat uw woning goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Dankzij online technieken en analyses kunnen we het aantal bezichtigingen per woning maximaliseren. Deze aanpak bespaart tijd en verlaagt de kosten, waardoor we ons nog meer kunnen richten op het optimaliseren van uw verkoopresultaat.

 

Taxaties en bouwkundige inspecties

Binnen ons makelaarskantoor werken we met ervaren taxateurs en bouwkundige specialisten voor gedegen technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? We staan voor u klaar met professioneel taxatieadvies.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze lokale makelaars in Zwaag? We zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853