Makelaar West-Friesland Zuidermeer

De Huizenmarkt in Zuidermeer: Ontdek de Woningprijzen

De woningmarkt in Zuidermeer heeft het afgelopen jaar een stijging van 12,5% laten zien, vergelijkbaar met het landelijk gemiddelde. In eind 2016 bedroeg de gemiddelde woningprijs € 320.000, welke in het begin van 2018 is gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs iets hoger ligt dan in omliggende gemeenten, blijft de groei nog iets achter bij deze gebieden.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in Zuidermeer: Uw Partner in Woningtransacties

Zuidermeer, gelegen ten westen van Hoorn in het zuidelijke deel van West-Friesland, biedt diverse woningtypen zoals starterswoningen, boerderijen, bungalows en villa’s. Met ons uitgebreide netwerk als makelaar in deze regio, streven wij ernaar om het beste resultaat te behalen bij het kopen of verkopen van uw woning. Met gemiddeld ongeveer 120 beschikbare woningen in Zuidermeer, variërend in prijs van € 130.000 tot € 1.800.000, staan wij voor u klaar om u te begeleiden.
 

2 Maanden Gratis Makelaarsdiensten

Dankzij de opbloeiende woningmarkt en onze diepgaande kennis van Zuidermeer zijn wij ervan overtuigd dat wij uw woning binnen 2 maanden tegen de beste prijs en voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos beëindigen of kiezen voor onze no-cure-no-pay optie, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Uitstekende Bereikbaarheid via de Auto
De bereikbaarheid per auto vanuit Zuidermeer is uitstekend. Alle dorpen liggen binnen een straal van 6 km van de A7, wat zorgt voor een goede verbinding met Amsterdam. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) momenteel verbeterd, wat resulteert in een nog betere aansluiting op het westen van Noord-Holland.

Efficiënt Openbaar Vervoer
Het openbaar vervoer in Zuidermeer beperkt zich tot buslijnen richting Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel. De trein tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons Deskundige Makelaarsteam in Zuidermeer

Ons team bestaat uit enthousiaste, gekwalificeerde makelaars die hun wortels hebben in diverse regio’s binnen West-Friesland. Met een diepe passie voor het vak en uitgebreide kennis van het prachtige landschap rondom Zuidermeer, zijn wij experts in de woningmarkt van dit gebied. Wilt u ontdekken hoe onze Westfriese makelaars u kunnen ondersteunen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 

Voordelige Tarieven

Dankzij de groeiende woningmarkt leggen wij de nadruk op effectieve onderhandelingen. Wij beschouwen grote investeringen in presentaties en advertenties als overbodig, gezien de gunstige marktomstandigheden. Dit maakt Makelaardij West-Friesland een kostenefficiënte keuze, waarbij we ons richten op activiteiten die het hoogste rendement opleveren: het behalen van de beste verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Strategie voor Online Zichtbaarheid

Makelaardij West-Friesland werkt samen met professionals die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit stelt ons in staat om de juiste doelgroep online te bereiken voor woningverkoop. We zorgen ervoor dat uw woning goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Met geavanceerde online technieken en metingen streven we ernaar om het aantal bezichtigingen per woning te maximaliseren. Deze aanpak bespaart tijd, verlaagt de makelaarskosten en optimaliseert uw verkooprendement.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen onze makelaardij werken bekwame taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij staan klaar om u te helpen met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze Westfriese makelaars voor Zuidermeer? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853