Makelaar West-Friesland Wognum

Zoek je een betrouwbare makelaar in Wognum? De huizenmarkt in Wognum maakt momenteel een opmerkelijke groei door. Terwijl de woningprijzen aanvankelijk rond € 320.000 lagen in de beginmaanden van 2017, zijn deze in het begin van 2018 al gestegen met 12,5% tot een gemiddelde van € 360.000. Daarbij is er een aanzienlijke toename in de verkoop van woningen in Wognum. Waar eind 2016 nog ongeveer 425 huizen te koop stonden in Wognum, is dit aantal inmiddels gedaald tot ongeveer 50. Binnen de bredere context van de gemeente Medemblik, waar Wognum onder valt, zijn momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. De groeiende vraag en het beperkte aanbod creëren een trend waarbij biedingen regelmatig boven de vraagprijs uitkomen, vergelijkbaar met ontwikkelingen in steden zoals Amsterdam. Benut deze gunstige marktsituatie en ontdek de mogelijkheden om een prachtige woning in Wognum te bemachtigen.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Wognum bevindt zich in het centrale deel van West-Friesland en is uitstekend bereikbaar via de A7, op slechts 1 km afstand. Het gemeentehuis is gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Zowel Wognum als de omliggende regio zijn bekend terrein voor onze makelaars. Sterker nog, één van onze makelaars is zelfs een inwoner van Wognum. Met onze passie en uitgebreide kennis van Wognum en naburige dorpen zoals Twisk, Opperdoes en Medemblik, beschikken we over een omvangrijk netwerk en kunnen we je voorzien van alle benodigde informatie. Wognum biedt een diverse selectie aan woningen, variërend van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Deze variatie komt ook tot uiting in verschillende prijsklassen, van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Vanwege de groeiende vraag op de woningmarkt en onze vertrouwdheid met de regio West-Friesland, zijn we ervan overtuigd dat we jouw woning in Wognum binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dit tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heb je de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. Je kunt er ook voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen, zonder dat de vermelding van de gemeente Medemblik wordt gewijzigd.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Wognum verloopt uitstekend. Wognum heeft een snelle verbinding met de A7 en nabijgelegen steden in West-Friesland. De overige dorpen in de regio, behorende tot de gemeente Medemblik, liggen allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Ook reizen met het openbaar vervoer is ideaal in de gemeente Medemblik. In het dorp Wognum zelf is een busstation, van waaruit de meeste bussen richting Hoorn vertrekken. Bovendien zijn er busverbindingen vanuit andere dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Ons makelaarsteam in Wognum

Ons team bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde makelaars die hun wortels hebben in diverse regio’s van West-Friesland. Met een passie voor het vak en uitgebreide kennis van al het moois dat Wognum te bieden heeft, zijn wij volledig bekend met de woningmarkt in Wognum, Nibbixwoud, Hoorn en omliggende dorpen. Wil je ontdekken wat onze West-Friese makelaars voor jou kunnen betekenen? Wij staan klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met onze West-Friese makelaars voor Wognum? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853