Makelaar West-Friesland Wogmeer

De Beste Makelaar in Wogmeer voor het Kopen en Verkopen van Huizen

De huizenprijzen in het charmante Wogmeer zijn het afgelopen jaar met 12,5% gestegen, een gelijke stijging als het landelijke gemiddelde. De gemiddelde woningprijs is in eind 2016 begonnen op € 320.000 en heeft begin 2018 de € 360.000 bereikt. Hoewel de gemiddelde huizenprijs iets hoger ligt dan in omliggende gebieden, blijft de groei iets achter bij deze regio’s.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Ervaren Makelaars in Wogmeer

Wogmeer, gelegen ten westen van Hoorn in het zuidelijke deel van West-Friesland, is waar ons makelaarsteam thuis is. Als lokale experts kennen wij deze omgeving op ons duimpje. Met ons uitgebreide netwerk in Wogmeer zijn wij als makelaar in staat om het maximale te bereiken bij het kopen of verkopen van uw woning. Van starter woningen tot boerderijen, bungalows en villa’s, de gemeente biedt diverse woningopties. Ongeveer 120 woningen staan gemiddeld te koop, variërend tussen € 130.000 en € 1.800.000.
 

2 Maanden Gratis Makelaarsservice

Dankzij de bloeiende woningmarkt en onze diepgaande kennis van Wogmeer zijn wij ervan overtuigd dat wij uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen. U heeft ook de optie om met ons door te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Het woon-werkverkeer per auto van en naar Wogmeer is uitstekend. Alle dorpen liggen binnen een straal van 6 km van de A7, wat zorgt voor een goede verbinding naar Amsterdam. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) geoptimaliseerd voor een nog betere bereikbaarheid richting het westen van Noord-Holland.

Voor openbaar vervoer zijn er buslijnen naar Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel van Wogmeer. De trein tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons Toegewijde Makelaarsteam in Wogmeer

Ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige makelaars die lokaal geworteld zijn in diverse regio’s van West-Friesland. Met een passie voor het vak en een diepgaande kennis van al het moois dat de uitgestrekte omgeving van Wogmeer te bieden heeft, zijn wij dé autoriteit op het gebied van woningmarkt in de dorpen van Wogmeer. Wilt u weten hoe wij als West-Friese makelaar u kunnen bijstaan? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Economische Strategie

Onze verkoopstrategie richt zich vooral op effectieve onderhandelingen, aangezien de woningmarkt in bloei is. Investeringen in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar kopers gemakkelijk te vinden zijn. Hierdoor zijn de kosten bij Makelaardij West-Friesland lager en kunnen we ons richten op zaken die echt rendement opleveren, zoals het behalen van de hoogst mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Geavanceerde Online Aanpak

Bij Makelaardij West-Friesland werken wij met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Hierdoor kunnen we de juiste doelgroep online bereiken voor de verkoop van uw woning. We zorgen ervoor dat uw huis goed zichtbaar is op Funda, Google en social media. Met geavanceerde online technieken maximaliseren we het aantal bezichtigingen per woning. Deze werkwijze bespaart tijd en kosten, waardoor we ons kunnen concentreren op het rendement van uw verkoop.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met bekwame taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij bieden graag hulp met een nauwkeurige taxatie.

 

Openingstijden

Neem vandaag nog contact op met de West-Friese makelaars van Wogmeer. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853