Makelaar West-Friesland Wijdenes

Makelaar in Wijdenes – West-Friesland

Wijdenes bevindt zich samen met de gemeente Opmeer in het bovensegment qua huizenprijzen in West-Friesland. De gemiddelde aankoopprijs van een woning in Wijdenes is momenteel € 238.000 (terwijl het landelijk gemiddelde € 244.000 is). In het afgelopen jaar zijn de huizenprijzen in West-Friesland met 7,8% gestegen, maar in Wijdenes ligt dit percentage boven het gemiddelde, namelijk op 15%.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars actief in West-Friesland

Wijdenes ligt oostelijk van Hoorn en grenst aan het Markermeer. Het gemeentehuis van Wijdenes is gevestigd in Hoogkarspel. Ons makelaarsteam is zeer vertrouwd met deze regio, aangezien één van onze makelaars lange tijd heeft gewoond in Hoogkarspel en Grootebroek. Dankzij ons uitgebreide netwerk in deze regio kunnen wij het maximale voor u bereiken bij het kopen of verkopen van woningen. Wij bieden woningen in elke prijsklasse aan, geschikt voor diverse samenstellingen zoals starters, gezinnen en senioren. De gemeente is goed uitgerust met passende voorzieningen voor deze diverse doelgroepen. Zowel starters als gezinnen hebben hier een fantastische selectie aan woningen. Gemiddeld staan er ongeveer 125 woningen te koop in de gemeente, variërend in prijs van € 144.000 tot € 1.100.000.
 


2 Maanden gratis makelaardij

Vanwege onaangename ervaringen met diverse makelaarskantoren is er bij veel huishoudens wantrouwen ontstaan ten opzichte van de makelaarsbranche. Sommige kantoren verdienden geld aan huishoudens zonder daadwerkelijk woningen te verkopen, vooral tijdens de huizencrisis. Dit roept terecht vraagtekens op.
Makelaardij West-Friesland distantieert zich sterk van dergelijke praktijken en wil bewijzen dat het anders kan. Wij zijn ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen of met ons doorgaan op basis van ‘no cure, no pay’, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Drechterland

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Drechterland

Gemeente Drechterland Kenmerken
Inwoners 19.900
Oppervlakte 80,74 km² (327 inwoners per km²)
Huishoudens 8.100
Gemiddelde aankoopwaarde € 238.000
Gemiddelde WOZ waarde € 231,000
Gemiddelde verkooptijd 4,9 maanden
Onze verkooptijd 2,2 maanden
Dorpen Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes.
Basisscholen Hoogkarspel: OBS ’t Skitteljacht, RKBS Het Kerspel en RKBS Mr. Spigtschool
Oosterblokker: RKBS Pancratiusschool
Schellinkhout: OBS Jan Luykenschool
Venhuizen: OBS ’t Padland en RKBS Jozefschool
Westwoud: OBS ’t Skitteljachten RKBS De Regenboog
Wijdenes: OBS Roelof van Wienesse

Het woon-werkverkeer met de auto vanuit Wijdenes is uitstekend geregeld. De huidige verbindingsweg N307 (Hoorn-Enkhuizen), samen met de N505, biedt een comfortabele route naar de A7 en de nabijgelegen steden in West-Friesland. Bovendien is een groot deel van de N307 tegenwoordig een vierbaans snelweg, wat de verbinding met de omliggende steden en Amsterdam verder verbetert.

Het openbaar vervoer is zeer goed geregeld in de gemeente Wijdenes. Er rijdt elke 30 minuten een trein tussen Hoorn en Enkhuizen, met stops op locaties zoals Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel en Hoorn Kersenboogerd.
 

Actueel aanbod huizen

Bekijk het volledige aanbod van huizen die te koop staan in Wijdenes:

Bij het aankopen van een woning bieden wij graag onze hulp. Als aankoopmakelaar helpen wij u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteren wij het huis op belangrijke punten, zorgen we voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelen we de juridische en administratieve afhandeling.
 

Het makelaarsteam in Wijdenes

Ons team bestaat uit enthousiaste, goed gekwalificeerde makelaars die geboren en getogen zijn in diverse regio’s binnen West-Friesland. Met passie voor het vak en grondige kennis van al het moois dat de gemeente Wijdenes te bieden heeft, zijn wij experts in de woningmarkt van Hoogkarspel, Bovenkarspel, Grootebroek en naburige dorpen. Benieuwd naar wat onze Westfriese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven en werkwijze

Doordat de woningmarkt aantrekt, ligt onze verkoopstrategie voornamelijk bij onderhandelingen. Investeringen in dure presentaties en advertenties achten wij onnodig in een markt waarin kopers gemakkelijker te vinden zijn. Dit maakt Makelaardij West-Friesland niet alleen voordeliger, maar stelt ons ook in staat ons te richten op zaken die het meeste rendement opleveren: een optimale verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De gemeente Drechterland omvat de volgende dorpen: Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes. De tarieven voor onze makelaarsdiensten in deze dorpen zijn transparant en eenvoudig. Benieuwd naar het voordelige tarief waarmee wij uw huis kunnen verkopen, alsook de verwachte verkoopprijs? Wij staan klaar om u te voorzien van informatie.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online aanpak

Bij Makelaardij West-Friesland werken specialisten met ruim 20 jaar ervaring in online marketing. Dit stelt ons in staat om de juiste doelgroep online te bereiken voor de verkoop van een woning. Hierdoor wordt uw woning goed vindbaar op Funda, Google en sociale media. We passen online technieken en metingen toe om het aantal bezichtigingen per woning te maximaliseren. Dit leidt tot tijdsbesparing, lagere makelaarskosten en een hoger rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en bouwtechnische keuringen

Binnen ons makelaarskantoor werken gecertificeerde taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een gedegen taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met onze Westfriese makelaars voor Wijdenes? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853