Makelaar West-Friesland Westwoud

Makelaar Westwoud – Heerlijk landelijk & vrij wonen

Westwoud zit samen met gemeente Opmeer in het bovensegment qua huizenprijzen in West-Friesland. De gemiddelde aankoopprijs van een woning in Westwoud is momenteel € 238.000 (het landelijk gemiddelde is € 244.000). De huizenprijzen in West-Friesland zijn het afgelopen jaar met 7,8% gestegen, terwijl dit percentage voor Westwoud boven het gemiddelde ligt met 15%.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Vind uw droomhuis met Makelaar Westwoud

De plaats Westwoud ligt ten oosten van Hoorn niet ver van het Markermeer. Het karakteristieke gemeentehuis van Westwoud bevindt zich in Hoogkarspel. Ons team van West-Friese makelaars is goed bekend met deze omgeving. Eén van onze makelaars heeft jarenlang in Hoogkarspel en Grootebroek gewoond, waardoor we diepgaande kennis hebben over de regio. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om het maximale te bereiken voor u als het gaat om het kopen of verkopen van huizen. Westwoud biedt woningen in diverse prijsklassen en voor verschillende doelgroepen, waaronder starters, gezinnen en senioren. De gemeente is goed uitgerust met passende voorzieningen. Zowel starters als gezinnen kunnen kiezen uit een fantastisch aanbod aan woningen. Gemiddeld staan er ongeveer 125 woningen te koop in de gemeente, variërend in prijs tussen € 144.000 en € 1.100.000.
 


Ontdek onze unieke aanpak

Naar aanleiding van minder positieve ervaringen met diverse makelaarskantoren, is er bij veel huishoudens een gevoel van wantrouwen ontstaan jegens de makelaardij. Sommige kantoren verkochten tijdens de huizencrisis geen woningen, maar verdienden toch aan huishoudens. Wij van Makelaar Westwoud nemen afstand van dergelijke praktijken en willen aantonen dat het anders kan. Wij zijn ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen, of u kunt verder gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Drechterland

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Drechterland

Gemeente Drechterland Kenmerken
Inwoners 19.900
Oppervlakte 80,74 km² (327 inwoners per km²)
Huishoudens 8.100
Gemiddelde aankoopwaarde € 238.000
Gemiddelde WOZ waarde € 231,000
Gemiddelde verkooptijd 4,9 maanden
Onze verkooptijd 2,2 maanden
Dorpen Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes.
Basisscholen Hoogkarspel: OBS ’t Skitteljacht, RKBS Het Kerspel en RKBS Mr. Spigtschool
Oosterblokker: RKBS Pancratiusschool
Schellinkhout: OBS Jan Luykenschool
Venhuizen: OBS ’t Padland en RKBS Jozefschool
Westwoud: OBS ’t Skitteljachten RKBS De Regenboog
Wijdenes: OBS Roelof van Wienesse

Het woon-werkverkeer met de auto vanuit Westwoud is uitstekend geregeld. De N307 (Hoorn-Enkhuizen), die samen met de N505 loopt, biedt een comfortabele verbinding naar de A7 en omliggende steden in West-Friesland. Bovendien is een groot deel van de N307 tegenwoordig een vierbaans snelweg. Dit komt de verbinding met nabijgelegen steden en Amsterdam ten goede.

Reizen met het openbaar vervoer in de gemeente Westwoud is zeer goed mogelijk. Er rijdt elke 30 minuten een trein tussen Hoorn en Enkhuizen, met stops in Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel en Hoorn Kersenboogerd.
 

Het actuele woningaanbod

Bekijk hier het volledige aanbod van huizen die momenteel te koop staan in Westwoud:

Bij het aankopen van een woning bieden wij graag onze hulp. Als aankoopmakelaar helpen wij u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteren wij het huis op belangrijke punten, zorgen we voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelen we de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons toegewijde makelaarsteam

Ons team bestaat uit enthousiaste, hooggekwalificeerde makelaars die hun wortels hebben in verschillende regio’s van West-Friesland. Met een passie voor het vak en diepgaande kennis van al het moois dat de gemeente Westwoud te bieden heeft, zijn wij uitstekend bekend met de woningmarkt in Hoogkarspel, Bovenkarspel, Grootebroek en de omliggende dorpen. Wilt u ontdekken wat onze West-Friese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Transparante tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt ligt onze verkoopstrategie voornamelijk bij de onderhandeling. Wij geloven niet in het investeren van grote bedragen in dure presentaties en advertenties, gezien de markt waarin kopers gemakkelijker te vinden zijn. Dit maakt Makelaar Westwoud een kosteneffectieve keuze, waarbij we ons richten op activiteiten die het hoogste rendement opleveren, zoals het realiseren van optimale verkoopprijzen. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De gemeente Drechterland omvat de volgende dorpen: Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes. De tarieven voor onze makelaarsdiensten in deze dorpen zijn transparant en eenvoudig. Benieuwd naar het voordelige tarief waarmee wij uw huis kunnen verkopen, alsook de verwachte verkoopprijs? Wij staan klaar om u te voorzien van informatie.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Een digitale benadering

Bij Makelaar Westwoud werken we met experts die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit biedt ons het voordeel om de juiste doelgroep online te bereiken voor de verkoop van woningen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw woning goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Onze online technieken en metingen dragen bij aan het maximaliseren van het aantal bezichtigingen per woning. Deze aanpak bespaart tijd, waardoor onze makelaarskosten lager zijn en we ons meer kunnen richten op het rendement van uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken we samen met taxateurs en bouwkundige specialisten voor technische keuringen van woningen en panden in Westwoud. Benieuwd naar de waarde van uw woning? We staan klaar om u te helpen met een deskundige taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze West-Friese makelaars in Westwoud? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853