Makelaar West-Friesland Wadway

De huizenmarkt in Wadway vertoont een aanzienlijke opleving. In de beginmaanden van 2017 lagen de woningprijzen nog rond de € 320.000, maar aan het begin van 2018 waren deze al met 12,5% gestegen tot een gemiddelde van € 360.000. Daarnaast is er ook een aanzienlijke toename in de verkoop van woningen in Wadway. Terwijl eind 2016 nog zo’n 425 huizen te koop stonden in Wadway, is dat aantal op dit moment gedaald tot ongeveer 50. Binnen de bredere context van de gemeente Medemblik, waartoe Wadway behoort, zijn momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. Door de groeiende vraag en het beperktere aanbod van woningen in de gemeente Medemblik, ontstaat er een trend waarbij biedingen steeds vaker boven de vraagprijs uitkomen, vergelijkbaar met wat er in Amsterdam gebeurt. Profiteer van deze gunstige ontwikkelingen op de markt en verken de mogelijkheden om een prachtig huis te verwerven in Wadway.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Wadway bevindt zich in het centrale deel van West-Friesland en is uitstekend bereikbaar via de A7 (op slechts 4 km afstand). Het gemeentehuis is gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Zowel Wadway als de omliggende regio zijn bekend terrein voor onze makelaars. In feite is één van onze makelaars zelfs inwoner van Wadway. Met onze passie en diepgaande kennis van Wadway en de naburige dorpen, zoals Twisk, Opperdoes en Medemblik, beschikken wij over een omvangrijk netwerk en kunnen wij u voorzien van alle relevante informatie die u nodig heeft. Wadway biedt een brede variatie aan woningen, van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Dit brede aanbod vertaalt zich ook in uiteenlopende prijsklassen, variërend van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Vanwege de groeiende vraag op de woningmarkt en onze vertrouwdheid met de regio West-Friesland, zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning in Wadway binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dat tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen, en dat alles zonder de vermelding van de gemeente Medemblik te wijzigen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Wadway verloopt uitstekend. Vanaf Wadway is er een snelle connectie met de A7 en de nabijgelegen steden in West-Friesland. De resterende dorpen in de regio, die de gemeente Medemblik omvat, bevinden zich allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Reizen met het openbaar vervoer scoort positief in de gemeente Medemblik. Het dorp Wadway zelf herbergt een busstation, waarvandaan de meeste bussen richting Hoorn vertrekken. Daarnaast zijn er busverbindingen vanuit de overige dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Het makelaarsteam in Wadway

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die geboren en getogen zijn in verschillende regio’s in West-Friesland. Met liefde voor het vak en kennis van al het moois wat Wadway te bieden heeft, kennen wij de woningmarkt in Wadway, Hoorn, Nibbixwoud, Wognum en omliggende dorpen als geen ander. Wilt u weten wat wij als Westfriese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Wadway? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853