Makelaar West-Friesland Venhuizen

Makelaar Venhuizen – Uw Partner in de woningmarkt

Venhuizen, gelegen te midden van het betoverende West-Friesland, staat bekend als een bloeiende gemeenschap met een diversiteit aan woningen. Als vooraanstaande makelaar in Venhuizen begrijpen wij de unieke charme van deze regio en zijn we vastberaden om u te assisteren bij het koop- of verkoopproces van uw huis.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

De Diversiteit van Venhuizen

Venhuizen biedt woningen voor elke levensfase en budget. Van startende huizenjagers tot gezinnen en senioren, de gemeente heeft een gevarieerd aanbod. De voorzieningen zijn uitstekend afgestemd op de behoeften van de bewoners. Ons portfolio omvat een scala aan huizen, variërend van € 144.000 tot € 1.100.000, met gemiddeld ongeveer 125 woningen te koop.
 


Vertrouwen in Vastgoed

Met Makelaardij Venhuizen zetten we ons in voor integriteit en transparantie in de vastgoedsector. We begrijpen dat vertrouwen essentieel is en daarom beloven wij u dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden zullen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden wij u de vrijheid om de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen na 2 maanden. U heeft ook de optie om verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Drechterland

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Drechterland

Gemeente Drechterland Kenmerken
Inwoners 19.900
Oppervlakte 80,74 km² (327 inwoners per km²)
Huishoudens 8.100
Gemiddelde aankoopwaarde € 238.000
Gemiddelde WOZ waarde € 231,000
Gemiddelde verkooptijd 4,9 maanden
Onze verkooptijd 2,2 maanden
Dorpen Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes.
Basisscholen Hoogkarspel: OBS ’t Skitteljacht, RKBS Het Kerspel en RKBS Mr. Spigtschool
Oosterblokker: RKBS Pancratiusschool
Schellinkhout: OBS Jan Luykenschool
Venhuizen: OBS ’t Padland en RKBS Jozefschool
Westwoud: OBS ’t Skitteljachten RKBS De Regenboog
Wijdenes: OBS Roelof van Wienesse

Bereikbaarheid en Mobiliteit

De bereikbaarheid van Venhuizen is uitstekend. De N307, die nu een groot deel van de N307 een vierbaans snelweg is geworden, verbindt Venhuizen moeiteloos met de A7 en omliggende steden. Voor het openbaar vervoer biedt Venhuizen een frequente treinverbinding tussen Hoorn en Enkhuizen, met stops in Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel en Hoorn Kersenboogerd.
 

Actueel Woningaanbod in Venhuizen

Bent u benieuwd naar de huizen die momenteel te koop staan in Venhuizen e.o.? Bekijk het aanbod:

Bij het aankopen van een woning bieden wij graag onze hulp. Als aankoopmakelaar helpen wij u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteren wij het huis op belangrijke punten, zorgen we voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelen we de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ontdek de Toekomst van Wonen in Venhuizen

Ons gedreven team bestaat uit makelaars die met passie en kennis hun vak uitoefenen. Geworteld in diverse regio’s binnen West-Friesland, omarmen we de unieke aspecten van Venhuizen en omstreken. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we onze toegevoegde waarde voor uw vastgoedbehoefte kunnen bespreken.

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De gemeente Drechterland omvat de volgende dorpen: Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes. De tarieven voor onze makelaarsdiensten in deze dorpen zijn transparant en eenvoudig. Benieuwd naar het voordelige tarief waarmee wij uw huis kunnen verkopen, alsook de verwachte verkoopprijs? Wij staan klaar om u te voorzien van informatie.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Een Slimme Aanpak voor Optimaal Rendement

In de huidige dynamische vastgoedmarkt leggen we de nadruk op effectieve onderhandelingen. Onze focus ligt op het realiseren van de best mogelijke verkoopprijs, zonder onnodige uitgaven aan dure presentaties en advertenties. Onze online strategie, ondersteund door meer dan 20 jaar ervaring in online marketing, zorgt ervoor dat uw woning opvalt op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Hierdoor maximaliseren we het aantal bezichtigingen per woning en optimaliseren we uw verkooprendement.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Bij Makelaardij Venhuizen werken we nauw samen met gekwalificeerde taxateurs en bouwkundige specialisten. Als u benieuwd bent naar de waarde van uw woning, staan wij klaar om u te helpen met een nauwkeurige taxatie.

 

Openingstijden

Neem Vandaag Nog Contact Op met Onze Venhuizen Makelaars. Of u nu denkt aan kopen, verkopen, huren of verhuren in Venhuizen, Hoogkarspel, Hem of Westwoud, Makelaardij Venhuizen is uw betrouwbare partner. Profiteer van onze jarenlange expertise en toewijding. Wij zijn bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

 
Afspraak maken   0228 851 853