Makelaar West-Friesland Ursem

Uw makelaar in Ursem voor woningen en vastgoed

De huizenprijzen in Ursem zijn het afgelopen jaar met 12,5% gestegen, wat overeenkomt met het landelijk gemiddelde. In eind 2016 lag de gemiddelde woningprijs op € 320.000, en begin 2018 is dit gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijzen iets hoger zijn dan in omliggende gemeenten, blijft de stijging iets achter vergeleken met die gemeenten.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor Ursem

Ursem, gelegen in het zuidelijke deel van West-Friesland ten westen van Hoorn, is de regio waar wij als geboren en getogen Westfriese makelaars zeer vertrouwd mee zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk als makelaar in deze regio, kunnen we het maximale resultaat behalen bij het aan- of verkopen van uw woning. Of u nu op zoek bent naar starterswoningen, boerderijen, bungalows of villa’s, de gemeente Ursem biedt een gevarieerd aanbod. Er staan gemiddeld zo’n 120 woningen te koop, variërend in prijs tussen € 130.000 en € 1.800.000
 

2 maanden kosteloos een makelaar in Ursem

Dankzij de groeiende woningmarkt en onze diepgaande kennis van Ursem, zijn we ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de beste voorwaarden en prijs. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden zonder kosten beëindigen. U heeft ook de optie om op no-cure-no-pay basis met ons door te gaan, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Ursem is uitstekend geregeld. Alle dorpen liggen binnen een straal van 6 km van de A7, wat zorgt voor een uitstekende verbinding naar Amsterdam. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) heringericht om de connectiviteit met het westen van Noord-Holland te verbeteren.

Reizen met het openbaar vervoer binnen de gemeente Ursem is beperkt tot buslijnen richting Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel. De trein tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Het makelaarsteam in Ursem

Ons team bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde makelaars die hun wortels hebben in verschillende regio’s binnen West-Friesland. Met een diepe passie voor het vak en grondige kennis van al het moois dat de uitgestrekte omgeving van Ursem te bieden heeft, zijn wij dé experts op de woningmarkt van Ursem en omstreken. Wilt u ontdekken wat wij als Westfriese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Gezien de groeiende woningmarkt leggen we binnen onze verkoopstrategie vooral de nadruk op onderhandelingen. Investeringen in dure presentaties en advertenties achten wij overbodig in een markt waarin het vinden van kopers minder inspanning vergt. Dit maakt Makelaardij West-Friesland een voordelige keuze, waarbij we ons richten op activiteiten die het meeste rendement opleveren, zoals het behalen van de hoogst mogelijke verkoopprijs. Enkele voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online aanpak

Makelaardij West-Friesland werkt samen met experts met meer dan 20 jaar ervaring in online marketing. Dit biedt ons het voordeel om de juiste doelgroep online te bereiken voor de verkoop van uw woning. Zo zorgen we ervoor dat uw huis goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. We passen geavanceerde online technieken en metingen toe om het aantal bezichtigingen per woning te maximaliseren. Deze aanpak bespaart tijd, verlaagt makelaarskosten en stelt ons in staat om ons te concentreren op het rendement van uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken we samen met taxateurs en bouwkundige specialisten voor technische inspecties van woningen en panden in West-Friesland. Benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij staan klaar om u te helpen met een deskundige taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met de Westfriese makelaars in Ursem? Wij zijn beschikbaar van 9:00 tot 21:00 uur, elke dag.

 
Afspraak maken   0228 851 853