Makelaar West-Friesland Stede Broec

De huizenprijzen in gemeente Stede Broec zijn met 13% gestegen t.o.v. vorig jaar. Dit is iets meer dan het landelijk gemiddelde (12,5%). Eind 2016 lag de gemiddelde prijs van een woning op € 270.000. In begin 2018 is dit € 305.000. De gemiddelde huizenprijs ligt iets lager dan in de omringende gemeenten. Het aantal koopwoningen neemt net als in de omringende omgeving af (gehalveerd), terwijl de vraag toeneemt. Hierdoor liggen de vraagprijs en de verkoopprijs vaak erg dicht bij elkaar.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor Stede Broec

De gemeente Stede Broec ligt grofweg ten westen van Enkhuizen in West-Friesland. Het gemeentehuis staat in Bovenkarspel. Als geboren en getogen Westfriese makelaars zijn wij goed bekend met deze omgeving. Eén van onze makelaars is er zelfs opgegroeid en woont er nu nog steeds. Door ons netwerk als makelaar in deze regio zijn we in staat om voor u het maximaal haalbare te realiseren als het gaat om het kopen of verkopen van huizen. De gemeente biedt een uitgebreid aanbod aan verschillende woningen zoals starterswoningen, bungalows, villa’s en senioren woningen. Gemiddeld staan er ongeveer 100 woningen te koop en prijzen liggen tussen de € 100.000 en € 875.000.
 


2 maanden gratis een makelaar

Door de aantrekkende woningmarkt en onze kennis van gemeente Stede Broec hebben wij de overtuiging dat we uw woning in 2 maanden verkopen tegen de beste prijs en de beste voorwaarden. Mocht dit toch niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen of u gaat verder met ons op no-cure-no-pay basis, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Stede Broec

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Stede Broec

Gemeente Stede Broec Kenmerken
Inwoners 22.100
Oppervlakte 16,37 km²
Huishoudens 9400
Gemiddelde aankoopwaarde € 290.000
Gemiddelde WOZ waarde € 193.000
Gemiddelde verkooptijd 3,3 maanden
Onze verkooptijd 1,9 maanden
Dorpen Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek.
Basisscholen Bovenkarspel: PCB Gideoschool, OBS Klimop, RKBS De Molenwiek, Speciaal onderwijs ’t Palet en RKBS Willibrordus
Grootebroek: RKBS De Hussel, OBS ’t Vierspan, RKBS Uilenburcht
Lutjebroek: RKBS De Baskuul

De mogelijkheden met het woon-werk verkeer met de auto is vanuit gemeente Drechterland goed te noemen. De huidige verbindingsweg N302 (Hoorn-Enkhuizen) vormt samen met de N506 een comfortabele verbinding met de A7 en de omliggende steden in West-Friesland. Bovendien wordt van de N302 een vierbaans snelweg gemaakt, welke eind 2018 gereed moet zijn. De verbinding met de omliggende steden en Amsterdam verbeteren hierdoor nog verder.

De mogelijkheden om te reizen met het openbaar vervoer zijn in de gemeente Drechterland ruimschoots aanwezig. In Bovenkarspel en Grootebroek stopt de trein Hoorn-Enkhuizen en er is een buslijn (scholieren en buurtbus) die de dorpen met Wervershoof en Enkhuizen verbindt.

 

Wat staat er te koop?

Bekijk het actuele woningaanbod binnen de gemeente Stede Broec voor Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek:

Bij het aankopen van een woning behartigt een aankoopmakelaar alleen uw belangen. De aankoopmakelaar helpt u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteert het huis op belangrijke punten, zorgt voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelt de juridische en administratieve afhandeling.

 

Het makelaarsteam in Stede Broec

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die geboren en getogen zijn in verschillende regio’s in West-Friesland. Met liefde voor het vak en kennis van al het goede van gemeente Stede Broec kennen wij als makelaar de woningmarkt in Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek als geen ander. Wilt u weten wat wij als Westfriese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Stede Broec zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Stede Broec ? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853