Makelaar West-Friesland Spierdijk

Uw Makelaar in Spierdijk voor woningen en vastgoed

De huizenprijzen in Spierdijk zijn het afgelopen jaar met 12,5% gestegen, wat overeenkomt met het nationale gemiddelde. In het laatste kwartaal van 2016 bedroeg de gemiddelde woningprijs € 320.000, terwijl deze begin 2018 was gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs hoger ligt dan in omliggende gebieden, loopt de groei iets achter bij die van deze naburige gemeenten.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in Spierdijk

Spierdijk is gelegen in het zuidelijke deel van West-Friesland, ten westen van Hoorn. Ons team van makelaars, geboren en getogen in West-Friesland, kent deze regio door en door. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om het optimale resultaat te behalen bij de aan- of verkoop van uw woning. In Spierdijk vindt u diverse woningtypes, waaronder starterswoningen, boerderijen, bungalows en villa’s. Het aanbod varieert gemiddeld rond de 120 woningen, met prijzen variërend van € 130.000 tot € 1.800.000.
 

2 maanden gratis makelaarsdiensten

Met het oog op de groeiende vastgoedmarkt en onze expertise in Spierdijk zijn we ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos beëindigen of verdergaan op basis van ons no-cure-no-pay principe, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Spierdijk is uitstekend. Alle dorpen liggen binnen een straal van 6 km van de A7, wat zorgt voor een goede verbinding naar Amsterdam. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) momenteel verbeterd, wat resulteert in een nog betere bereikbaarheid vanuit West-Friesland naar het westen van Noord-Holland.

Het openbaar vervoer in Spierdijk omvat buslijnen naar Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel van de gemeente. Daarnaast stopt de trein tussen Alkmaar en Hoorn in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons makelaarsteam in Spierdijk

Ons team bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde makelaars die hun wortels hebben in verschillende regio’s van West-Friesland. Met een diepgewortelde passie voor het vak en uitgebreide kennis van al het moois dat de omgeving van Spierdijk te bieden heeft, zijn wij dé experts op het gebied van de lokale woningmarkt. Benieuwd naar wat onze West-Friese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven en Strategie

Gezien de opbloeiende vastgoedmarkt ligt onze focus vooral op onderhandelingen. In een markt waar het vinden van kopers minder moeite kost, beschouwen wij investeringen in kostbare presentaties en advertenties als overbodig. Bij Makelaardij West-Friesland bent u daardoor voordeliger uit, terwijl we ons richten op aspecten die het meeste rendement opleveren, zoals het realiseren van optimale verkoopprijzen. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online Aanpak

Makelaardij West-Friesland werkt samen met experts die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit stelt ons in staat om de juiste doelgroep online te bereiken voor de verkoop van uw woning. We zorgen ervoor dat uw woning goed zichtbaar is op Funda, Google en sociale media, en passen online technieken toe om het aantal bezichtigingen te maximaliseren. Deze efficiënte aanpak bespaart tijd, verlaagt makelaarskosten en vergroot het rendement van uw verkoop.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen onze makelaardij werken bekwame taxateurs en bouwkundige experts die gespecialiseerd zijn in technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij staan klaar om u te helpen met een nauwkeurige taxatie.

 

Openingstijden

Vrijblijvende afspraak met onze West-Friese makelaars in Spierdijk? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853