Makelaar West-Friesland Spanbroek

Samen met gemeente Drechterland bevindt Spanbroek zich in het bovensegment van de huizenprijzen in het prachtige West-Friesland. De gemiddelde woningprijs in Spanbroek bedraagt € 245.000 (terwijl het landelijk gemiddelde op € 244.000 ligt). De woningmarkt in Spanbroek vertoont een stabiele ontwikkeling met een stijging van 2,7%. In naburige gemeenten zoals Drechterland, Enkhuizen en Medemblik gaat de prijsontwikkeling veel sneller, met een groei van 20%. Stede Broec spant de kroon met een indrukwekkende groei van 30%, wat 10% hoger is dan het nationale gemiddelde.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor hartje West-Friesland

De gemeente Opmeer waar Spanbroek gelegen is, omvat charmante dorpen in een uitgestrekte, schilderachtige omgeving midden in het hart van West-Friesland. Voor forenzen biedt de gemeente volop mogelijkheden voor woon-werkverkeer, evenals diverse scholen, sportverenigingen en evenementen. Als ervaren Westfriese makelaar zijn wij zeer vertrouwd met dit gebied, aangezien één van onze makelaars maar liefst 30 jaar in Aartswoud heeft gewoond. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij het maximale voor u bereiken bij het kopen of verkopen van huizen. Zowel starters als gezinnen vinden hier een uitgebreid aanbod aan fantastische woningen. Gemiddeld staan er ongeveer 100 woningen te koop, variërend in prijs van € 140.000 tot € 900.000.
 


2 maanden gratis proberen

Veel makelaarskantoren hebben tijdens de recessie een werkwijze gehanteerd die het vertrouwen in de makelaardij heeft geschaad. Als er niets wordt verkocht en de makelaar verdient toch geld, dan is het duidelijk dat dit geld wordt verdiend op een manier die niets met het daadwerkelijk verkopen van huizen te maken heeft. Wij distantiëren ons van dergelijke praktijken en bieden een andere aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u na 2 maanden de mogelijkheid om de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van “no-cure-no-pay”, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Opmeer

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer Kenmerken
Inwoners 11.450
Oppervlakte 41,9 km² (275 inwoners per km²)
Huishoudens 4.700
Gemiddelde aankoopwaarde € 245.000
Gemiddelde WOZ waarde € 233,000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,6 maanden
Dorpen Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek, Aartswoud, de Weere, Wadway, Zandwerven, de Gouwe.
Basisscholen Opmeer: OBS De Akker en RKBS Het Ruimteschip
Hoogwoud: OBS De Adelaar en RKBS St. Wulfram
Aartswoud: OBS De Dubbele Punt
Spanbroek: RKBS Bonifatius
De Weere: RKBS Petrus Canisius

Voor woon-werkverkeer met de auto is Spanbroek uitstekend bereikbaar. De N241 zorgt voor een snelle verbinding naar de A7, die u binnen een half uur naar Amsterdam leidt. Dankzij de tweede Coentunnel is het woon-werkverkeer tijdens de spitsuren aanzienlijk verbeterd.

Ook met het openbaar vervoer zijn de omliggende steden gemakkelijk bereikbaar vanuit de dorpen in gemeente Spanbroek. Diverse busverbindingen vanuit Spanbroek en Hoogwoud leiden naar Hoorn en Obdam, terwijl er vanuit Aartswoud verbindingen zijn richting Wieringerwerf, Heerhugowaard en Alkmaar.
 

Wonen in Spanbroek

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Opmeer:

Wanneer u op zoek gaat naar een huis kunt u dit samen met een aankoopmakelaar doen. De aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belangen. Zo wordt het nieuwste woning aanbod doorgenomen, worden de huizen geïnspecteerd op belangrijke punten en mogelijkheden en wordt er bij de onderhandelingen gezorgd voor de gunstigste aankoopprijs.
 

Het Makelaarsteam van Spanbroek

Ons team bestaat uit enthousiaste, goed gekwalificeerde professionals die geworteld zijn in verschillende regio’s van West-Friesland. Met een diepgaande passie voor het vak en een grondige kennis van al het moois dat gemeente Spanbroek te bieden heeft, zijn wij dé experts op het gebied van de woningmarkt in Spanbroek. Graag delen wij onze inzichten met u in een vrijblijvend gesprek en bieden wij kosteloos advies bij aankoop of verkoop.
 

Tarieven

In een groeiende woningmarkt, waar woningen steeds sneller van eigenaar verwisselen en de zoektocht naar kopers dus minder uitdagend is, leggen wij de nadruk op onderhandelingen over aankoop- en verkoopprijzen van woningen. Wij laten alle overige onnodige makelaarskosten links liggen. Denk aan dure woningpresentaties, prijzige advertenties op weinig bezochte locaties en de inzet van een makelaar waarbij de toegevoegde waarde minimaal is, zoals bij het notarisbezoek. Wij zijn van mening dat in de huidige woningmarkt de focus moet liggen op directe verkoop, passend bij uw verwachtingen, en op het optimaliseren van het onderhandelingsproces. Door het elimineren van onnodige fratsen nemen wij u veel zorgen uit handen en kunnen wij een scherp makelaarstarief aanbieden.
 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online Strategie

Met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing, weten wij de doelgroep voor verschillende woningen in West-Friesland optimaal te bereiken. Naast de prominente aanwezigheid van uw woning op Funda en Jaap, zorgen wij ervoor dat uw woning uitstekend vindbaar is op Google en binnen de lokale gemeenschap van West-Friesland via onze website. Naast zichtbaarheid richten onze makelaars zich op conversie, beginnend online met overtuigende teksten en aansprekende oproepen tot bezichtiging, om vervolgens onderhandelingen te stroomlijnen en om te zetten in een optimale verkoopprijs. Onze diepgaande kennis van gemeente Spanbroek en haar dorpen speelt hierbij een cruciale rol.
 

Geen Verborgen Kosten

In veel makelaarscontracten vinden we nog steeds bepalingen die klanten aan de makelaar binden. Verkoopt de makelaar de woning, dan ontvangt hij courtage. Als de woning niet wordt verkocht, worden advertentiekosten in rekening gebracht bij ontbinding vanuit de klant. Met andere woorden, zodra het makelaarscontract is getekend, verdient de makelaar aan de klant, ongeacht of de woning wordt verkocht of niet. Onze focus ligt niet op het verzamelen van getekende contracten, maar op daadwerkelijke huizenverkoop. Daarom bieden wij onze klanten de eerste 2 maanden kosteloos aan. Bent u na deze periode niet tevreden, dan kunt u zonder kosten afscheid nemen of op basis van “no-cure-no-pay” verdergaan, zonder verplichtingen.
 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen ons makelaarskantoor werken wij met gecertificeerde taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen bij de aankoop van woningen of bedrijfspanden in Spanbroek en West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij staan klaar om u te helpen met een betrouwbare taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze makelaars in West-Friesland voor Spanbroek? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853