Makelaar West-Friesland Schellinkhout

Makelaar Schellinkhout – Verkoop en Aankoop van Woningen

Schellinkhout, gelegen in het prachtige West-Friesland, straalt allure uit in de vastgoedmarkt. De gemiddelde woningprijs in Schellinkhout bedraagt momenteel € 238.000, wat net onder het nationale gemiddelde van € 244.000 ligt. In het afgelopen jaar is de vastgoedmarkt in West-Friesland met een indrukwekkende 7,8% gestegen, terwijl Schellinkhout de concurrentie voorbijstreeft met een stijging van maar liefst 15%.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Ervaren Makelaars in Schellinkhout en Omgeving

Schellinkhout, een schilderachtige plaats oostelijk van Hoorn en grenzend aan het Markermeer, is onze expertise. Onze makelaars hebben diepgewortelde kennis van deze omgeving, met één van hen langdurig woonachtig geweest in zowel Hoogkarspel als Grootebroek. Dankzij ons uitgebreide netwerk in deze regio, garanderen wij dat we het optimale resultaat behalen bij zowel de aan- als verkoop van uw woning. Schellinkhout biedt een divers aanbod aan woningen voor elke portemonnee, waaronder starters, gezinnen en senioren. De gemeentelijke voorzieningen zijn hier uitstekend op afgestemd. Ons aanbod omvat gemiddeld zo’n 125 woningen, met prijzen variërend van € 144.000 tot € 1.100.000.
 


2 Maanden Gratis Makelaarsservice

Na teleurstellende ervaringen met diverse makelaarskantoren heerst er in veel huishoudens argwaan jegens de makelaardij. Het onacceptabele fenomeen van kantoren die tijdens de huizencrisis geen huizen verkochten, maar wel verdienden aan huishoudens, heeft het vertrouwen aangetast. Bij Makelaardij Schellinkhout verwerpen we dergelijke praktijken volledig en streven we ernaar het tegendeel te bewijzen. Onze overtuiging is dat we uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de optimale prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de mogelijkheid om de verkoopopdracht na 2 maanden zonder kosten te beëindigen, of u kunt kiezen voor een voortzetting op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Drechterland

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Drechterland

Gemeente Drechterland Kenmerken
Inwoners 19.900
Oppervlakte 80,74 km² (327 inwoners per km²)
Huishoudens 8.100
Gemiddelde aankoopwaarde € 238.000
Gemiddelde WOZ waarde € 231,000
Gemiddelde verkooptijd 4,9 maanden
Onze verkooptijd 2,2 maanden
Dorpen Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes.
Basisscholen Hoogkarspel: OBS ’t Skitteljacht, RKBS Het Kerspel en RKBS Mr. Spigtschool
Oosterblokker: RKBS Pancratiusschool
Schellinkhout: OBS Jan Luykenschool
Venhuizen: OBS ’t Padland en RKBS Jozefschool
Westwoud: OBS ’t Skitteljachten RKBS De Regenboog
Wijdenes: OBS Roelof van Wienesse

Het woon-werkverkeer per auto van en naar Schellinkhout verloopt soepel. De N307 (Hoorn-Enkhuizen), die gedeeltelijk is uitgebreid tot vierbaansweg, verbindt comfortabel met de A7 en andere omliggende steden in West-Friesland. Deze verbinding zal de bereikbaarheid naar de omliggende steden en Amsterdam verder optimaliseren.

Het openbaar vervoer in de gemeente Schellinkhout is uitstekend geregeld. Er rijdt elke 30 minuten een trein tussen Hoorn en Enkhuizen, met stops in Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel en Hoorn Kersenboogerd
 

Beschikbare Woningen in Schellinkhout

Ontdek alle woningen die momenteel te koop zijn in Schellinkhout:

Bij het aankopen van een woning bieden wij graag onze hulp. Als aankoopmakelaar helpen wij u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteren wij het huis op belangrijke punten, zorgen we voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelen we de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons Toegewijde Makelaarsteam in Schellinkhout

Ons team bestaat uit enthousiaste en vakkundige makelaars die geworteld zijn in diverse regio’s van West-Friesland. Met passie voor het vak en diepgaande kennis van al het moois dat Schellinkhout en omgeving te bieden hebben, zijn wij ongeëvenaard in de woningmarkt van Hoogkarspel, Bovenkarspel, Grootebroek en naburige dorpen. Wilt u ontdekken hoe onze West-Friese makelaars u van dienst kunnen zijn? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Transparante Tarieven

Dankzij de oplevende vastgoedmarkt is onze verkoopstrategie voornamelijk gefocust op onderhandeling. Onnodige uitgaven aan dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar kopers gemakkelijk te vinden zijn. Bij Makelaardij Schellinkhout bent u voordeliger uit, terwijl we ons richten op zaken die het grootste rendement opleveren: de hoogst mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De gemeente Drechterland omvat de volgende dorpen: Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes. De tarieven voor onze makelaarsdiensten in deze dorpen zijn transparant en eenvoudig. Benieuwd naar het voordelige tarief waarmee wij uw huis kunnen verkopen, alsook de verwachte verkoopprijs? Wij staan klaar om u te voorzien van informatie.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Geavanceerde Online Aanpak

Makelaardij Schellinkhout maakt gebruik van collega’s met meer dan 20 jaar ervaring in online marketing. Hierdoor weten we precies hoe we online de juiste doelgroep kunnen bereiken voor de verkoop van uw woning. We zorgen ervoor dat uw huis optimaal zichtbaar is op Funda, Google en sociale media, waarbij we online technieken en metingen inzetten om het aantal bezichtigingen te maximaliseren. Deze aanpak bespaart aanzienlijk veel tijd, wat resulteert in lagere makelaarskosten en meer focus op uw verkooprendement.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen onze makelaardij werken gecertificeerde taxateurs en bouwkundige experts voor nauwkeurige taxaties en technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij staan klaar om u te helpen met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Interesse in een afspraak met onze West-Friese makelaars in Schellinkhout? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853