Makelaar West-Friesland Scharwoude

Makelaar Scharwoude – Ontdek Onze Expertise in de Woningmarkt van Scharwoude

De huizenprijzen in Scharwoude zijn het afgelopen jaar met een indrukwekkende stijging van 12,5% gestegen. Deze groei weerspiegelt het nationale gemiddelde. In eind 2016 bedroeg de gemiddelde woningprijs € 320.000, maar begin 2018 is deze gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs iets hoger ligt dan in naburige gemeenten, blijft de stijging voorlopig iets achter bij deze omliggende gebieden.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Erkende Makelaars in Scharwoude

Scharwoude bevindt zich in het zuidelijke deel van West-Friesland, ten westen van Hoorn. Als lokale makelaars met diepgewortelde verbondenheid met dit gebied, hebben wij een uitgebreide kennis van Scharwoude en omgeving. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om het maximale resultaat te behalen bij het kopen of verkopen van woningen in deze regio. In Scharwoude zijn diverse woningen beschikbaar, waaronder starterswoningen, boerderijen, bungalows en villa’s. Gemiddeld staan er ongeveer 120 woningen te koop, variërend in prijs van € 130.000 tot € 1.800.000.
 

2 Maanden Gratis Makelaarsservice

Dankzij de bloeiende vastgoedmarkt en onze diepgaande kennis van Scharwoude zijn wij ervan overtuigd dat wij uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden zonder kosten beëindigen. U heeft ook de optie om verder te gaan met onze diensten op basis van ‘no-cure-no-pay’, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

De bereikbaarheid via auto vanuit Scharwoude is uitstekend. De meeste dorpen liggen binnen een straal van 6 km van de A7, waardoor er een snelle verbinding is naar Amsterdam. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) momenteel verbeterd, wat resulteert in een nog betere bereikbaarheid naar het westen van Noord-Holland.

Reizen met het openbaar vervoer in Scharwoude beperkt zich tot buslijnen naar Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel. De treinverbinding tussen Alkmaar en Hoorn maakt een stop in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons Team van Makelaars in Scharwoude

Ons team bestaat uit gepassioneerde en hooggekwalificeerde makelaars die afkomstig zijn uit diverse delen van West-Friesland. Met een diepgewortelde liefde voor het vak en een grondige kennis van al het moois dat de omgeving van Scharwoude te bieden heeft, zijn wij dé experts in de woningmarkt van dit gebied. Bent u benieuwd naar wat wij als lokale makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven en Diensten

Dankzij de gunstige staat van de vastgoedmarkt richten wij onze verkoopstrategie voornamelijk op onderhandelingen. Wij zien het als overbodig om veel geld te investeren in dure presentaties en advertenties, gezien de huidige marktomstandigheden waarin kopers gemakkelijker te vinden zijn. Dit resulteert in kostenefficiënte dienstverlening van Makelaardij West-Friesland, waarbij de focus ligt op het behalen van een optimale verkoopprijs. Enkele voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online Zichtbaarheid

Makelaardij West-Friesland werkt samen met experts die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit biedt ons een aanzienlijk voordeel bij het bereiken van de juiste doelgroep voor de verkoop van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw huis prominent aanwezig is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Bovendien maken we gebruik van geavanceerde online technieken en analyses om het aantal bezichtigingen per woning te maximaliseren. Deze aanpak bespaart tijd en verlaagt kosten, waardoor we ons volledig kunnen richten op het optimaliseren van uw verkoopresultaat.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen Makelaardij West-Friesland werken wij samen met deskundige taxateurs en bouwexperts voor gedegen technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij staan klaar om u te assisteren met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze lokale makelaars in Scharwoude? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853