Makelaar West-Friesland Rustenburg

Professionele Makelaar in Rustenburg: Ontdek Onze Diensten

De huizenmarkt in het charmante dorpje Rustenburg is het afgelopen jaar met een indrukwekkende stijging van 12,5% in waarde gegroeid, een gelijke tred met het nationale gemiddelde. In eind 2016 bedroeg de gemiddelde prijs van een woning € 320.000, terwijl dit aan het begin van 2018 was gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs iets hoger ligt dan in omliggende gebieden, heeft de stijging tot nu toe iets achtergelopen op die van deze gemeentes.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Rustenburg Makelaars: Uw Vertrouwde Partner

Rustenburg, gelegen ten westen van Hoorn in het zuidelijke deel van West-Friesland, is waar ons makelaarsteam thuis is. Als lokale makelaars kennen wij deze omgeving door en door. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om het maximale resultaat te behalen bij het kopen of verkopen van woningen in deze regio. Van bescheiden starterswoningen tot statige villa’s, Rustenburg biedt een divers aanbod aan woningtypes. Gemiddeld staan er zo’n 120 woningen te koop, variërend in prijs van € 130.000 tot € 1.800.000.
 

2 Maanden Gratis Makelaarsservice

Met een groeiende woningmarkt en diepgaande kennis van Rustenburg zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden en prijs kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos beëindigen. U heeft ook de mogelijkheid om op no-cure-no-pay basis verder te gaan zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Auto-vriendelijke Bereikbaarheid
Vanuit Rustenburg is het woon-werkverkeer met de auto uitstekend geregeld. Alle dorpen bevinden zich op slechts 6 km afstand van de A7, waardoor u vlot verbinding kunt maken met Amsterdam. De verbinding met Alkmaar via de N243 wordt zelfs verbeterd om het westen van Noord-Holland nog beter bereikbaar te maken.

Openbaar Vervoer Mogelijkheden
Voor openbaar vervoer zijn er buslijnen naar Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel van Rustenburg. De treinverbinding tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons Toegewijde Makelaarsteam in Rustenburg

Ons team bestaat uit enthousiaste, goed gekwalificeerde makelaars die diepgeworteld zijn in diverse regio’s binnen West-Friesland. Met een passie voor het vak en grondige kennis van al het moois dat de omgeving van Rustenburg te bieden heeft, zijn wij dé experts in de lokale woningmarkt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij als West-Friese makelaars kunnen bieden? We komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Efficiënte Tarieven voor Maximale Resultaten

Bij Makelaardij West-Friesland ligt onze focus, gezien de bloeiende woningmarkt, vooral op onderhandeling. Wij zien geen noodzaak in hoge investeringen voor dure presentaties en advertenties, gezien de gunstige markt waarin potentiële kopers makkelijker te vinden zijn. Dit stelt ons in staat om kosteneffectief te werken, waarbij we ons richten op aspecten die het meeste opleveren: een optimale verkoopprijs voor uw woning. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online Zichtbaarheid voor Succesvolle Verkopen

Makelaardij West-Friesland werkt samen met professionals die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit stelt ons in staat om de juiste doelgroep online te bereiken voor woningverkopen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw woning prominent aanwezig is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Onze geavanceerde online strategieën en metingen resulteren in maximale bezichtigingen per woning, wat niet alleen tijdwinst oplevert maar ook onze kosten laag houdt en uw verkooprendement verhoogt.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Bij onze makelaardij werken ervaren taxateurs en bouwkundige specialisten voor nauwkeurige taxaties en technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Neem contact op voor een deskundige taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze West-Friese makelaars voor Rustenburg? We staan dagelijks voor u klaar, van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853