Makelaar West-Friesland Oudendijk

De woningprijzen in Oudendijk zijn het afgelopen jaar met een stijging van 12,5% toegenomen, wat overeenkomt met het landelijk gemiddelde. Eind 2016 bedroeg de gemiddelde woningprijs € 320.000, maar begin 2018 is dit gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs iets hoger ligt dan in de omliggende gemeenten, blijft de groei nog iets achter bij deze gebieden.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in Oudendijk

Oudendijk, gelegen ten westen van Hoorn in het zuidelijke deel van West-Friesland, is een bekende regio voor ons als geboren en getogen Westfriese makelaars. Ons uitgebreide netwerk in deze omgeving stelt ons in staat om het maximale resultaat te behalen bij het kopen of verkopen van woningen. In Oudendijk is een gevarieerd aanbod aan woningen beschikbaar, variërend van starterswoningen tot boerderijen, bungalows en villa’s. Gemiddeld staan er ongeveer 120 woningen te koop in deze gemeente, met prijzen variërend van € 130.000 tot € 1.800.000.
 

2 maanden gratis makelaardij

Dankzij de groeiende vastgoedmarkt en onze expertise in Oudendijk zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos annuleren of verdergaan op basis van ‘no-cure-no-pay’, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

De bereikbaarheid met de auto vanuit Oudendijk is uitstekend. Vrijwel alle dorpen liggen binnen 6 km van de A7, wat zorgt voor een goede verbinding met Amsterdam. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) herontwikkeld om een nog betere verbinding met het westen van Noord-Holland te realiseren.

Voor openbaar vervoer zijn er buslijnen naar Hoorn en Alkmaar beschikbaar in het westelijke deel van Oudendijk. De treinverbinding tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons makelaarsteam in Oudendijk

Ons team bestaat uit enthousiaste, gekwalificeerde makelaars die verspreid over verschillende regio’s in West-Friesland zijn opgegroeid. Met passie voor ons vak en uitgebreide kennis van al het moois dat de ruime omgeving van Oudendijk te bieden heeft, zijn wij experts in de woningmarkt van deze regio. Benieuwd naar wat onze Westfriese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Dankzij de bloeiende vastgoedmarkt richten wij onze verkoopstrategie vooral op onderhandelingen. Investeringen in kostbare presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar het vinden van kopers minder moeite kost. Hierdoor zijn de kosten bij Makelaardij West-Friesland lager, waardoor we ons kunnen concentreren op activiteiten die het meeste rendement opleveren, zoals het behalen van de hoogst mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online aanpak

Bij Makelaardij West-Friesland werken we samen met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit biedt ons het voordeel om de juiste doelgroep online te bereiken voor woningverkoop. Zo zorgen we ervoor dat uw huis goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Onze online technieken en metingen maximaliseren het aantal bezichtigingen per woning. Deze aanpak bespaart tijd, verlaagt de makelaarskosten en optimaliseert het rendement van uw verkoop.

 

Taxaties en bouwtechnische keuringen

Binnen onze makelaardij werken we met taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij staan klaar om u te helpen met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met de Westfriese makelaars in Oudendijk? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853