Makelaar West-Friesland Opperdoes

Ontdek de Huizenmarkt in Opperdoes

De woningmarkt in Opperdoes vertoont een opmerkelijke opleving. Aanvankelijk schommelden de woningprijzen rond € 320.000 in de eerste maanden van 2017. Echter, tegen het begin van 2018, waren deze prijzen al gestegen met 12,5% tot een gemiddelde van € 360.000. Bovendien is er een opvallende stijging in de verkoop van woningen in Opperdoes. Waar eind 2016 ongeveer 425 huizen te koop stonden in Opperdoes, is dat aantal momenteel teruggebracht tot ongeveer 50. In het grotere kader van de gemeente Medemblik, waar Opperdoes deel van uitmaakt, zijn momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. Deze groeiende vraag in combinatie met het beperkte aanbod van woningen in de gemeente Medemblik leidt tot een opkomende trend waarbij biedingen steeds vaker de vraagprijs overstijgen, vergelijkbaar met ontwikkelingen in Amsterdam. Profiteer van deze gunstige situatie op de markt en ontdek de mogelijkheden om een prachtig huis te bemachtigen in Opperdoes.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Opperdoes, gelegen in het noordelijke deel van West-Friesland, is uitstekend bereikbaar via de A7, op slechts 4 km afstand. Het gemeentehuis is gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Zowel Opperdoes als de omliggende regio zijn bekend terrein voor onze makelaars. Sterker nog, een van onze makelaars is zelfs een inwoner van Opperdoes. Met onze passie en diepgaande kennis van Opperdoes en aangrenzende dorpen, zoals Twisk, Wervershoof en Medemblik, beschikken wij over een uitgebreid netwerk en kunnen wij u voorzien van alle relevante informatie die u nodig heeft. Opperdoes biedt een divers aanbod aan woningen, variërend van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Dit brede scala aan keuzes vertaalt zich ook naar verschillende prijsklassen, variërend van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Met de groeiende vraag op de woningmarkt en onze vertrouwdheid met de regio West-Friesland, zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning in Opperdoes binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dat tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet haalbaar zijn, dan bieden wij u de optie om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U kunt er eveneens voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen, en dit zonder enige aanpassingen aan de vermelding van de gemeente Medemblik.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Opperdoes verloopt uitstekend. Vanaf Opperdoes is er een vlotte verbinding met de A7 en de nabijgelegen steden in West-Friesland. De overige dorpen in de regio, behorend tot de gemeente Medemblik, liggen allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Het openbaar vervoer scoort positief in de gemeente Medemblik. Opperdoes heeft een eigen busstation, vanwaar de meeste bussen richting Hoorn en Enkhuizen vertrekken. Bovendien zijn er busverbindingen vanuit de aangrenzende dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Ons Team van Makelaars in Opperdoes

Ons team bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde makelaars die afkomstig zijn uit verschillende delen van West-Friesland. Met passie voor het vak en diepgaande kennis van al het moois dat Opperdoes te bieden heeft, zijn wij bekend met de woningmarkt in Opperdoes, Twisk, Wervershoof, Medemblik en de omliggende dorpen als geen ander. Bent u benieuwd naar wat wij als West-Friese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met de West-Friese makelaars voor Opperdoes? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853