Makelaar West-Friesland Opmeer

Opmeer zit samen met gemeente Drechterland in het bovensegment qua huizenprijzen in West-Friesland. De gemiddelde aankoopprijs van een woning in Opmeer is € 245.000 (het landelijk gemiddelde is € 244.000). De ontwikkeling van prijzen op de woningmarkt in Opmeer verloopt rustig met 2,7%. In naburige gemeenten als Drechterland, Enkhuizen en Medemblik ontwikkelen prijzen zich een stuk sneller met 20%. In Stede Broec is de groei maar liefst 30%, dit is 10% hoger dan het landelijk gemiddelde.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor hartje West-Friesland

De gemeente Opmeer bestaat uit gezellige dorpen in een prachtige, weidse omgeving in hartje West-Friesland. Voor forenzen biedt de gemeente talrijke mogelijkheden voor woon-werk verkeer en er zijn verschillende scholen, sportverenigingen en evenementen. Als Westfriese makelaar zijn wij erg bekend met deze omgeving, omdat één van onze makelaars 30 jaar in Aartswoud gewoond heeft. Door ons netwerk zijn we in staat om voor u het onderste uit de kan te halen met het kopen of verkopen van huizen. Er is voor zowel starters als gezinnen een fantastisch aanbod aan woningen. Gemiddeld staan er ongeveer 100 woningen te koop en prijzen liggen tussen de € 140.000 en € 900.000.
 


2 maanden gratis proberen

De werkwijze van talloze makelaarskantoren tijdens de recessie heeft bij veel mensen tot een vertrouwensbreuk geleid met de makelaardij. Als er niets wordt verkocht en je verdient als makelaar toch geld, dan weet je eigenlijk al dat er geld wordt verdiend op een manier die niets met huizen verkoop te maken heeft. Wij verafschuwen dit soort praktijken en bieden daarom een andere manier van werken. Wij zijn er van overtuigd dat het ons lukt om uw woning binnen 2 maanden te verkopen tegen de beste prijs en beste voorwaarden. Mocht dit toch niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen of u gaat verder met ons op no-cure-no-pay basis, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Opmeer

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer Kenmerken
Inwoners 11.450
Oppervlakte 41,9 km² (275 inwoners per km²)
Huishoudens 4.700
Gemiddelde aankoopwaarde € 245.000
Gemiddelde WOZ waarde € 233,000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,6 maanden
Dorpen Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek, Aartswoud, de Weere, Wadway, Zandwerven, de Gouwe.
Basisscholen Opmeer: OBS De Akker en RKBS Het Ruimteschip
Hoogwoud: OBS De Adelaar en RKBS St. Wulfram
Aartswoud: OBS De Dubbele Punt
Spanbroek: RKBS Bonifatius
De Weere: RKBS Petrus Canisius

Voor woon-werk verkeer met de auto is Opmeer is goed bereikbaar. De N241 vormt een korte en snelle verbindingsweg naar de A7, welke je binnen een half uur naar Amsterdam leidt. Sinds de komst van de tweede Coentunnel is het woon-werk verkeer tijdens de spits uren goed te noemen.

Ook met het openbaar vervoer zijn de verschillende omliggende steden goed te bereiken vanuit de dorpen in gemeente Opmeer. Er zijn verschillende busverbindingen vanuit Opmeer en Hoogwoud naar Hoorn en Obdam en vanaf Aartswoud richting Wieringerwerf, Heerhugowaard en Alkmaar.
 

Op huizenjacht in Opmeer

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Opmeer:

Wanneer u op zoek gaat naar een huis kunt u dit samen met een aankoopmakelaar doen. De aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belangen. Zo wordt het nieuwste woning aanbod doorgenomen, worden de huizen geïnspecteerd op belangrijke punten en mogelijkheden en wordt er bij de onderhandelingen gezorgd voor de gunstigste aankoopprijs.
 

Het makelaarsteam

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde collega’s die geboren en getogen zijn in verschillende regio’s in West-Friesland. Met passie voor het vak en kennis van al het moois wat de gemeente Opmeer te bieden heeft, kennen wij de woningmarkt in Opmeer als geen ander. Wij komen het u graag vertellen in een vrijblijvend gesprek en bieden u gratis koop- of verkoopadvies.
 

Tarieven

In een aantrekkende woningmarkt waar woningen steeds sneller verkocht worden en je dus minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden, richten wij ons vooral op de onderhandeling in ver- en aankoopprijzen van woningen. Alle andere onzinnige makelaarskosten laten wij links liggen. Denk hierbij aan peperdure presentaties van huizen, prijzige advertenties op locaties waar geen kip meer komt/speurt en uren van een makelaar waar je niks voor koopt, zoals het bijzitten bij de notaris. Wij zijn van mening dat er in de huidige woningmarkt meer gericht moet worden op de directe verkoop. Dus wat past bij uw verwachtingen en hoe gaan wij voor u het maximale uit het onderhandelingsproces halen. Door het wegsnijden van alle overige poespas nemen wij een hoop zorgen uit handen en ontstaat er een uiterst scherp makelaarstarief.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Door collega’s met meer dan 20 jaar ervaring in online marketing weten wij de doelgroep van verschillende woningen in West-Friesland als geen ander te bereiken. Naast dat wij natuurlijk zorgen dat uw woning optimaal gevonden wordt op Funda en Jaap, zorgen wij er ook voor dat uw woning goed vindbaar is in Google en lokaal binnen West-Friesland via de website. Naast deze vindbaarheid richten onze makelaars zich vooral op conversie, dit start online op o.a. Funda en de website door te werken met wervende teksten en call-to-actions die aanzetten tot een bezichtiging., om vervolgens te zorgen dat onderhandelingen worden geconcentreerd en worden omgezet in het opdrijven van de verkoopprijs. Onze kennis van Opmeer en zijn dorpen speelt hierin een erg belangrijke rol.

 

Verborgen kosten

Iets wat wij helaas nog steeds terugvinden in makelaarscontracten zijn regeltjes die klanten aan de makelaar bindt. Als de makelaar het huis verkoopt vangt hij courtage, als de makelaar het niet verkoopt vangt hij advertentiekosten bij ontbinding vanaf de kant van de klant. Met andere woorden, zodra de handtekening op het makelaarscontract gezet is verdient de makelaar geld aan de klant, of hij het huis nou verkoopt of niet. Hier ligt de focus dus niet op de verkoop van huizen maar op het verzamelen van getekende contracten, een schandalige manier van makelaardij, maar helaas nog steeds veelvoorkomend. Wij willen laten zien dat dit ook anders kan door onze klanten onze diensten gratis 2 maanden op proef aan te bieden. Mocht u na deze 2 maanden niet tevreden zijn, dan kunt u kosteloos afscheid nemen of op no-cure-no-pay basis verder zonder de verplichtingen uit de kleine lettertjes.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen zoals bij het aankopen van woningen of bedrijfspanden in Opmeer en West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Opmeer? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853