Makelaar West-Friesland Oosterblokker

Makelaar Oosterblokker – Makelaardij West-Friesland

Oosterblokker, gelegen in het hart van West-Friesland, heeft zich samen met gemeente Opmeer bewezen als een bloeiende markt met betrekking tot huizenprijzen. De gemiddelde woningprijs in Oosterblokker bedraagt op dit moment € 238.000, slechts iets onder het nationale gemiddelde van € 244.000. Gedurende het afgelopen jaar heeft deze regio een indrukwekkende stijging van 7,8% doorgemaakt, waarbij Oosterblokker de norm heeft verlegd met een stijging van maar liefst 15%.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in West-Friesland

Oosterblokker, gelegen ten oosten van Hoorn en in de buurt van het schilderachtige Markermeer, is een regio van uitzonderlijke schoonheid. Met ons sterke netwerk van makelaars die goed bekend zijn met Oosterblokker en de omliggende dorpen, zijn we uw ideale partner bij het realiseren van de optimale resultaten voor zowel de aankoop als verkoop van huizen. In Oosterblokker biedt de gemeente diverse woningen in uiteenlopende prijsklassen, geschikt voor starters, gezinnen en senioren. De lokale voorzieningen zijn naadloos afgestemd op de behoeften van elke doelgroep. Met een aanbod van gemiddeld 125 woningen te koop, variërend in prijs van € 144.000 tot € 1.100.000, vindt u zeker de perfecte match.
 


2 maanden lang een kosteloze makelaar

Gezien de onbevredigende ervaringen die velen hebben opgedaan met diverse makelaarskantoren, begrijpen we de vertrouwenskloof die is ontstaan. Wij, als Makelaardij West-Friesland, distantiëren ons volledig van dergelijke praktijken en zijn vastbesloten om het tegendeel te bewijzen. We zijn ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden zonder kosten beëindigen of doorgaan op basis van ons ‘no cure, no pay’ principe, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Drechterland

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Drechterland

Gemeente Drechterland Kenmerken
Inwoners 19.900
Oppervlakte 80,74 km² (327 inwoners per km²)
Huishoudens 8.100
Gemiddelde aankoopwaarde € 238.000
Gemiddelde WOZ waarde € 231,000
Gemiddelde verkooptijd 4,9 maanden
Onze verkooptijd 2,2 maanden
Dorpen Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes.
Basisscholen Hoogkarspel: OBS ’t Skitteljacht, RKBS Het Kerspel en RKBS Mr. Spigtschool
Oosterblokker: RKBS Pancratiusschool
Schellinkhout: OBS Jan Luykenschool
Venhuizen: OBS ’t Padland en RKBS Jozefschool
Westwoud: OBS ’t Skitteljachten RKBS De Regenboog
Wijdenes: OBS Roelof van Wienesse

Het woon-werk verkeer per auto vanuit Oosterblokker is uitstekend geregeld. De N307 (Hoorn-Enkhuizen), die nu grotendeels een vierbaans snelweg is, vormt samen met de N505 een vlotte verbinding met de A7 en omliggende steden in West-Friesland. Deze verbeteringen dragen bij aan een nog betere bereikbaarheid van naburige steden en Amsterdam.

Het openbaar vervoer in Oosterblokker is uitstekend georganiseerd. Er rijdt elke dertig minuten een trein tussen Hoorn en Enkhuizen, met stops op strategische locaties zoals Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel en Hoorn Kersenboogerd.
 

Ontdek het aanbod aan huizen te koop

Bekijk het volledige aanbod van woningen die momenteel te koop staan in Oosterblokker.

Bij het aankopen van een woning bieden wij graag onze hulp. Als aankoopmakelaar helpen wij u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteren wij het huis op belangrijke punten, zorgen we voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelen we de juridische en administratieve afhandeling.
 

Het makelaarsteam in Oosterblokker

Ons team bestaat uit enthousiaste, goed gekwalificeerde makelaars die geworteld zijn in diverse regio’s van West-Friesland. Met een diepgaande liefde voor het vak en een uitgebreide kennis van het prachtige Oosterblokker en omgeving, zijn wij uw aangewezen experts op de woningmarkt van Hoogkarspel, Bovenkarspel, Grootebroek en nabijgelegen dorpen. Wenst u meer te weten over wat onze West-Friese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij staan klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 

Voordelige tarieven

In een opbloeiende woningmarkt richten wij onze verkoopstrategie voornamelijk op effectieve onderhandelingen. Wij zien het investeren in kostbare presentaties en advertenties als overbodig in een markt waarin kopers gemakkelijker te vinden zijn. Hierdoor zijn de diensten van Makelaardij West-Friesland niet alleen kostenbesparend, maar leggen we de nadruk op aspecten die het grootste rendement opleveren, namelijk het behalen van een optimale verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De gemeente Drechterland omvat de volgende dorpen: Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes. De tarieven voor onze makelaarsdiensten in deze dorpen zijn transparant en eenvoudig. Benieuwd naar het voordelige tarief waarmee wij uw huis kunnen verkopen, alsook de verwachte verkoopprijs? Wij staan klaar om u te voorzien van informatie.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online aanpak

Makelaardij West-Friesland werkt met deskundigen die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit geeft ons een aanzienlijk voordeel bij het bereiken van de juiste doelgroep voor woningverkoop. We zorgen ervoor dat uw woning uitstekend wordt gepresenteerd op platforms als Funda, Google en sociale media. Dankzij geavanceerde online technieken en analyses streven we ernaar het aantal bezichtigingen per woning te maximaliseren. Deze efficiënte aanpak bespaart tijd en kosten, waardoor onze makelaars meer kunnen focussen op het optimaliseren van uw verkoopresultaat.

 

Taxaties en bouwkundige keuringen

Binnen Makelaardij West-Friesland werken wij samen met bekwame taxateurs en bouwkundige experts voor technische beoordelingen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? We staan klaar om u te ondersteunen met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met de West-Friese makelaars voor Oosterblokker? We zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853