Makelaar West-Friesland Onderdijk

De huizenmarkt in Onderdijk toont een opvallende groei. In de aanvangsmaanden van 2017 bevonden de woningprijzen zich rond de € 320.000, maar aan het begin van 2018 waren deze reeds gestegen met 12,5% tot een gemiddelde van € 360.000. Bovendien is er een aanzienlijke toename in de verkoop van woningen in Onderdijk. Terwijl eind 2016 nog circa 425 huizen te koop stonden in Onderdijk, is dit aantal momenteel gedaald tot ongeveer 50. Binnen de bredere context van de gemeente Medemblik, waartoe Onderdijk behoort, zijn op dit moment 300 woningen beschikbaar voor verkoop. Als gevolg van de groeiende vraag en beperkter aanbod van woningen in de gemeente Medemblik ontstaat er een trend waarbij biedingen steeds vaker boven de vraagprijs uitstijgen, vergelijkbaar met ontwikkelingen in Amsterdam. Profiteer van deze gunstige marktomstandigheden en ontdek de mogelijkheden om een prachtig huis in Onderdijk te verwerven.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Onderdijk bevindt zich in het oostelijke deel van West-Friesland en is uitstekend bereikbaar via de A7 (op slechts 10 km afstand). Het gemeentehuis is gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Zowel Onderdijk als de omliggende regio zijn bekend terrein voor onze makelaars. Sterker nog, één van onze makelaars is zelfs een inwoner van Onderdijk. Met onze passie en diepgaande kennis van Onderdijk en omliggende dorpen zoals Twisk, Opperdoes en Medemblik, beschikken wij over een uitgebreid netwerk en kunnen wij u voorzien van alle relevante informatie die u nodig heeft. Onderdijk biedt een breed scala aan woningen, van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Dit gevarieerde aanbod vertaalt zich ook naar diverse prijsklassen, variërend van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Vanwege de toenemende vraag op de woningmarkt en onze bekendheid met de regio West-Friesland zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning in Onderdijk binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dat tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de optie om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U kunt er eveneens voor kiezen om met ons door te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen, en dat alles zonder aanpassing van de vermelding van de gemeente Medemblik.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer met de auto vanuit Onderdijk verloopt uitstekend. Vanuit Onderdijk is er een solide verbinding met de A7 en nabijgelegen steden in West-Friesland. De overige dorpen in de regio, onderdeel van de gemeente Medemblik, liggen allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Reizen met het openbaar vervoer is gunstig in de gemeente Medemblik. Het dorp Onderdijk herbergt een busstation, van waaruit de meeste bussen richting Hoorn en Enkhuizen vertrekken. Daarnaast zijn er busverbindingen vanuit de overige dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Het makelaarsteam in Onderdijk

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die geboren en getogen zijn in verschillende regio’s van West-Friesland. Met passie voor het vak en kennis van al het moois dat Onderdijk te bieden heeft, zijn wij volledig thuis in de woningmarkt van Wervershoof, Onderdijk, Nibbixwoud, Wognum en de omliggende dorpen. Wilt u weten hoe onze West-Friese makelaars iets voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met de West-Friese makelaars voor Onderdijk? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853