Makelaar West-Friesland Obdam

Uw makelaar voor vastgoed en woningen

De woningmarkt in Obdam laat een stijging van maar liefst 12,5% in huizenprijzen zien vergeleken met vorig jaar, wat overeenkomt met het nationale gemiddelde. In het laatste kwartaal van 2016 noteerden we een gemiddelde woningprijs van € 320.000, een cijfer dat begin 2018 is opgelopen tot € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijzen iets hoger zijn dan die in omliggende gebieden, blijft de groei enigszins achter bij deze buurgemeenten.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in Obdam

Obdam ligt ten westen van Hoorn in het zuidelijke deel van West-Friesland, waar ons vertrouwde makelaarsteam wortels heeft. Met onze diepgewortelde connecties in deze regio, zijn we als geen ander in staat om het optimale resultaat te behalen bij de aan- of verkoop van uw huis. Obdam biedt een gevarieerde selectie van woningen, waaronder starterswoningen, boerderijen, bungalows en villa’s. Op elk moment staan er ongeveer 120 huizen te koop in de gemeente, met prijskaartjes variërend van € 130.000 tot € 1.800.000.
 

2 maanden kosteloze makelaarsservice

Dankzij de florerende vastgoedmarkt en onze grondige kennis van Obdam zijn we ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden en prijs kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden we u de mogelijkheid om na 2 maanden zonder kosten het verkoopcontract te ontbinden. U kunt er ook voor kiezen om met ons door te gaan op basis van ‘no cure, no pay’, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Het woon-werkverkeer per auto van en naar Obdam is uitstekend geregeld. Vrijwel alle dorpen bevinden zich binnen 6 kilometer van de A7, die een snelle route naar Amsterdam biedt. Daarnaast ondergaat de verbinding met Alkmaar (N243) momenteel een herinrichting om een nog betere aansluiting op het westen van Noord-Holland te garanderen.

Wat betreft het openbaar vervoer, zijn er buslijnen vanuit Obdam naar zowel Hoorn als Alkmaar in het westelijke deel. Bovendien stopt de trein tussen Alkmaar en Hoorn in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons team van makelaars in Obdam

Ons team bestaat uit enthousiaste, gekwalificeerde makelaars die hun roots hebben in diverse regio’s binnen West-Friesland. Met een diepgaande passie voor het vak en een grondige kennis van al het moois dat de ruime omgeving van Obdam te bieden heeft, zijn wij uw ultieme gids op de lokale woningmarkt. Bent u benieuwd naar wat onze West-Friese makelaars voor u kunnen betekenen? We komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 

Tarieven en werkwijze

Dankzij de bloeiende vastgoedmarkt ligt onze focus voornamelijk op onderhandelingen. We zien de noodzaak van kostbare presentaties en advertenties niet in, gezien de huidige marktomstandigheden waarin het vinden van kopers minder uitdagend is. Hierdoor kunnen we bij Makelaardij West-Friesland lagere tarieven aanbieden, terwijl we ons richten op activiteiten die het meeste rendement opleveren – zoals het realiseren van optimale verkoopprijzen. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online aanpak

Makelaardij West-Friesland werkt samen met professionals met ruim 20 jaar ervaring in online marketing. Dit stelt ons in staat om de juiste doelgroep online te bereiken voor het verkopen van uw woning. We zorgen ervoor dat uw woning goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Onze online strategieën en analyses maximaliseren het aantal bezichtigingen per woning. Dit bespaart tijd, verlaagt makelaarskosten en vergroot het rendement op uw verkoop.

 

Taxaties en bouwkundige keuringen

Binnen onze makelaardij werken gecertificeerde taxateurs en bouwkundige experts die gespecialiseerd zijn in het beoordelen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? We helpen u graag verder met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Interesse in een gesprek met onze makelaars in Obdam? We staan dagelijks voor u klaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853