Makelaar West-Friesland Nibbixwoud

Verken de Bloeiende Huizenmarkt in Nibbixwoud

De huizenmarkt in Nibbixwoud vertoont een opmerkelijke opleving. Aan het begin van 2017 werden woningen nog verhandeld rond de € 320.000. In de eerste maanden van 2018 zijn de prijzen echter al met 12,5% gestegen, wat resulteerde in een gemiddelde van € 360.000. Bovendien is er een duidelijke toename in de verkoop van woningen in Nibbixwoud. Terwijl eind 2016 nog zo’n 425 woningen te koop stonden, is dat aantal inmiddels geslonken tot ongeveer 50. Binnen de bredere gemeente Medemblik, waartoe Nibbixwoud behoort, zijn momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. Deze groeiende vraag en het beperkte aanbod van woningen in Medemblik creëren een trend waarbij biedingen vaak boven de vraagprijs uitstijgen, vergelijkbaar met ontwikkelingen in steden als Amsterdam. Grijp de kans en ontdek de mogelijkheden om een prachtig huis te verwerven in Nibbixwoud.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Gelegen in het oostelijke deel van West-Friesland, is Nibbixwoud uitstekend bereikbaar via de A7, op slechts 6 km afstand. Het gemeentehuis is gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Zowel Nibbixwoud als de omliggende regio zijn vertrouwde terreinen voor onze makelaars. Sterker nog, een van onze makelaars is zelf inwoner van Nibbixwoud. Met onze passie en diepgaande kennis van Nibbixwoud en omliggende dorpen, zoals Twisk, Opperdoes en Medemblik, beschikken we over een uitgebreid netwerk en voorzien we u van alle relevante informatie die u nodig heeft. Nibbixwoud biedt een breed scala aan woningen, van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Deze diversiteit vertaalt zich ook naar uiteenlopende prijsklassen, variërend van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Vanwege de groeiende vraag op de woningmarkt en onze bekendheid met de regio West-Friesland, zijn we ervan overtuigd dat we uw woning in Nibbixwoud binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dat tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht zonder kosten te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om op basis van no-cure-no-pay met ons door te gaan, zonder verdere verplichtingen, en dit alles zonder de vermelding van de gemeente Medemblik aan te passen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Nibbixwoud verloopt uitstekend. Vanaf Nibbixwoud is er een snelle verbinding met de A7 en de nabijgelegen steden in West-Friesland. De andere dorpen in de regio, behorende tot de gemeente Medemblik, liggen allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Het openbaar vervoer heeft een positieve score in de gemeente Medemblik. Nibbixwoud zelf herbergt een busstation, van waaruit de meeste bussen richting Hoorn vertrekken. Bovendien zijn er busverbindingen vanuit andere dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Ons Makelaarsteam in Nibbixwoud

Ons team bestaat uit enthousiaste, goed gekwalificeerde makelaars die afkomstig zijn uit verschillende regio’s in West-Friesland. Met passie voor het vak en diepgaande kennis van al het moois dat Nibbixwoud te bieden heeft, begrijpen we de woningmarkt in Wervershoof, Nibbixwoud, Andijk, Wognum en naburige dorpen als geen ander. Wilt u weten wat wij als Westfriese makelaar voor u kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Nibbixwoud? We zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853