Makelaar West-Friesland Midwoud

Professionele Makelaar in Midwoud: Uw Partner in de woningmarkt

De woningmarkt in Midwoud bloeit opmerkelijk op. Aan het begin van 2018 toonden de woningprijzen een significante stijging, waarbij het gemiddelde van € 360.000 een toename van 12,5% betekende ten opzichte van de € 320.000 aan het begin van 2017. Tevens is de verkoop van woningen in Midwoud aanzienlijk gestegen. Terwijl in eind 2016 nog ongeveer 425 huizen te koop stonden in de regio Midwoud, is dit aantal inmiddels gedaald naar ongeveer 50. Binnen de bredere context van de gemeente Medemblik, waar Midwoud deel van uitmaakt, zijn momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. De groeiende vraag en het beperktere aanbod van woningen in de gemeente Medemblik creëren een trend waarbij biedingen steeds vaker de vraagprijs overtreffen, vergelijkbaar met ontwikkelingen in steden zoals Amsterdam. Profiteer van deze gunstige marktomstandigheden en ontdek de mogelijkheden om uw ideale woning in Midwoud te verwerven.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Midwoud, gelegen in het oostelijk deel van West-Friesland, is uitstekend bereikbaar via de A7, op slechts 5 km afstand. Het gemeentehuis is gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Onze deskundige makelaars zijn bekend met zowel Midwoud als de omliggende regio. In feite is een van onze makelaars zelfs inwoner van Midwoud. Met gepassioneerde betrokkenheid en diepgaande kennis van Midwoud en naburige dorpen, zoals Twisk, Oostwoud en Hauwert, beschikken wij over een uitgebreid netwerk en voorzien wij u van alle benodigde informatie. Midwoud biedt een gevarieerd aanbod aan woningen, van startwoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s, met prijsklassen variërend van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Dankzij de groeiende vraag op de woningmarkt en onze vertrouwdheid met de regio West-Friesland, hebben wij het volste vertrouwen dat wij uw woning in Midwoud binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dit tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, bieden wij u de optie om na 2 maanden de verkoopopdracht zonder kosten te beëindigen. Tevens is het mogelijk om over te stappen op een no-cure-no-pay-basis, zonder verdere verplichtingen, zonder enige wijziging in vermelding van de gemeente Medemblik.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Midwoud verloopt soepel. Er is een snelle verbinding met de A7 en de nabijgelegen steden in West-Friesland. De omliggende dorpen, die onderdeel zijn van de gemeente Medemblik, bevinden zich allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Het openbaar vervoer is goed geregeld in de gemeente Medemblik. Het busstation in Midwoud biedt uitstekende verbindingen naar steden zoals Hoorn en Enkhuizen. Daarnaast zijn er busroutes vanuit andere dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Ons Makelaarsteam in Midwoud

Wij vormen een team van enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die geworteld zijn in diverse regio’s binnen West-Friesland. Met een passie voor ons vak en diepgaande kennis van alles wat Midwoud te bieden heeft, zijn wij experts op het gebied van de woningmarkt in Midwoud, Nibbixwoud, Twisk en de omliggende dorpen. Wilt u ontdekken wat wij als makelaars uit West-Friesland voor u kunnen betekenen? Wij staan klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Voor een afspraak met onze West-Friese makelaars in Midwoud kunt u dagelijks contact opnemen tussen 9:00 en 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853