Makelaar West-Friesland Medemblik

Huizenprijzen in Medemblik zitten weer flink in de lift. Waar huizenprijzen begin 2017 nog rond de € 320.000 lagen zijn deze in begin 2018 met 12,5% gestegen naar gemiddeld € 360.000. Ook wordt er flink meer verkocht in Medemblik. Daar waar er eind 2016 nog 425 woningen te koop stonden in Medemblik zijn dat er op dit moment ongeveer nog 50. In de totale gemeente Medemblik zijn er op dit moment 300 woningen te koop. Door de toenemende vraag en het schaarser wordende aanbod woningen in Medemblik zien we, net als in Amsterdam, ook een trend ontstaan waarbij er toenemend meer geboden wordt dan de vraagprijs.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

De gemeente Medemblik ligt in het noorden van West-Friesland aan het Ijsselmeer en is goed te bereiken via de A7 en de N239 (5 km). Het gemeentehuis staat in Wognum (het voormalige pand van Dirk Scheringa). Medemblik en omgeving is bekend terrein voor onze makelaars. Eén van onze makelaars is zelfs woonachtig in Medemblik. Door onze passie en kennis voor Medemblik en de omliggende dorpen als Twisk, Opperdoes en Wervershoof zijn wij in staat een groot netwerk aan te spreken en u te voorzien van alle relevante informatie. Gemeente Medemblik heeft een breed aanbod van woningen, starterswoningen, appartementen, boerderijen, grachtenpandjes en vrijstaande villa’s. De prijzen lopen hierdoor ook flink uiteen van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Door de aantrekkende woningmarkt en onze kennis van West-Friesland hebben wij de overtuiging dat we uw woning in Medemblik in 2 maanden verkopen tegen de beste prijs en de beste voorwaarden. Mocht dit toch niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen of u gaat verder met ons op no-cure-no-pay basis, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werk verkeer met de auto is vanuit Medemblik goed. De N239 vanuit Medemblik vormt een goede verbinding met de A7 en de omliggende steden in West-Friesland. De overige dorpen in de gemeente Medemblik liggen ook binnen een straal van 8 km van de A7.

Reizen met het openbaar vervoer is in de gemeente Medemblik goed te noemen. Medemblik zelf beschikt over een busstation waarvan de meeste bussen richting Hoorn reizen. De overige dorpen liggen op een busverbinding naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Het makelaarsteam in Medemblik

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die geboren en getogen zijn in verschillende regio’s in West-Friesland. Met liefde voor het vak en kennis van al het moois wat de gemeente Medemblik te bieden heeft, kennen wij de woningmarkt in Wervershoof, Andijk, Nibbixwoud, Wognum en omliggende dorpen als geen ander. Wilt u weten wat wij als Wesfriese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Medemblik? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853