Makelaar West-Friesland Lutjebroek

De huizenprijzen in Lutjebroek zijn het afgelopen jaar met een stijging van 13% toegenomen. Deze stijging is iets hoger dan het gemiddelde in heel Nederland, dat op 12,5% ligt. Eind vorig jaar lag de gemiddelde woningprijs op € 270.000, terwijl dit begin dit jaar gestegen is naar € 305.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs lager is dan die in naburige gemeenten, vertoont Lutjebroek een vergelijkbare trend van afnemend aanbod van koopwoningen, ondanks een groeiende vraag. Hierdoor komen vraag- en verkoopprijzen vaak dicht bij elkaar te liggen.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in Lutjebroek

Lutjebroek, gelegen ten westen van Enkhuizen in het hart van West-Friesland, biedt een dynamische vastgoedmarkt. Als lokale makelaars met diepgewortelde banden in deze regio, begrijpen wij de nuances van Lutjebroek als geen ander. Onze makelaars zijn niet alleen bekend met het gebied, maar hebben er ook gewoond en zijn er nog steeds gevestigd. Dankzij ons uitgebreide netwerk als makelaar in deze regio kunnen wij het hoogst haalbare realiseren bij het kopen of verkopen van onroerend goed. In Lutjebroek kunt u diverse woningtypes vinden, zoals starterswoningen, bungalows, villa’s en seniorenwoningen. Het aanbod omvat gemiddeld ongeveer 100 woningen, met prijzen variërend van € 100.000 tot € 875.000.
 


2 maanden kosteloos advies van een makelaar

Dankzij de bloeiende vastgoedmarkt en onze diepgaande kennis van Lutjebroek, zijn wij ervan overtuigd dat wij uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden gratis beëindigen. U heeft ook de mogelijkheid om op no-cure-no-pay basis verder te gaan, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Stede Broec

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Stede Broec

Gemeente Stede Broec Kenmerken
Inwoners 22.100
Oppervlakte 16,37 km²
Huishoudens 9400
Gemiddelde aankoopwaarde € 290.000
Gemiddelde WOZ waarde € 193.000
Gemiddelde verkooptijd 3,3 maanden
Onze verkooptijd 1,9 maanden
Dorpen Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek.
Basisscholen Bovenkarspel: PCB Gideoschool, OBS Klimop, RKBS De Molenwiek, Speciaal onderwijs ’t Palet en RKBS Willibrordus
Grootebroek: RKBS De Hussel, OBS ’t Vierspan, RKBS Uilenburcht
Lutjebroek: RKBS De Baskuul

De bereikbaarheid per auto vanuit Lutjebroek is uitstekend. De huidige N307 (Hoorn-Enkhuizen), gecombineerd met de N505, vormt een comfortabele verbinding naar de A7 en naburige steden in West-Friesland. Bovendien is een groot deel van de N307 tegenwoordig een vierbaansweg, wat de verbinding met omliggende steden en Amsterdam verder verbetert.

Reizen met het openbaar vervoer is ruimschoots mogelijk in de gemeente Stede Broec. Zowel Bovenkarspel als Grootebroek hebben treinstations op de lijn Hoorn-Enkhuizen. Daarnaast is er een buslijn (voor scholieren en buurtvervoer) die de dorpen verbindt met Wervershoof en Enkhuizen.

 

Actueel aanbod

Neem een kijkje in het huidige woningaanbod in Lutjebroek:

Bij het aankopen van een woning behartigt een aankoopmakelaar alleen uw belangen. De aankoopmakelaar helpt u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteert het huis op belangrijke punten, zorgt voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelt de juridische en administratieve afhandeling.

 

Het makelaarsteam in Lutjebroek

Ons team bestaat uit enthousiaste, goed gekwalificeerde makelaars die geworteld zijn in verschillende regio’s binnen West-Friesland. Met een diepgaande passie voor het vak en uitgebreide kennis van Lutjebroek, Bovenkarspel, en Grootebroek begrijpen wij als makelaar als geen ander de vastgoedmarkt in deze gebieden. Bent u benieuwd naar wat onze Westfriese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Dankzij de florerende vastgoedmarkt ligt onze verkoopstrategie vooral op onderhandeling. Investeringen in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar het vinden van kopers minder inspanning vergt. Hierdoor zijn de kosten bij Makelaardij West-Friesland lager en kunnen wij ons richten op aspecten die het meeste rendement opleveren, zoals het realiseren van de hoogst mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De kosten van een makelaar in Lutjebroek zijn transparant opgebouwd. Wilt u weten welk voordelig tarief wij hanteren voor het verkopen van uw huis en welke verkoopprijs wij kunnen behalen? Wij komen graag bij u langs om u hierover te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online aanpak

Bij Makelaardij West-Friesland werken wij met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit biedt ons het voordeel om de juiste doelgroep online te bereiken voor de verkoop van uw woning. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis goed zichtbaar is op Funda, Google en diverse sociale mediaplatforms. Wij passen online technieken en metingen toe om het aantal bezichtigingen per woning te maximaliseren. Deze aanpak bespaart tijd en stelt ons in staat om ons te concentreren op het rendement van uw verkoop.

 

Taxaties en bouwtechnische keuringen

Binnen ons makelaarskantoor werken taxateurs en bouwtechnische experts die gespecialiseerd zijn in woningtaxaties en -keuringen in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een nauwkeurige taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Lutjebroek? Wij staan dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur voor u klaar.

 
Afspraak maken   0228 851 853