Makelaar West-Friesland Lambertschaag

Ontdek Woningen in Lambertschaag en Profiteer van de Groeiende Markt

De vastgoedmarkt in Lambertschaag ervaart een opmerkelijke bloei. Terwijl de woningprijzen aan het begin van 2017 nog rond de € 320.000 lagen, zijn ze aan het begin van 2018 al gestegen met 12,5% tot een gemiddelde van € 360.000. Bovendien is er een aanzienlijke toename van de woningverkopen in Lambertschaag. Waar eind 2016 ongeveer 425 huizen te koop stonden in Lambertschaag, is dat aantal nu gedaald tot circa 50. Binnen de ruimere context van de gemeente Medemblik, waartoe Lambertschaag behoort, zijn momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. Vanwege de toenemende vraag en het beperkte aanbod van woningen in de gemeente Medemblik, zien we een trend waarbij biedingen steeds vaker boven de vraagprijs uitkomen, vergelijkbaar met de ontwikkelingen in Amsterdam. Grijp de kans om te profiteren van deze gunstige marktsituatie en ontdek de mogelijkheden om een prachtig huis te verwerven in Lambertschaag.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Lambertschaag, gelegen in het noordelijke deel van West-Friesland, is uitstekend bereikbaar via de nabijgelegen A7, op slechts 1 km afstand. Het gemeentehuis bevindt zich in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Onze makelaars zijn goed bekend met Lambertschaag en de omliggende regio. Een van onze makelaars is zelfs inwoner van Lambertschaag. Met passie en uitgebreide kennis van Lambertschaag en de nabijgelegen dorpen, zoals Twisk, Opperdoes en Medemblik, beschikken we over een uitgebreid netwerk en kunnen we u voorzien van alle benodigde informatie. In Lambertschaag vindt u diverse soorten woningen, van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Deze variëteit komt ook tot uiting in verschillende prijsklassen, variërend van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Met de groeiende vraag op de woningmarkt en onze diepgaande kennis van de regio West-Friesland, zijn we ervan overtuigd dat we uw woning in Lambertschaag binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dat tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden we u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer van en naar Lambertschaag met de auto verloopt soepel. De N239 vanuit Lambertschaag biedt een solide verbinding met de A7 en de nabijgelegen steden in West-Friesland. De omliggende dorpen in de regio, die onderdeel zijn van de gemeente Medemblik, liggen allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Reizen met het openbaar vervoer is ook goed geregeld in de gemeente Medemblik. Lambertschaag heeft een eigen busstation, waarvandaan bussen vertrekken naar Hoorn en Wieringerwerf. Bovendien zijn er busverbindingen vanuit andere dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Het makelaarsteam in Lambertschaag

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die hun wortels hebben in diverse regio’s van West-Friesland. Met een diepgaande kennis van Lambertschaag en omliggende dorpen, zoals Abbekerk, Twisk, Opperdoes en natuurlijk Lambertschaag zelf, begrijpen we de woningmarkt als geen ander. Benieuwd naar wat onze West-Friese makelaars voor u kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze makelaars voor Lambertschaag? We zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853