Makelaar West-Friesland Koggenland

De huizenprijzen in gemeente Koggenland zijn met 12,5% gestegen t.o.v. vorig jaar. Dit is gelijk aan het landelijk gemiddelde. Eind 2016 lag de gemiddelde prijs van een woning op € 320.000. In begin 2018 is dit € 360.000. De gemiddelde huizenprijs ligt wat hoger dan in de omringende gemeenten, maar de stijging blijft vooralsnog iets achter op deze gemeenten.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor Koggenland

De gemeente Koggenland ligt ten westen van Hoorn in het zuidelijk deel van West-Friesland. Het gemeentehuis staat in De Goorn. Als geboren en getogen Westfriese makelaars zijn wij goed bekend met deze omgeving. Door ons netwerk als makelaar in deze regio zijn we in staat om voor u het maximaal haalbare te realiseren als het gaat om het kopen of verkopen van huizen. De gemeente biedt een uitgebreid aanbod aan verschillende woningen zoals starter woningen, boerderijen, bungalows en villa’s. Gemiddeld staan er ongeveer 120 woningen te koop en prijzen liggen tussen de € 130.000 en € 1.800.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Door de aantrekkende woningmarkt en onze kennis van gemeente Koggenland hebben wij de overtuiging dat we uw woning in 2 maanden verkopen tegen de beste prijs en de beste voorwaarden. Mocht dit toch niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen of u gaat verder met ons op no-cure-no-pay basis, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Het woon-werk verkeer met de auto is vanuit gemeente Koggenland erg goed te noemen. Vrijwel alle dorpen liggen binnen een straal van 6 km van de A7 voor een goede verbinding naar Amsterdam. Ook wordt de verbinding met Alkmaar (N243) heringericht voor een nog betere verbinding met het westen van Noord-Holland.

Reizen met het openbaar vervoer is in de gemeente Koggenland beperkt tot een buslijn naar Hoorn in het oostelijke deel en een (buurt)buslijn naar Alkmaar in het westelijke deel. De trein tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Het makelaarsteam in Koggenland

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die geboren en getogen zijn in verschillende regio’s in West-Friesland. Met liefde voor het vak en kennis van al het moois wat de wijdse omgeving van gemeente Koggenland te bieden heeft, kennen wij de woningmarkt in de dorpen van Koggeland als geen ander. Wilt u weten wat wij als Wesfriese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Koggenland? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853