Makelaar West-Friesland Hoorn

De huizenprijzen in gemeente Hoorn zijn explosief gestegen. Eind 2016 lag de gemiddelde prijs van een woning op € 270.000. In begin 2018 is dit inmiddels € 335.000, een stijging van maar liefst 24%, bijna 2x zo veel als het landelijk gemiddelde (12,5%). We komen ook steeds vaker tegen dat huizen ruim boven de vraagprijs verkocht worden, een trend die al langer gaande is in Amsterdam.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor Hoorn

De gemeente Hoorn ligt aan de zuidkant van West-Friesland aan het Markermeer. Als Westfriese makelaar zijn wij erg bekend met deze omgeving, omdat één van onze taxateurs al jaren woonachtig is Hoorn. Door ons netwerk als makelaar in deze regio zijn we in staat om voor u het maximaal haalbare te realiseren als het gaat om het kopen of verkopen van huizen. De gemeente biedt een uitgebreid aanbod aan verschillende woningen zoals appartementen, historische panden, bungalows en villa’s. Er is voor zowel starters als gezinnen en senioren een ruim aanbod aan woningen en voorzieningen. Gemiddeld staan er ongeveer 380 woningen te koop en prijzen liggen tussen de € 130.000 en € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Door de aantrekkende woningmarkt en onze kennis van Hoorn hebben wij de overtuiging dat we uw woning in 2 maanden verkopen tegen de beste prijs en de beste voorwaarden. Mocht dit toch niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen of u gaat verder met ons op no-cure-no-pay basis, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Hoorn

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Hoorn

Gemeente Hoorn Kenmerken
Inwoners 74.000
Oppervlakte 53,25 km² (waarvan 33 km² water)
Huishoudens 33.300
Gemiddelde aankoopwaarde € 325.000
Gemiddelde WOZ waarde € 211.000
Gemiddelde verkooptijd 2,1 maanden
Onze verkooptijd 1,6 maanden
Dorpen Blokker en Zwaag.
Basisscholen Blokker: OBS De Bussel en RKBS Sint Jozef
Hoorn: Montessori school Hoorn, PCB Dynamis, IC De Ceder, OBS Jules Verneschool, PCB Het Kompas, Montessori De Flierefluiter, IC Het Spectrum, OBS De Klipper, OBS voor speciaal onderwijs, RKBS Jenaplansch De Pontonnier, RKBS Bernardus van Bockxmeerschool, RKBS Maria, Westfriese Vrije School Parcival, OBS De Windvaan en OBS De Zonnewyzer
Zwaag: OBS Klimop, OBS Het Ooievaarsnest, PCB De Rank, IC Roald Dahl, OBS De Spinaker, OBS Burgemeester de Wildeschool en RKBS De Wingerd

Het woon-werk verkeer met de auto is vanuit gemeente Hoorn goed te noemen. De huidige verbindingsweg N302 (Hoorn-Enkhuizen) vormt samen met de N506 een comfortabele verbinding met de A7 en de omliggende steden in West-Friesland. Bovendien wordt van de N302 een vierbaans snelweg gemaakt, welke eind 2018 gereed moet zijn. De verbinding met de omliggende steden en Amsterdam verbeteren hierdoor nog verder. Ook biedt Hoorn zelf voldoende parkeergelegenheid rondom de binnenstad.

Reizen met het openbaar vervoer is in de gemeente Hoorn uitstekend te noemen. Er zijn verschillende busverbindingen die Hoorn met de omliggende dorpen verbindt en er rijden met grote regelmaat treinen in 3 verschillende richtingen naar Amsterdam, Alkmaar en Enkhuizen.
 

Welke huizen staan er nu te koop?

Vind snel alle huizen die op dit moment te koop staan in de Hoorn, Blokker of Zwaag:

Wanneer u op zoek bent naar een huis in Hoorn, Blokker of Zwaag, zorgt een aankoopmakelaar dat u als eerste op de hoogte bent van het nieuwe woningaanbod. Dit is belangrijk als u een woning wilt vinden in een locatie met een korte doorlooptijd. Wij helpen u graag met het vinden van een woning die bij u past in een krappe woningmarkt tegen de scherpst mogelijke aankoopprijs.

Het makelaarsteam in Hoorn

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die geboren en getogen zijn in verschillende regio’s in West-Friesland. Met liefde voor het vak en kennis van al het moois wat de gemeente Hoorn te bieden heeft, kennen wij de woningmarkt in Hoorn als geen ander. Wilt u weten wat wij als Wesfriese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in Hoorn, Blokker of Zwaag zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Hoorn? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853