Makelaar West-Friesland Hoogwoud

Hoogwoud, samen met gemeente Drechterland, bevindt zich in het bovenste segment wat betreft huizenprijzen in West-Friesland. De gemiddelde aankoopprijs van een woning in Hoogwoud bedraagt € 245.000 (het landelijk gemiddelde is € 244.000). De prijsontwikkeling op de woningmarkt in Hoogwoud verloopt geleidelijk, met een groei van 2,7%. In aangrenzende gemeenten zoals Drechterland, Enkhuizen en Medemblik stijgen de prijzen aanzienlijk sneller, met een groei van 20%. In Stede Broec is de stijging zelfs opmerkelijk hoger, namelijk 30%, wat 10% boven het nationale gemiddelde ligt.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor hartje West-Friesland

De gemeente Hoogwoud omvat sfeervolle dorpen in een prachtig en uitgestrekt landschap midden in West-Friesland. Voor forenzen biedt de gemeente diverse mogelijkheden voor woon-werkverkeer, evenals diverse scholen, sportverenigingen en evenementen. Als toonaangevende makelaar in West-Friesland zijn wij uitstekend bekend met deze omgeving, mede doordat een van onze makelaars drie decennia lang in Aartswoud heeft gewoond. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om het uiterste te doen voor het aankopen of verkopen van woningen. Een breed scala aan woningen staat ter beschikking voor zowel startende huizenzoekers als gezinnen. Gemiddeld staan er ongeveer 100 woningen te koop, variërend in prijs van € 140.000 tot € 900.000.
 


2 maanden gratis proberen

De werkwijze van veel makelaarskantoren tijdens economische neergang heeft het vertrouwen in de sector aanzienlijk aangetast. Als er niets wordt verkocht en de makelaar toch inkomsten genereert, wordt al snel duidelijk dat deze inkomsten niet rechtstreeks uit vastgoedverkoop voortkomen. Wij veroordelen dergelijke praktijken en hanteren daarom een andere benadering. We zijn ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste prijs en voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet slagen, dan heeft u de mogelijkheid om de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos te beëindigen, of om op no-cure-no-pay basis zonder verdere verplichtingen door te gaan.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Opmeer

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer Kenmerken
Inwoners 11.450
Oppervlakte 41,9 km² (275 inwoners per km²)
Huishoudens 4.700
Gemiddelde aankoopwaarde € 245.000
Gemiddelde WOZ waarde € 233,000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,6 maanden
Dorpen Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek, Aartswoud, de Weere, Wadway, Zandwerven, de Gouwe.
Basisscholen Opmeer: OBS De Akker en RKBS Het Ruimteschip
Hoogwoud: OBS De Adelaar en RKBS St. Wulfram
Aartswoud: OBS De Dubbele Punt
Spanbroek: RKBS Bonifatius
De Weere: RKBS Petrus Canisius

Voor woon-werkverkeer met de auto is Hoogwoud uitstekend bereikbaar. De N241 vormt een snelle verbinding naar de A7, die u binnen een half uur naar Amsterdam brengt. Dankzij de tweede Coentunnel is het woon-werkverkeer tijdens spitsuren aanzienlijk verbeterd.

Ook met het openbaar vervoer zijn de omliggende steden goed te bereiken vanuit de dorpen in gemeente Hoogwoud. Verschillende busverbindingen verbinden Hoogwoud en Opmeer met Hoorn, Obdam en vanuit Aartswoud richting Wieringerwerf, Heerhugowaard en Alkmaar.
 

Huizenjacht in Hoogwoud

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Opmeer:

Wanneer u op zoek gaat naar een huis kunt u dit samen met een aankoopmakelaar doen. De aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belangen. Zo wordt het nieuwste woning aanbod doorgenomen, worden de huizen geïnspecteerd op belangrijke punten en mogelijkheden en wordt er bij de onderhandelingen gezorgd voor de gunstigste aankoopprijs.
 

Het makelaarsteam in Hoogwoud

Ons team bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde collega’s, die allen geworteld zijn in verschillende regio’s binnen West-Friesland. Met een passie voor ons vak en diepgaande kennis van al het moois dat gemeente Hoogwoud te bieden heeft, zijn wij de absolute experts op de woningmarkt in deze regio. We delen graag onze inzichten met u in een vrijblijvend gesprek en bieden kosteloos advies bij aan- of verkoop.
 

Tarieven

In een aantrekkende woningmarkt waar woningen steeds sneller verkocht worden en je dus minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden, richten wij ons vooral op de onderhandeling van ver- en aankoopprijzen van woningen. Alle andere onzinnige makelaarskosten laten wij achterwege. Denk hierbij aan kostbare presentaties van huizen, dure advertenties op locaties waar weinig bezoekers komen en uren van een makelaar waar u weinig aan heeft, zoals het bijwonen van de notaris. Wij geloven dat in de huidige woningmarkt de focus meer moet liggen op directe verkoop, afgestemd op uw verwachtingen en hoe wij het maximale uit het onderhandelingsproces kunnen halen. Door overbodige extra’s weg te laten, nemen wij zorgen weg en hanteren we een scherp makelaarstarief.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing, weten wij de doelgroep van verschillende woningen in West-Friesland optimaal te bereiken. Naast zichtbaarheid op platforms als Funda en Jaap, zorgen wij ervoor dat uw woning goed vindbaar is in Google en lokaal binnen West-Friesland via de website. Onze makelaars richten zich vooral op conversie, beginnend online op onder andere Funda en de website door gebruik te maken van overtuigende teksten en oproepen tot bezichtigingen. Zo zetten we onderhandelingen om in het verhogen van de verkoopprijs. Onze kennis van de gemeente Hoogwoud en zijn dorpen speelt hierbij een cruciale rol.

 

Verborgen kosten

Helaas bevatten veel makelaarscontracten nog steeds clausules die klanten aan de makelaar binden. Als de makelaar het huis verkoopt, ontvangt hij courtage. Als de makelaar het niet verkoopt, brengt hij advertentiekosten in rekening bij ontbinding vanuit de klant. Met andere woorden, zodra het makelaarscontract is getekend, verdient de makelaar geld aan de klant, of het huis nu wordt verkocht of niet. Onze focus ligt niet op het verzamelen van contracten, maar op daadwerkelijke huizenverkoop. Daarom bieden we onze klanten onze diensten kosteloos gedurende 2 maanden aan. Als u na deze periode niet tevreden bent, kunt u afscheid nemen zonder kosten, of op een no-cure-no-pay basis verdergaan zonder verborgen verplichtingen.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken we samen met taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen bij de aankoop van woningen of bedrijfspanden in Hoogwoud en West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met onze Westfriese makelaars voor Hoogwoud? We zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853