Makelaar West-Friesland Hoogkarspel

Makelaar Hoogkarspel – Ontdek de Woningmarkt in Hoogkarspel

Hoogkarspel bevindt zich tezamen met gemeente Opmeer in het topsegment van huizenprijzen in West-Friesland. De gemiddelde aankoopprijs van een woning in Hoogkarspel bedraagt momenteel € 238.000 (in vergelijking met het landelijk gemiddelde van € 244.000). Binnen West-Friesland zijn de huizenprijzen het afgelopen jaar met 7,8% gestegen, terwijl dit percentage in Hoogkarspel boven het gemiddelde ligt, namelijk op 15%.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in West-Friesland: Uw Partner in Hoogkarspel

Hoogkarspel, gelegen ten oosten van Hoorn, huisvest het gemeentehuis van Drechterland. Als gerenommeerde West-Friese makelaar zijn wij goed vertrouwd met deze regio, mede dankzij onze makelaar die geruime tijd in zowel Hoogkarspel als Grootebroek heeft gewoond. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om het optimale te bereiken bij de aan- of verkoop van huizen in dit gebied. Hoogkarspel biedt woningen voor diverse budgetten en samenstellingen, zoals starters, gezinnen en senioren, waarbij de lokale voorzieningen hier uitstekend op zijn afgestemd. Zowel voor starters als gezinnen is er een overvloed aan prachtige woningen beschikbaar. Gemiddeld staan er circa 125 woningen te koop, variërend in prijs van € 144.000 tot € 1.100.000.
 


2 Maanden Lang Gratis Makelaarsdiensten

Gezien de negatieve ervaringen van velen met diverse makelaarskantoren, is er bij veel huishoudens een gebrek aan vertrouwen ontstaan in de makelaarswereld. Sommige kantoren verdienden geld aan huishoudens tijdens de huizencrisis, zelfs zonder huizen te verkopen – een situatie die simpelweg niet acceptabel is. Als Makelaardij West-Friesland distantiëren wij ons van dergelijke praktijken en streven we ernaar om het tegendeel te bewijzen. Wij geloven dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden wij de mogelijkheid om de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen na 2 maanden. U kunt er ook voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van een ‘no-cure-no-pay’ principe, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Drechterland

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Drechterland

Gemeente Drechterland Kenmerken
Inwoners 19.900
Oppervlakte 80,74 km² (327 inwoners per km²)
Huishoudens 8.100
Gemiddelde aankoopwaarde € 238.000
Gemiddelde WOZ waarde € 231,000
Gemiddelde verkooptijd 4,9 maanden
Onze verkooptijd 2,2 maanden
Dorpen Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes.
Basisscholen Hoogkarspel: OBS ’t Skitteljacht, RKBS Het Kerspel en RKBS Mr. Spigtschool
Oosterblokker: RKBS Pancratiusschool
Schellinkhout: OBS Jan Luykenschool
Venhuizen: OBS ’t Padland en RKBS Jozefschool
Westwoud: OBS ’t Skitteljachten RKBS De Regenboog
Wijdenes: OBS Roelof van Wienesse

Bereikbaarheid met de Auto

De bereikbaarheid met de auto vanuit Hoogkarspel is uitstekend. De N307 (Hoorn-Enkhuizen), die grotendeels is uitgebreid tot een vierbaans snelweg, vormt samen met de N505 een naadloze verbinding met de A7 en andere omliggende steden in West-Friesland. Deze verbeteringen versterken ook de connectie met nabijgelegen steden, waaronder Amsterdam.

Openbaar Vervoer Opties

Het openbaar vervoer in gemeente Drechterland is uitstekend. Er rijdt elke 30 minuten een trein tussen Hoorn en Enkhuizen, die stopt op de volgende locaties: Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel en Hoorn Kersenboogerd.
 

Het Actuele Aanbod van Woningen

Ontdek alle woningen die momenteel te koop staan in Hoogkarspel:

Bij het aankopen van een woning bieden wij graag onze hulp. Als aankoopmakelaar helpen wij u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteren wij het huis op belangrijke punten, zorgen we voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelen we de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons Toegewijde Makelaarsteam in Hoogkarspel

Ons team bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde makelaars die lokaal geworteld zijn in verschillende regio’s binnen West-Friesland. Met passie voor het vak en diepgaande kennis van al het moois dat gemeente Drechterland te bieden heeft, zijn wij de experts op de woningmarkt in Hoogkarspel, Bovenkarspel, Grootebroek en naburige dorpen. Wilt u ontdekken hoe onze West-Friese makelaars u van dienst kunnen zijn? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.
 

Transparante Tarieven

Door de stijgende woningmarkt ligt onze verkoopstrategie voornamelijk bij effectieve onderhandelingen. Investeringen in dure presentaties en advertenties achten wij overbodig in een markt waarin het vinden van kopers minder uitdaging biedt. Hierdoor zijn de kosten bij Makelaardij West-Friesland aanzienlijk lager, en richten wij ons op zaken die het hoogste rendement opleveren: het behalen van de best mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De gemeente Drechterland omvat de volgende dorpen: Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes. De tarieven voor onze makelaarsdiensten in deze dorpen zijn transparant en eenvoudig. Benieuwd naar het voordelige tarief waarmee wij uw huis kunnen verkopen, alsook de verwachte verkoopprijs? Wij staan klaar om u te voorzien van informatie.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Efficiënte Online Strategie

Makelaardij West-Friesland werkt samen met specialisten die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit biedt ons het voordeel om de juiste doelgroep online te bereiken voor de verkoop van uw woning. Hiermee verzekeren wij dat uw huis optimaal zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Onze online technieken en metingen maximaliseren het aantal bezichtigingen per woning, wat resulteert in tijdsbesparing en lagere makelaarskosten, en tegelijkertijd een hoger rendement voor uw verkoop.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Bij onze makelaardij werken gekwalificeerde taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij staan klaar om u te assisteren met een nauwkeurige taxatie.

 

Openingstijden

Interesse in een afspraak met onze West-Friese makelaars voor Hoogkarspel? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853