Makelaar West-Friesland Hensbroek

Uw makelaar voor woningen en vastgoed in Hensbroek

De huizenprijzen in Hensbroek zijn het afgelopen jaar met een stijging van 12,5% toegenomen, wat overeenkomt met het nationale gemiddelde. Aan het einde van 2016 bedroeg de gemiddelde woningprijs € 320.000, maar aan het begin van 2018 was dit al gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs iets hoger ligt dan die in omliggende gemeenten, blijft de groei voorlopig iets achter bij deze gebieden.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in Hensbroek

Hensbroek, gelegen in het zuidelijke deel van West-Friesland en ten westen van Hoorn, vormt het toneel van onze expertise als Westfriese makelaars. Met een diepgaand netwerk in deze regio kunnen we u optimaal begeleiden bij het aan- of verkopen van onroerend goed. Hier vindt u een divers aanbod aan woningen, variërend van starterswoningen tot boerderijen, bungalows en villa’s. Gemiddeld staan er zo’n 120 woningen te koop in Hensbroek, met prijzen die variëren van € 130.000 tot € 1.800.000.
 

2 maanden kosteloos advies van onze makelaars

Dankzij de groeiende vastgoedmarkt en onze diepgaande kennis van Hensbroek zijn wij ervan overtuigd dat wij uw woning binnen 2 maanden tegen de beste prijs en voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen. U heeft ook de optie om met ons door te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

De bereikbaarheid per auto vanuit Hensbroek is uitstekend. Alle dorpen liggen binnen een straal van 6 km van de A7, wat zorgt voor een vlotte verbinding naar Amsterdam. Bovendien wordt de connectie met Alkmaar (N243) herontwikkeld om een nog betere link met het westen van Noord-Holland te bieden.

Voor het openbaar vervoer zijn er beperkte buslijnen vanuit Hensbroek naar Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel. Ook stopt de trein tussen Alkmaar en Hoorn in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons makelaarsteam in Hensbroek

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars, elk met een diepe worteling in verschillende regio’s van West-Friesland. Met een passie voor het vak en een grondige kennis van al het moois dat de uitgestrekte omgeving van Hensbroek te bieden heeft, zijn wij de ultieme kenners van de huizenmarkt in deze dorpen. Bent u benieuwd naar wat onze Westfriese makelaars voor u kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Gezien de bloeiende vastgoedmarkt ligt onze verkoopstrategie voornamelijk bij onderhandeling. Investeringen in kostbare presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waarin kopers gemakkelijker te vinden zijn. Dit maakt Makelaardij West-Friesland een voordelige keuze, met focus op zaken die het grootste rendement bieden: de hoogst mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online aanpak

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit geeft ons een aanzienlijk voordeel bij het vinden van de juiste doelgroep voor woningverkoop. Hierdoor wordt uw huis goed zichtbaar op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Onze online technieken en analyses maximaliseren het aantal bezichtigingen per woning. Deze werkwijze bespaart tijd, verlaagt de makelaarskosten en verhoogt het rendement van uw verkoop.

 

Taxaties en bouwkundige keuringen

Binnen onze makelaardij werken we samen met taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? We staan klaar om u te assisteren met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze Westfriese makelaars voor Hensbroek? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853