Makelaar West-Friesland Hem

Makelaar Hem – Ontdek Woningen in Hem en Omgeving

Hem, gelegen in het prachtige West-Friesland, vormt samen met gemeente Opmeer een vooraanstaand gebied wat betreft huizenprijzen. De gemiddelde woningprijs in Hem bedraagt momenteel €238.000 (vergeleken met het landelijk gemiddelde van €244.000). Binnen het afgelopen jaar zijn de huizenprijzen in West-Friesland met 7,8% gestegen, waar Hem boven het gemiddelde uitsteekt met een stijging van 15%.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Erkende Makelaars in West-Friesland

Hem, gelegen ten oosten van Hoorn en grenzend aan het Markermeer, biedt een uitstekende leefomgeving. Ons ervaren team van West-Friese makelaars heeft diepgaande kennis van deze regio. Een van onze makelaars heeft zelfs lange tijd gewoond in Hoogkarspel en Grootebroek. Met ons uitgebreide netwerk kunnen we het hoogst haalbare voor u realiseren bij het kopen of verkopen van woningen. Of u nu een starter, gezin of senior bent, de gemeente Hem heeft woningen voor elke behoefte. De voorzieningen in de regio zijn hier perfect op afgestemd. Zowel starters als gezinnen kunnen kiezen uit een prachtig aanbod aan woningen. Op elk moment zijn er ongeveer 125 woningen beschikbaar, met prijzen variërend van €144.000 tot €1.100.000.
 


2 Maanden Gratis Makelaarsservice

Na teleurstellende ervaringen met diverse makelaarskantoren is het vertrouwen in de makelaardij bij veel huishoudens geschaad. Er zijn kantoren die tijdens de huizencrisis geen huizen verkochten, maar toch verdienden aan huishoudens. Dit roept terecht vraagtekens op.
Als Makelaardij West-Friesland willen wij afstand nemen van dergelijke praktijken en laten zien dat het anders kan. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden en prijs kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos beëindigen. U heeft ook de mogelijkheid om verder te gaan op basis van “no cure, no pay”, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Drechterland

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Drechterland

Gemeente Drechterland Kenmerken
Inwoners 19.900
Oppervlakte 80,74 km² (327 inwoners per km²)
Huishoudens 8.100
Gemiddelde aankoopwaarde € 238.000
Gemiddelde WOZ waarde € 231,000
Gemiddelde verkooptijd 4,9 maanden
Onze verkooptijd 2,2 maanden
Dorpen Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes.
Basisscholen Hoogkarspel: OBS ’t Skitteljacht, RKBS Het Kerspel en RKBS Mr. Spigtschool
Oosterblokker: RKBS Pancratiusschool
Schellinkhout: OBS Jan Luykenschool
Venhuizen: OBS ’t Padland en RKBS Jozefschool
Westwoud: OBS ’t Skitteljachten RKBS De Regenboog
Wijdenes: OBS Roelof van Wienesse

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Hem is uitstekend geregeld. De huidige N307 (Hoorn-Enkhuizen) biedt een comfortabele route naar de A7 en nabijgelegen steden in West-Friesland. Bovendien is een groot deel van de N307 nu een vierbaansweg, wat de verbinding met omliggende steden en Amsterdam nog verder verbetert.

Ook het openbaar vervoer is uitstekend in Hem en omgeving. Er rijdt elke 30 minuten een trein tussen Hoorn en Enkhuizen, met haltes in Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel en Hoorn Kersenboogerd.
 

Actueel Woningaanbod in Hem

Bent u benieuwd naar de huizen die momenteel te koop staan in Hem? Bekijk ons volledige aanbod!

Bij het aankopen van een woning bieden wij graag onze hulp. Als aankoopmakelaar helpen wij u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteren wij het huis op belangrijke punten, zorgen we voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelen we de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons Deskundige Makelaarsteam in Hem

Ons team bestaat uit gepassioneerde, deskundige makelaars die hun roots hebben in verschillende regio’s van West-Friesland. Met liefde voor het vak en diepgaande kennis van Hem en omliggende plaatsen zoals Hoogkarspel, Bovenkarspel en Grootebroek, begrijpen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Wilt u weten hoe wij als West-Friese makelaar u van dienst kunnen zijn? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Voordelige Tarieven

Door de bloeiende woningmarkt leggen wij de focus op onderhandeling. Dure presentaties en advertenties zijn overbodig in een markt waar kopers gemakkelijker te vinden zijn. Hierdoor biedt Makelaardij West-Friesland scherpe tarieven en richten we ons op de aspecten die het meeste rendement opleveren: de beste verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De gemeente Drechterland omvat de volgende dorpen: Hoogkarspel, Blokdijk, De Buurt, Hem, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes. De tarieven voor onze makelaarsdiensten in deze dorpen zijn transparant en eenvoudig. Benieuwd naar het voordelige tarief waarmee wij uw huis kunnen verkopen, alsook de verwachte verkoopprijs? Wij staan klaar om u te voorzien van informatie.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Effectieve Online Strategie

Onze makelaardij werkt met experts die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit geeft ons een voorsprong in het bereiken van de juiste doelgroep voor woningverkoop. We zorgen ervoor dat uw huis optimaal zichtbaar is op Funda, Google en sociale media. Dankzij geavanceerde online technieken en analyses maximaliseren we het aantal bezichtigingen per woning. Deze aanpak bespaart tijd, verlaagt de makelaarskosten en verhoogt uw verkooprendement.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen onze makelaardij werken deskundige taxateurs en bouwkundige specialisten voor nauwkeurige taxaties en technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij staan klaar om u te helpen met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Maak vandaag nog een afspraak met de West-Friese makelaars van Hem. We zijn bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853