Makelaar West-Friesland Hauwert

Ontdek Prachtige Woningen in Hauwert en Profiteer van de Bloeiende Huizenmarkt

De huizenmarkt in Hauwert vertoont een indrukwekkende opleving. In de beginmaanden van 2017 lagen de woningprijzen nog rond de € 320.000, maar aan het begin van 2018 waren deze al met 12,5% gestegen tot een gemiddelde van € 360.000. Bovendien is er een opmerkelijke stijging in de verkoop van woningen in Hauwert. Terwijl eind 2016 nog ongeveer 425 huizen te koop stonden in Hauwert, is dat aantal inmiddels gedaald tot ongeveer 50. Binnen de bredere context van de gemeente Medemblik, waartoe Hauwert behoort, zijn momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. De groeiende vraag en het beperkte aanbod van woningen in de gemeente Medemblik creëren een trend waarbij biedingen steeds vaker boven de vraagprijs uitkomen, vergelijkbaar met ontwikkelingen in Amsterdam. Benut deze gunstige situatie op de markt en ontdek de mogelijkheden om een prachtig huis te verwerven in Hauwert.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Gelegen in het oostelijke deel van West-Friesland, is Hauwert uitstekend bereikbaar via de A7, op slechts 8 km afstand. Het gemeentehuis is gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Onze makelaars zijn goed bekend met Hauwert en de omliggende regio; een van onze makelaars is zelfs een inwoner van Hauwert. Met hun passie en diepgaande kennis van Hauwert en naburige dorpen zoals Twisk, Opperdoes en Medemblik, beschikken wij over een uitgebreid netwerk en kunnen wij u voorzien van alle relevante informatie die u nodig heeft. Hauwert biedt diverse woningtypen aan, van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Deze diversiteit vertaalt zich ook naar verschillende prijsklassen, variërend van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Vanwege de groeiende vraag op de woningmarkt en onze vertrouwdheid met de regio West-Friesland, zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning in Hauwert binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dat tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen, en dat alles zonder de vermelding van de gemeente Medemblik te wijzigen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Hauwert verloopt uitstekend. De N239 vanaf Hauwert biedt een solide verbinding met de A7 en de nabijgelegen steden in West-Friesland. De omliggende dorpen in de gemeente Medemblik bevinden zich allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Reizen met het openbaar vervoer is gunstig in de gemeente Medemblik. In Hauwert zelf is een busstation te vinden, waar de meeste bussen richting Hoorn vertrekken. Bovendien zijn er busverbindingen vanuit de naburige dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Het makelaarsteam in Hauwert

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die geboren en getogen zijn in diverse regio’s van West-Friesland. Met liefde voor het vak en uitgebreide kennis van Hauwert en de omringende dorpen zoals Midwoud, Nibbixwoud en Zwaagdijk, kennen wij de woningmarkt als geen ander. Wilt u ontdekken wat wij als West-Friese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij staan klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met de West-Friese makelaars voor Hauwert? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853