Makelaar West-Friesland Grosthuizen

Uw makelaar in Grosthuizen

De huizenprijzen in Grosthuizen zijn met 12,5% gestegen ten opzichte van vorig jaar, wat gelijk is aan het landelijk gemiddelde. Eind 2016 bedroeg de gemiddelde woningprijs € 320.000, maar begin 2018 is dit gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs iets hoger ligt dan in omliggende gemeenten, blijft de stijging tot nu toe iets achter bij deze gebieden.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor Grosthuizen

Grosthuizen, gelegen ten westen van Hoorn in het zuidelijke deel van West-Friesland, biedt een divers aanbod aan woningen, variërend van starterswoningen tot boerderijen, bungalows en villa’s. Als geboren en getogen Westfriese makelaars zijn wij goed bekend met deze regio. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Grosthuizen en omgeving, kunnen wij het maximale resultaat behalen bij het kopen of verkopen van huizen. Gemiddeld staan er ongeveer 120 woningen te koop in de gemeente, met prijzen variërend van € 130.000 tot € 1.800.000.
 

2 maanden gratis een makelaar in Grosthuizen

Vanwege de bloeiende woningmarkt en onze diepgaande kennis van Grosthuizen zijn wij ervan overtuigd dat wij uw woning binnen 2 maanden tegen de beste prijs en voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de mogelijkheid om na 2 maanden kosteloos de verkoopopdracht te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om met ons door te gaan op basis van “no cure, no pay” zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Het woon-werkverkeer met de auto vanuit Grosthuizen is uitstekend. De meeste dorpen liggen binnen een straal van 6 km van de A7, wat zorgt voor een goede verbinding naar Amsterdam. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) heringericht om de connectie met het westen van Noord-Holland verder te verbeteren.

Voor openbaar vervoer zijn er buslijnen naar Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel van Grosthuizen. De trein tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Het makelaarsteam in Grosthuizen

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die afkomstig zijn uit diverse regio’s in West-Friesland. Met een passie voor het vak en diepgaande kennis van al het moois dat de uitgestrekte omgeving van Grosthuizen te bieden heeft, zijn wij zeer vertrouwd met de woningmarkt in de dorpen van deze regio. Benieuwd naar wat wij als Westfriese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Gezien de florerende woningmarkt richt onze verkoopstrategie zich voornamelijk op onderhandelingen. Wij beschouwen investeringen in dure presentaties en advertenties als overbodig in een markt waarin het vinden van kopers minder moeite kost. Hierdoor biedt Makelaardij West-Friesland voordelige tarieven en leggen we de focus op activiteiten die het hoogste rendement opleveren, zoals het behalen van een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online strategie

Bij Makelaardij West-Friesland werken we samen met experts die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit stelt ons in staat om de juiste doelgroep online te bereiken voor de verkoop van uw woning. We zorgen ervoor dat uw huis goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Daarnaast passen we online technieken en metingen toe om het aantal bezichtigingen per woning te maximaliseren. Deze aanpak bespaart tijd en verlaagt de makelaarskosten, terwijl we ons richten op het maximaliseren van uw verkoopopbrengst.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken we samen met taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij staan klaar om u te helpen met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met onze Westfriese makelaars voor Grosthuizen? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853