Makelaar West-Friesland Grootebroek

Zoek je een betrouwbare makelaar in Grootebroek? De woningmarkt in deze bruisende gemeente is in beweging. De huizenprijzen zijn met maar liefst 13% gestegen ten opzichte van vorig jaar, wat iets boven het landelijk gemiddelde van 12,5% ligt. In 2016 was de gemiddelde woningprijs nog € 270.000, terwijl deze begin 2018 al gestegen was naar € 305.000. Grootebroek ligt gunstig ten westen van Enkhuizen in West-Friesland, en als lokale makelaars met diepe wortels in de regio, zijn wij jouw vertrouwde partner.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaar in Grootebroek

Onze expertise strekt zich uit over deze gemeente en de omliggende regio. We kennen de markt als geen ander en zijn vastberaden om het maximale uit jouw koop- of verkooptransactie te halen. Van starterswoningen tot bungalows, villa’s en seniorenwoningen, het gevarieerde aanbod in Grootebroek biedt voor elk wat wils. Met gemiddeld 100 woningen te koop, variërend van € 100.000 tot € 875.000, is er voor elk budget iets te vinden.


2 maanden zonder kosten een makelaar in Grootebroek

Dankzij onze uitgebreide kennis van de lokale markt en de bloeiende huizenmarkt zijn wij ervan overtuigd dat we binnen 2 maanden de verkoop van jouw woning kunnen realiseren, tegen de beste prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen. We bieden ook de mogelijkheid om op een no-cure-no-pay basis verder te gaan, zonder verdere verplichtingen.
 

 • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
 • Gratis 2 maanden op proef
 • Strategisch op het gebied van online verkoop
 • Geen verborgen kosten in het contract
 • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
 • Geen peperdure presentaties en advertenties
 • Een uitgebreid netwerk in gemeente Stede Broec

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Stede Broec

Gemeente Stede Broec Kenmerken
Inwoners 22.100
Oppervlakte 16,37 km²
Huishoudens 9400
Gemiddelde aankoopwaarde € 290.000
Gemiddelde WOZ waarde € 193.000
Gemiddelde verkooptijd 3,3 maanden
Onze verkooptijd 1,9 maanden
Dorpen Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek.
Basisscholen Bovenkarspel: PCB Gideoschool, OBS Klimop, RKBS De Molenwiek, Speciaal onderwijs ’t Palet en RKBS Willibrordus
Grootebroek: RKBS De Hussel, OBS ’t Vierspan, RKBS Uilenburcht
Lutjebroek: RKBS De Baskuul

De uitstekende bereikbaarheid van Grootebroek naar omliggende steden wordt weerspiegeld in het woon-werkverkeer. De N307 (Hoorn-Enkhuizen), tezamen met de N505, biedt een naadloze verbinding met de A7 en naburige steden in West-Friesland. Het grootste deel van de N307 is recent omgevormd tot een vierbaans snelweg, wat de connectiviteit met omliggende steden en Amsterdam verder optimaliseert.

Voor wie het openbaar vervoer verkiest, biedt Grootebroek ruime opties. Zowel Bovenkarspel als Grootebroek hebben treinstations langs het Hoorn-Enkhuizen traject. Bovendien verbindt een buslijn (geschikt voor scholieren en buurtbewoners) de dorpen met Wervershoof en Enkhuizen.

 

Actueel Woningaanbod in Grootebroek

Ontdek het huidige woningaanbod in de betoverende gemeente Grootebroek:

Bij het aankopen van een woning behartigt een aankoopmakelaar alleen uw belangen. De aankoopmakelaar helpt u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteert het huis op belangrijke punten, zorgt voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelt de juridische en administratieve afhandeling.

 

Ons Team van Grootebroekse Makelaars

Ons team bestaat uit gedreven, vakkundige makelaars die elk hun roots hebben in diverse regio’s binnen West-Friesland. Gewapend met passie voor het vak en diepgaande kennis van Grootebroek, Bovenkarspel en Lutjebroek, kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Bent u benieuwd naar hoe wij als West-Friese makelaar u van dienst kunnen zijn? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 

Transparante Tarieven

In deze florerende vastgoedmarkt leggen wij de nadruk op onderhandeling in onze verkoopstrategie. Het investeren in prijzige presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waarin kopers gemakkelijker te vinden zijn. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland voordeliger uit, waarbij onze focus ligt op activiteiten die het meeste rendement opleveren: een optimale verkoopprijs.

 • Lagere makelaarskosten
 • Hogere verkoopprijs
 • Onze tarieven voor makelaarsdiensten in Grootebroek zijn helder en eenvoudig. Bent u nieuwsgierig naar het voordelige tarief waarmee wij uw woning kunnen verkopen, en welke verkoopprijs u kunt verwachten? Wij staan klaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie.

   
  Afspraak maken   0228 851 853

   

  Strategie voor Online Zichtbaarheid

  Makelaardij West-Friesland werkt samen met professionals die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit biedt ons een waardevol voordeel in het bereiken van de juiste doelgroep voor woningverkoop. Hierdoor wordt uw woning optimaal gepresenteerd op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Onze online methoden en metingen zorgen voor maximalisatie van bezichtigingen per woning. Deze efficiënte werkwijze bespaart kostbare tijd voor onze makelaars en stelt ons in staat om te focussen op het rendement van uw verkoop.

   

  Taxaties en Technische Keuringen

  Onze makelaardij beschikt over erkende taxateurs en bouwkundige specialisten voor technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wenst u te weten wat uw woning waard is? Wij staan klaar om u te assisteren met een deskundige taxatie.

   

  Openingstijden

  Neem vandaag nog contact op met de Grootebroekse makelaars van Makelaardij West-Friesland. Wij zijn bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur, zeven dagen per week.

   
  Afspraak maken   0228 851 853