Makelaar West-Friesland Enkhuizen

De huizenprijzen in gemeente Enkhuizen zijn explosief stijgende. Begin 2017 lag de gemiddelde prijs van een huis nog rond de € 280.000. In 2018 is de huizenprijs gestegen naar € 335.000. Dit is een stijging van maar liefst 19,6%! Landelijk is dit over dezelfde periode 12,5%. Door het afnemende aanbod woningen dat te koop staat en de toenemende vraag zien we de trend uit Amsterdam waarbij woningen boven de vraagprijs verkocht worden ook steeds vaker terug in gemeente Enkhuizen.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars met passie voor Enkhuizen

De gemeente Enkhuizen ligt in het uiterst oostelijk puntje van West-Friesland aan het Ijsselmeer en het Markermeer. Als Westfriese makelaar zijn wij erg bekend met deze omgeving, omdat één van onze makelaars al jaren woonachtig is één van de omliggende dorpen. Door ons netwerk als makelaar in deze regio zijn we in staat om voor u het maximaal haalbare te realiseren als het gaat om het kopen of verkopen van huizen. De gemeente biedt een variëteit aan woningen voor starters, gezinnen en senioren met voorzieningen gericht op deze groepen. Er is voor zowel starters als gezinnen een ruim aanbod aan woningen. Gemiddeld staan er ongeveer 100 woningen te koop en prijzen liggen tussen de € 125.000 en € 1.000.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Door de aantrekkende woningmarkt en onze kennis van West-Friesland hebben wij de overtuiging dat we uw woning in Medemblik in 2 maanden verkopen tegen de beste prijs en de beste voorwaarden. Mocht dit toch niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos beëindigen of u gaat verder met ons op no-cure-no-pay basis, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Enkhuizen

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Enkhuizen

Gemeente Enkhuizen Kenmerken
Inwoners 18.900
Oppervlakte 116,25 km² (waarvan 104 km² water)
Huishoudens 8.700
Gemiddelde aankoopwaarde € 312.000
Gemiddelde WOZ waarde € 209.000
Gemiddelde verkooptijd 4,1 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Dorpen Oosterdijk en Westeinde
Basisscholen Enkhuizen: Montessori bijzonder onderwijs, OBS Het Driespan, OBS De Tweemaster, PCB Enkhuizen, RKBS De Hoeksteen en RKBS Pancratius
Oosterdijk: Andijk/Enkhuizen
Westeinde: Bovenkarspel/Enkhuizen

Het woon-werk verkeer met de auto is vanuit Enkhuizen divers. De huidige verbindingsweg N302 (Hoorn-Enkhuizen) vormt samen met de N506 een comfortabele verbinding met de A7 en de omliggende steden in West-Friesland. Bovendien wordt van de N302 een vierbaans snelweg gemaakt, welke eind 2018 gereed moet zijn. De verbinding met de omliggende steden en Amsterdam verbeteren hierdoor nog verder. Ook is er een goede verbinding richting Flevoland via de Markerwaarddijk.

Reizen met het openbaar vervoer is in de gemeente Enkhuizen uitstekend te noemen. Er rijdt ieder half uur een trein tussen Hoorn en Enkhuizen. Deze stopt op de volgende locaties: Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel en Hoorn Kersenboogerd.
 

Huizen te koop in Enkhuizen

Wat staat er op dit moment te koop in Enkhuizen? Bekijk het actuele aanbod van Funda voor Enkhuizen.

De aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis in Enkhuizen en zorgt dat u als eerste op de hoogte bent van het nieuwste woningaanbod. Een professionele inspectie van het huis en de gunstigste aankoopprijs vormen vervolgens onze hoofddoelen.
 

Het makelaarsteam in Enkhuizen

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die geboren en getogen zijn in verschillende regio’s in West-Friesland. Met liefde voor het vak en kennis van al het moois wat de gemeente Enkhuizen te bieden heeft, kennen wij de woningmarkt in Enkhuizen als geen ander. Wilt u weten wat wij als Westfriese makelaar voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in Enkhuizen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Afspraak maken met de Westfriese makelaars voor Enkhuizen? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853