Makelaar West-Friesland de Weere

Ontdek de charme van de Weere in het hart van West-Friesland. Als toonaangevende makelaar met diepgaande lokale kennis, brengen wij u een ongeëvenaarde ervaring bij het kopen en verkopen van huizen in deze prachtige regio. Ons team van gepassioneerde professionals, afkomstig uit diverse West-Friese gemeenten, staat voor u klaar met uitgebreid advies en begeleiding op maat.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor hartje West-Friesland

In het betoverende plaatsje de Weere kunt u rekenen op een diverse selectie van woningen voor starters en gezinnen. Met gemiddeld ongeveer 10 huizen te koop, variëren de prijzen tussen €140.000 en €900.000. Ons netwerk stelt ons in staat om voor u het optimale uit elke transactie te halen.
 


2 maanden gratis proberen

Wij brengen een frisse benadering van makelaardij, met een focus op resultaten en vertrouwen. In tegenstelling tot traditionele praktijken, geloven wij in transparantie. Ons doel is om uw woning binnen 2 maanden tegen de beste prijs te verkopen. Mocht dit niet slagen, bieden wij de mogelijkheid om de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen na 2 maanden, of om verder te gaan op basis van no-cure-no-pay.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Opmeer

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer Kenmerken
Inwoners 11.450
Oppervlakte 41,9 km² (275 inwoners per km²)
Huishoudens 4.700
Gemiddelde aankoopwaarde € 245.000
Gemiddelde WOZ waarde € 233,000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,6 maanden
Dorpen Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek, Aartswoud, de Weere, Wadway, Zandwerven, de Gouwe.
Basisscholen Opmeer: OBS De Akker en RKBS Het Ruimteschip
Hoogwoud: OBS De Adelaar en RKBS St. Wulfram
Aartswoud: OBS De Dubbele Punt
Spanbroek: RKBS Bonifatius
De Weere: RKBS Petrus Canisius

De Weere is uitstekend bereikbaar voor woon-werkverkeer, zowel met de auto als via het openbaar vervoer. De N241 biedt een snelle verbinding naar de A7, waardoor Amsterdam binnen een half uur te bereiken is. Met diverse busverbindingen zijn omliggende steden goed verbonden met de dorpen in de gemeente de Weere.
 

Op Ontdekkingsreis in de Weere

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Opmeer:

Wanneer u op zoek gaat naar een huis kunt u dit samen met een aankoopmakelaar doen. De aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belangen. Zo wordt het nieuwste woning aanbod doorgenomen, worden de huizen geïnspecteerd op belangrijke punten en mogelijkheden en wordt er bij de onderhandelingen gezorgd voor de gunstigste aankoopprijs.
 

Het Team van de Weere

Ons team bestaat uit enthousiaste, goed gekwalificeerde collega’s die diep geworteld zijn in verschillende regio’s van West-Friesland. Met passie en gedegen kennis van de gemeente de Weere kennen wij de woningmarkt als geen ander. Graag delen wij onze expertise tijdens een vrijblijvend gesprek en bieden wij kosteloos koop- en verkoopadvies.
 

Transparante Tarieven

In de huidige woningmarkt leggen wij de focus op onderhandelingen bij aan- en verkoop, zonder onnodige makelaarskosten. Wij laten dure presentaties en advertenties achterwege en concentreren ons op directe verkoop. Ons scherpe tarief is gebaseerd op uw verwachtingen en het maximaliseren van het onderhandelingsproces.
 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online Effectiviteit

Met meer dan 20 jaar ervaring in online marketing bereiken wij de juiste doelgroep voor uw woning in West-Friesland. Naast optimale zichtbaarheid op platforms zoals Funda en Jaap, verzekeren wij een prominente positie op Google en binnen de lokale regio via onze website. Onze online aanpak richt zich op conversie met wervende teksten en doelgerichte call-to-actions.
 

Geen Verborgen Kosten

Wij breken met het traditionele model van verborgen kosten en contractuele binding. Onze diensten worden de eerste 2 maanden gratis aangeboden. Bent u niet tevreden, dan kunt u kosteloos stoppen of doorgaan op no-cure-no-pay basis, zonder verplichtingen.
 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen onze makelaardij werken ervaren taxateurs en bouwkundig specialisten voor nauwkeurige taxaties en technische keuringen in de Weere en West-Friesland. Benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij bieden graag ondersteuning met een deskundige taxatie.

 

Openingstijden

Maak vandaag nog een afspraak met onze West-Friese makelaars in de Weere. Wij staan voor u klaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853