Makelaar West-Friesland De Goorn

Makelaar De Goorn: Uw Partner in Vastgoed

De woningmarkt in De Goorn heeft een opwaartse trend laten zien, met een stijging van maar liefst 12,5% ten opzichte van vorig jaar, wat overeenkomt met het nationale gemiddelde. In eind 2016 bedroeg de gemiddelde woningprijs € 320.000, welk bedrag begin 2018 gestegen is naar € 360.000. De gemiddelde huizenprijzen liggen iets boven die van omliggende gebieden. Toch blijft de groei in De Goorn iets achter bij deze naburige gemeenten.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

De Goornse Vastgoedexperts

Gesitueerd ten westen van Hoorn, in het zuidelijk deel van het betoverende West-Friesland, schittert de gemeente De Goorn. Ons team van doorgewinterde makelaars, die allen geworteld zijn in West-Friesland, kent dit gebied als hun broekzak. Dankzij ons uitgebreide netwerk in deze regio, zijn wij in staat om het maximale resultaat te bereiken bij aan- en verkoop van uw woning. De diversiteit aan beschikbare huizen is royaal: van startwoningen tot boerderijen, bungalows en villa’s. Gemiddeld staan er ongeveer 120 woningen te koop in de gemeente, variërend in prijs tussen € 130.000 en € 1.800.000.
 

2 Maanden Gratis Vastgoedbegeleiding

In het licht van de florerende vastgoedmarkt en onze diepgaande kennis van De Goorn, zijn wij overtuigd dat we uw eigendom binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden en prijs kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet slagen, bieden wij u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht geheel kosteloos te annuleren. Of u kunt kiezen voor voortzetting op basis van ‘no-cure-no-pay’, zonder enige verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Auto’s en Bereikbaarheid
De uitstekende bereikbaarheid vanuit De Goorn via de auto is opmerkelijk. Binnen een straal van slechts 6 km van de A7 liggen vrijwel alle dorpen, wat een vlotte verbinding naar Amsterdam verzekert. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) herontworpen om een nog betere link met het westen van Noord-Holland te realiseren.

Openbaar Vervoer
Het openbaar vervoer in De Goorn is hoofdzakelijk beperkt tot buslijnen richting Hoorn en Alkmaar in het westen. De treinroute tussen Alkmaar en Hoorn maakt een halte in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons Vastgoedteam in De Goorn

Onze dynamische groep bestaat uit enthousiaste, goed gekwalificeerde makelaars die wortels hebben in diverse regio’s binnen het uitgestrekte West-Friesland. Wij omarmen ons vak en zijn gepassioneerd door al het prachtigs dat de weidse omgeving van De Goorn te bieden heeft. Hierdoor zijn we ongeëvenaard in onze kennis van de woningmarkt binnen de dorpen van De Goorn. Wilt u ontdekken hoe onze West-Friese makelaars u van dienst kunnen zijn? We komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 

Voordelig en Doeltreffend

In lijn met de opbloeiende vastgoedmarkt, leggen we de nadruk op onderhandeling binnen onze verkoopstrategie. Overbodige investeringen in dure presentaties en advertenties achten wij overbodig in een markt waarin potentiële kopers gemakkelijker te vinden zijn. Hierdoor zijn de kosten bij Makelaardij West-Friesland aanzienlijk lager en richten we ons op de zaken die daadwerkelijk renderen, zoals het behalen van de hoogst mogelijke verkoopprijs. Onze voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Strategie voor het Digitale Domein

Makelaardij West-Friesland werkt nauw samen met experts die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Hierdoor zijn we meesters in het vinden van de juiste doelgroep voor de verkoop van uw woning. We zorgen ervoor dat uw huis prominent aanwezig is op Funda, Google en sociale media. Tevens passen we online technieken en metingen toe om het aantal bezichtigingen per woning te optimaliseren. Deze werkwijze bespaart tijd en stelt ons in staat om te focussen op uw rendement.

 

Taxaties en Technische Inspecties

Binnen Makelaardij West-Friesland werken we samen met taxateurs en bouwexperts voor technische inspecties van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? We assisteren u graag met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Neem contact op met onze West-Friese makelaars in De Goorn. We zijn dagelijks beschikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853