Makelaar West-Friesland Bovenkarspel

Makelaar in Bovenkarspel: Ontdek Onze Expertise!

De woningmarkt in Bovenkarspel toont een stijging van maar liefst 13% in huizenprijzen ten opzichte van vorig jaar, wat iets hoger is dan het nationale gemiddelde van 12,5%. In slechts twee jaar tijd, van eind 2016 tot begin 2018, is de gemiddelde woningprijs gestegen van € 270.000 naar € 305.000. Hoewel deze prijsstijging boven het landelijk gemiddelde ligt, blijft de gemiddelde huizenprijs in Bovenkarspel nog altijd iets lager dan die in omliggende gemeenten. Ondanks de afname van het aantal koopwoningen, gedreven door een groeiende vraag, blijven vraag- en verkoopprijzen nauw met elkaar in lijn.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Vertrouwde Makelaars in Bovenkarspel

Bovenkarspel, gelegen ten westen van Enkhuizen in West-Friesland, is onze vertrouwde thuisbasis. Als lokaal gewortelde makelaars begrijpen wij de dynamiek van deze regio als geen ander. Eén van onze makelaars is zelfs hier opgegroeid en kent het gebied door en door. Met ons uitgebreide netwerk zijn wij als geen ander in staat om het beste resultaat te behalen bij het kopen of verkopen van uw huis. In Bovenkarspel vindt u een gevarieerd aanbod woningen, van starterswoningen tot bungalows, villa’s en seniorenwoningen. Gemiddeld staan er zo’n 100 woningen te koop, met prijzen variërend tussen € 100.000 en € 875.000.
 


2 Maanden Gratis Diensten van Onze Makelaars

Dankzij de groeiende woningmarkt en onze diepgaande kennis van Bovenkarspel, zijn wij overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden en prijs kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos beëindigen of met ons doorgaan op basis van ‘no-cure-no-pay’, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Stede Broec

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Stede Broec

Gemeente Stede Broec Kenmerken
Inwoners 22.100
Oppervlakte 16,37 km²
Huishoudens 9400
Gemiddelde aankoopwaarde € 290.000
Gemiddelde WOZ waarde € 193.000
Gemiddelde verkooptijd 3,3 maanden
Onze verkooptijd 1,9 maanden
Dorpen Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek.
Basisscholen Bovenkarspel: PCB Gideoschool, OBS Klimop, RKBS De Molenwiek, Speciaal onderwijs ’t Palet en RKBS Willibrordus
Grootebroek: RKBS De Hussel, OBS ’t Vierspan, RKBS Uilenburcht
Lutjebroek: RKBS De Baskuul

Vlotte Bereikbaarheid per Auto

De bereikbaarheid per auto vanuit Bovenkarspel naar omliggende plaatsen is uitstekend. De huidige N307 (vierbaans snelweg Hoorn-Enkhuizen), in combinatie met de N505, vormt een naadloze verbinding met de A7 en andere West-Friese steden. Hierdoor wordt de verbinding met omliggende steden en zelfs Amsterdam verder geoptimaliseerd.
 

Openbaar Vervoer Mogelijkheden

Het openbaar vervoer in Bovenkarspel is ruimschoots aanwezig. Treinstations in Bovenkarspel en Grootebroek bieden aansluiting op de Hoorn-Enkhuizen lijn. Bovendien verbindt een buslijn (zowel voor scholieren als buurtbewoners) de dorpen met Wervershoof en Enkhuizen.

 

Actueel Woningaanbod in Bovenkarspel

Bekijk direct het beschikbare woningaanbod in Bovenkarspel en omgeving:

Bij het aankopen van een woning behartigt een aankoopmakelaar alleen uw belangen. De aankoopmakelaar helpt u bij het uitzoeken van de nieuwste woningen op de markt, inspecteert het huis op belangrijke punten, zorgt voor de gunstigste prijs bij onderhandelingen en regelt de juridische en administratieve afhandeling.

 

Ons Team: Lokale Expertise

Ons enthousiaste team bestaat uit gekwalificeerde makelaars die hun wortels hebben in verschillende delen van West-Friesland. Met passie voor ons vak en diepgaande kennis van Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Wilt u ontdekken wat onze West-Friese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.
 

Transparante Tarieven

Onze verkoopstrategie richt zich op effectieve onderhandelingen, gezien de aantrekkende woningmarkt. Investeringen in dure presentaties en advertenties achten wij overbodig in een markt waarin kopers makkelijker te vinden zijn. Dit maakt Makelaardij West-Friesland niet alleen kostenefficiënt, maar laat ons ook focussen op activiteiten met het hoogste rendement, zoals het behalen van de optimale verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De kosten voor een makelaar in Bovenkarspel zijn overzichtelijk opgebouwd. Benieuwd naar ons voordelige tarief en de mogelijke verkoopprijs van uw huis? Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Effectieve Online Aanpak

Makelaardij West-Friesland werkt samen met online marketingexperts met meer dan 20 jaar ervaring. Dit biedt ons het voordeel om de juiste doelgroep online te bereiken voor woningverkoop. Door optimale zichtbaarheid op platforms zoals Funda, Google en social media, gecombineerd met geavanceerde meettechnieken, maximaliseren wij het aantal bezichtigingen per woning. Dit bespaart tijd en verlaagt kosten, terwijl wij ons richten op uw verkooprendement.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen Makelaardij West-Friesland werken ervaren taxateurs en bouwkundige specialisten die uw woning in West-Friesland kunnen taxeren en technisch keuren. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij staan klaar om u te helpen met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Neem vandaag nog contact op met de West-Friese makelaars in Bovenkarspel. Wij zijn bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853