Makelaar West-Friesland Bobeldijk

Makelaar in Bobeldijk

De huizenprijzen in het pittoreske Bobeldijk zijn het afgelopen jaar met een indrukwekkende 12,5% gestegen, een cijfer dat perfect in lijn ligt met het nationale gemiddelde. In eind 2016 lag de gemiddelde woningprijs op € 320.000, maar in het begin van 2018 is dit bedrag gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs iets hoger ligt dan die van de omliggende gemeenten, blijft de stijging vooralsnog iets achter bij deze gebieden.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Top Makelaars voor Bobeldijk

Bobeldijk, gelegen ten westen van Hoorn in het zuidelijke deel van het betoverende West-Friesland, is de plek waar wij als lokale makelaars onze wortels hebben. Met een diepgeworteld netwerk in deze prachtige omgeving, hebben we de mogelijkheid om het allerbeste voor u te realiseren bij het aan- of verkopen van onroerend goed. Deze gemeente biedt een rijk scala aan woningen, variërend van starterswoningen tot boerderijen, bungalows en villa’s. Gemiddeld staan er in de gemeente ongeveer 120 woningen te koop, met prijzen variërend van € 130.000 tot € 1.800.000.
 

2 maanden lang gratis makelaardij

Met het oog op de groeiende woningmarkt en onze expertise in Bobeldijk zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste prijs en voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. Alternatief kunt u met ons doorgaan op basis van ‘no cure, no pay’, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Bobeldijk is uitstekend geregeld. Alle dorpen liggen binnen 6 km van de A7, wat zorgt voor een goede verbinding met Amsterdam. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) momenteel verbeterd, wat resulteert in een nog betere aansluiting op het westen van Noord-Holland.

Het openbaar vervoer in Bobeldijk beperkt zich tot buslijnen richting Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel. De trein tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons team van makelaars in Bobeldijk

Ons team bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde makelaars die hun oorsprong hebben in diverse regio’s binnen West-Friesland. Met een passie voor het vak en diepgaande kennis van al het moois dat de ruime omgeving van Bobeldijk te bieden heeft, zijn wij de experts in de woningmarkt van de dorpen in deze regio. Wilt u ontdekken wat wij als West-Friese makelaars voor u kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Dankzij de bloeiende woningmarkt ligt onze verkoopstrategie vooral bij effectieve onderhandeling. In een markt waarin kopers gemakkelijker te vinden zijn, zien wij investeren in kostbare presentaties en advertenties als overbodig. Bij Makelaardij West-Friesland bespaart u hierdoor op kosten, terwijl we ons richten op activiteiten die het meeste rendement opleveren: het realiseren van de hoogst mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online aanpak

Makelaardij West-Friesland werkt samen met experts die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit stelt ons in staat om de juiste doelgroep online te bereiken voor de verkoop van uw woning. We zorgen ervoor dat uw huis goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Dankzij online technieken en metingen maximaliseren we het aantal bezichtigingen per woning. Deze aanpak bespaart tijd, verlaagt de makelaarskosten en richt zich op het optimaliseren van uw verkooprendement.

 

Taxaties en technische inspecties

Binnen onze makelaardij werken ervaren taxateurs en bouwkundige specialisten die technische inspecties uitvoeren voor woningen en panden in West-Friesland. Benieuwd naar de waarde van uw woning? We staan klaar om u te helpen met een taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met de West-Friese makelaars voor Bobeldijk? We zijn beschikbaar van 9:00 tot 21:00 uur, elke dag weer.

 
Afspraak maken   0228 851 853