Makelaar West-Friesland Blokker

De vastgoedmarkt in Blokker toont een indrukwekkende opwaartse trend. Aan het einde van 2016 bedroeg de gemiddelde prijs van een woning nog € 270.000. In de vroege maanden van 2018 is dit cijfer gestegen naar € 335.000, een imposante toename van 24%. Dit percentage ligt bijna het dubbele van het nationale gemiddelde (12,5%). Het opmerkelijke is ook dat we steeds vaker getuige zijn van huizen die ver boven de vraagprijs worden verkocht, een ontwikkeling die al geruime tijd gaande is in Amsterdam.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in Blokker

Blokker is gelegen aan de zuidkant van West-Friesland. Als toegewijde makelaar in West-Friesland zijn we uitstekend vertrouwd met deze regio. Eén van onze taxateurs woont al geruime tijd in Blokker, wat ons een diepgaand begrip geeft van de omgeving. Dankzij ons uitgebreide netwerk in de regio zijn wij in staat om voor u de hoogst haalbare resultaten te behalen bij het kopen of verkopen van onroerend goed. Blokker biedt een gevarieerd scala aan woningen, waaronder appartementen, historische panden, bungalows en villa’s. Het aanbod voorziet in de behoeften van starters, gezinnen en senioren, met prijzen variërend van ongeveer € 130.000 tot € 2.500.000 en gemiddeld 380 woningen beschikbaar voor verkoop.
 

2 maanden kosteloze makelaarservice

Gezien de positieve ontwikkelingen op de woningmarkt en onze diepgaande kennis van Blokker, zijn we ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden en prijs kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden wij u de mogelijkheid om de verkoopopdracht na 2 maanden zonder kosten te beëindigen. U heeft ook de keuze om met ons door te gaan op basis van “no-cure-no-pay”, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Hoorn

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Hoorn

Gemeente Hoorn Kenmerken
Inwoners 74.000
Oppervlakte 53,25 km² (waarvan 33 km² water)
Huishoudens 33.300
Gemiddelde aankoopwaarde € 325.000
Gemiddelde WOZ waarde € 211.000
Gemiddelde verkooptijd 2,1 maanden
Onze verkooptijd 1,6 maanden
Dorpen Blokker en Zwaag.
Basisscholen Blokker: OBS De Bussel en RKBS Sint Jozef
Hoorn: Montessori school Hoorn, PCB Dynamis, IC De Ceder, OBS Jules Verneschool, PCB Het Kompas, Montessori De Flierefluiter, IC Het Spectrum, OBS De Klipper, OBS voor speciaal onderwijs, RKBS Jenaplansch De Pontonnier, RKBS Bernardus van Bockxmeerschool, RKBS Maria, Westfriese Vrije School Parcival, OBS De Windvaan en OBS De Zonnewyzer
Zwaag: OBS Klimop, OBS Het Ooievaarsnest, PCB De Rank, IC Roald Dahl, OBS De Spinaker, OBS Burgemeester de Wildeschool en RKBS De Wingerd

De bereikbaarheid met de auto vanuit Blokker is uitstekend. Dankzij de vierbaans N307 (Blokker-Enkhuizen) is er een comfortabele verbinding met de A7 richting Amsterdam en andere steden in West-Friesland.

Wat betreft het openbaar vervoer, is Blokker goed verbonden. Diverse buslijnen verbinden Blokker met omliggende dorpen en de stad. Bovendien rijden er regelmatig treinen in 3 verschillende richtingen: Amsterdam, Alkmaar en Enkhuizen.
 

Welke huizen staan er nu te koop?

Vind snel alle huizen die op dit moment te koop staan in de Hoorn, Blokker of Zwaag:

Wanneer u op zoek bent naar een huis in Hoorn, Blokker of Zwaag, zorgt een aankoopmakelaar dat u als eerste op de hoogte bent van het nieuwe woningaanbod. Dit is belangrijk als u een woning wilt vinden in een locatie met een korte doorlooptijd. Wij helpen u graag met het vinden van een woning die bij u past in een krappe woningmarkt tegen de scherpst mogelijke aankoopprijs.

Ons team van makelaars in Blokker

Ons enthousiaste team bestaat uit gekwalificeerde makelaars die lokaal geworteld zijn in diverse regio’s binnen West-Friesland. Met een diepgaande liefde voor het vak en een grondige kennis van al het moois dat Blokker te bieden heeft, zijn we dé expert in de Blokkerse woningmarkt. Benieuwd naar wat onze lokale makelaars voor u kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Voordelige tarieven

Vanwege de bloeiende vastgoedmarkt ligt onze verkoopstrategie voornamelijk bij onderhandelingen. We zien het als overbodig om grote bedragen te investeren in dure presentaties en advertenties, gezien de gemakkelijke toegang tot potentiële kopers in deze markt. Dit maakt Makelaardij West-Friesland niet alleen kostenefficiënt, maar stelt ons ook in staat ons te concentreren op wat echt telt: het behalen van de hoogst mogelijke verkoopprijs. De voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in Hoorn, Blokker of Zwaag zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online aanpak

Bij Makelaardij West-Friesland werken we samen met professionals die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit biedt ons de kennis om de juiste doelgroep online te bereiken voor de verkoop van uw woning. We zorgen ervoor dat uw huis goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media. Onze online strategieën en metingen zijn erop gericht om het aantal bezichtigingen per woning te maximaliseren. Dit leidt niet alleen tot tijdsbesparing voor onze makelaars, maar resulteert ook in een hoger rendement voor uw verkoop.

 

Taxaties en bouwkundige keuringen

Binnen onze makelaardij werken we samen met taxateurs en bouwkundige experts voor gedegen technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We staan klaar om u te helpen met een deskundige taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze lokale makelaars in Blokker? We zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853