Makelaar West-Friesland Berkhout

Makelaar Berkhout voor Vastgoedtransacties in Gemeente Koggenland

De woningmarkt in Berkhout laat een stijging van 12,5% zien ten opzichte van het voorgaande jaar, een trend die overeenkomt met het nationale gemiddelde. Eind 2016 bedroeg de gemiddelde woningprijs € 320.000, terwijl dit begin 2018 was gestegen naar € 360.000. De huizenprijzen in Berkhout liggen boven het gemiddelde van omliggende gemeenten, hoewel de groei momenteel nog iets achterblijft bij die van deze naburige gebieden.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars in Berkhout

Gelegen ten westen van Hoorn in het zuidelijke deel van West-Friesland, biedt Berkhout een diversiteit aan woningen, waaronder starterswoningen, boerderijen, bungalows en villa’s. Als lokale makelaars met diepgewortelde verbondenheid met West-Friesland, beschikken wij over een uitgebreid netwerk in deze regio. Dit stelt ons in staat om optimale resultaten te behalen bij aan- en verkooptransacties. Ons aanbod omvat gemiddeld zo’n 120 beschikbare woningen, variërend in prijs tussen € 130.000 en € 1.800.000.
 

2 Maanden Volledige Makelaarsservice – Eerste 2 maanden Gratis

Mede dankzij onze inzichten in de florerende vastgoedmarkt van Berkhout hebben wij het vertrouwen dat wij uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de beste voorwaarden en prijs. Mocht dit scenario zich toch niet voordoen, bieden wij u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U heeft tevens de keuze om vervolgens met ons verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Gemakkelijke Autoverbindingen van en naar Berkhout
Berkhout biedt uitstekende bereikbaarheid met de auto. De meeste dorpen liggen binnen een straal van 6 kilometer van de A7, wat een vlotte verbinding met Amsterdam garandeert. Bovendien wordt de route naar Alkmaar (N243) opnieuw ingericht om een nog betere connectie met het westen van Noord-Holland te verzorgen.

Openbaar Vervoer in Berkhout en Omliggende Regio
Het openbaar vervoer in Berkhout beperkt zich tot buslijnen richting Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel van de gemeente. De treinverbinding tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.
 

Ons Toegewijde Makelaarsteam in Berkhout

Ons team bestaat uit gepassioneerde en goedgekwalificeerde makelaars, geworteld in diverse regio’s van West-Friesland. Met een diepgaande liefde voor het vak en een gedegen begrip van de prachtige aspecten die Berkhout en omstreken te bieden hebben, zijn wij de ultieme kenners van de lokale vastgoedmarkt. Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde die wij als West-Friese makelaars kunnen bieden? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Transparante Tarieven

Binnen de huidige bloeiende vastgoedmarkt leggen wij de focus op effectieve onderhandelingen. In plaats van te investeren in dure presentaties en advertenties, richten wij ons op strategieën die in deze gunstige markt leiden tot moeiteloze kopersaantrekking. Hierdoor kunnen wij met Makelaardij West-Friesland concurrerende tarieven aanbieden, terwijl we ons richten op activiteiten die het meeste rendement opleveren, met als doel de hoogst mogelijke verkoopprijs te realiseren. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Geavanceerde Online Aanpak

Makelaardij West-Friesland werkt samen met experts die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Deze expertise stelt ons in staat om de juiste doelgroep online te bereiken voor woningverkopen. Hierdoor wordt uw woning optimaal zichtbaar op platforms zoals Funda, Google en sociale media. We passen geavanceerde online technieken en metingen toe om het aantal bezichtigingen per woning te maximaliseren. Deze efficiënte werkwijze bespaart tijd en stelt ons in staat om onze makelaarskosten te minimaliseren, terwijl we tegelijkertijd focussen op het maximaliseren van uw verkooprendement.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen onze makelaardij werken gecertificeerde taxateurs en bouwkundige specialisten die nauwkeurige taxaties en technische keuringen uitvoeren voor woningen en panden in West-Friesland. Wenst u te weten wat uw woning waard is? Wij staan voor u klaar met deskundig advies en een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Een Afspraak met Onze West-Friese Makelaars in Berkhout?
Wij staan dagelijks voor u klaar, bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur, om u te ondersteunen bij al uw vastgoedvragen en transactiebehoeften.

 
Afspraak maken   0228 851 853