Makelaar West-Friesland Benningbroek

De huizenmarkt in Benningbroek vertoont een opmerkelijke stijging. Aan het begin van 2017 lagen de woningprijzen nog rond de € 320.000, maar tegen het begin van 2018 waren ze al met 12,5% gestegen tot een gemiddelde van € 360.000. Daarnaast is er ook een aanzienlijke toename in de verkoop van woningen in Benningbroek. Terwijl eind 2016 nog ongeveer 425 huizen te koop stonden in Benningbroek, is dat aantal momenteel gedaald tot ongeveer 50. Binnen de bredere context van de gemeente Medemblik, waartoe Benningbroek behoort, zijn er momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. De groeiende vraag en het beperkte aanbod van woningen in de gemeente Medemblik creëren een trend waarbij biedingen steeds vaker boven de vraagprijs uitkomen, vergelijkbaar met ontwikkelingen in andere gebieden zoals Amsterdam. Profiteer van deze gunstige marktomstandigheden en ontdek de mogelijkheden om een prachtig huis te verwerven in Benningbroek.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Benningbroek ligt in het noordelijke deel van West-Friesland en is uitstekend bereikbaar via de A7 (op slechts 1 km afstand). Het gemeentehuis bevindt zich in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Onze makelaars zijn goed bekend met Benningbroek en de omliggende regio, waaronder Twisk, Opperdoes en Medemblik. Met hun passie en diepgaande kennis van de omgeving hebben ze een uitgebreid netwerk en kunnen ze u voorzien van alle relevante informatie die u nodig heeft. Benningbroek biedt een diversiteit aan woningen, van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Deze variëteit komt ook tot uiting in de prijsklassen, die variëren van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Dankzij de toenemende vraag op de woningmarkt en onze expertise in de regio West-Friesland, zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning in Benningbroek binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dat tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Als dit onverhoopt niet lukt, heeft u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht gratis te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen, en dat alles zonder de vermelding van de gemeente Medemblik te wijzigen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer met de auto vanuit Benningbroek verloopt uitstekend. Vanaf Benningbroek is er een solide verbinding met de A7 en de nabijgelegen steden in West-Friesland. De overige dorpen in de regio, die de gemeente Medemblik omvat, liggen allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Reizen met het openbaar vervoer is goed geregeld in de gemeente Medemblik. Benningbroek zelf heeft een busstation, vanwaar de meeste bussen richting Hoorn vertrekken. Daarnaast zijn er busverbindingen vanuit de omliggende dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Alle straten in Benningbroek

Dokter de Vriesstraat, Ganker, het Hogeland, Kerkelaan, Klammeland, Kreek, Molenstraat, Nieuweweg, Oosterstraat, Rijksweg, Slochter, Sportlaan, Stationsbuurt, Tuinstraat, Vergulde Vos, Zwin.

 

Het makelaarsteam in Benningbroek

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die bekend zijn met diverse regio’s in West-Friesland. Met liefde voor het vak en uitgebreide kennis van Benningbroek en de nabijgelegen dorpen, zoals Abbekerk, Twisk, Opperdoes en Wognum, hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen wij u voorzien van alle relevante informatie. Bent u benieuwd naar wat onze West-Friese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken met onze makelaars voor Benningbroek? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853