Makelaar West-Friesland Avenhorn

Expert Makelaar in Avenhorn

De huizenmarkt in Avenhorn is het afgelopen jaar met een stijging van 12,5% in waarde toegenomen, wat overeenkomt met het nationale gemiddelde. In het laatste kwartaal van 2016 bedroeg de gemiddelde prijs van een woning € 320.000, en begin 2018 was dit gestegen naar € 360.000. Hoewel de gemiddelde huizenprijs iets hoger ligt dan in naburige gemeenten, blijft de groei in Avenhorn enigszins achter bij die van die gemeenten.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Professionele Makelaars in Avenhorn

Avenhorn, een prachtige plaats ten westen van Hoorn in het zuidelijke deel van West-Friesland, is waar wij thuis zijn. Ons team van geboren en getogen West-Friese makelaars kent deze omgeving als geen ander. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn wij als geen ander in staat om het maximale te bereiken bij de koop of verkoop van onroerend goed. Avenhorn biedt een gevarieerd aanbod aan woningen, waaronder starterswoningen, boerderijen, bungalows en villa’s. Er zijn gemiddeld zo’n 120 woningen te koop, variërend in prijs van € 130.000 tot € 1.800.000.
 

2 Maanden Lang Gratis Makelaarsdiensten

Door de florerende huizenmarkt en onze diepgaande kennis van Avenhorn, zijn wij overtuigd dat wij uw woning binnen 2 maanden tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om met ons door te gaan op basis van “no-cure-no-pay”, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Koggenland

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Kenmerken voor wonen in gemeente Koggenland

Gemeente Koggenland Kenmerken
Inwoners 22.500
Oppervlakte 80,52 km² (280 inwoner per km²)
Huishoudens 9300
Gemiddelde aankoopwaarde € 340.000
Gemiddelde WOZ waarde € 247.000
Gemiddelde verkooptijd 3,9 maanden
Onze verkooptijd 2,3 maanden
Dorpen Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer.
Basisscholen Avenhorn: OBS De Grosthuizer, OBS De Leveling en RKBS De Overhaal
Berkhout: OBS De Geert Holle
Bobeldijk: zie Berkhout
De Goorn: RKBS Jozef
Grosthuizen: zie Avenhorn
Hensbroek: RKBS De Ark
Obdam: OBS De Kelderswerf en RKBS De Caegh
Oostmijzen: zie Avenhorn
Oudendijk: zie Avenhorn
Rustenburg: zie Ursem
Scharwoude: Kleuterschool Kids Inn, basisscholen in Hoorn
Spierdijk: RKBS Jozef en Mariaschool
Ursem: RKBS BAVO, OBS De Langereis
Wogmeer: zie Spierdijk en Hensbroek
Zuidermeer: RKBS St. Bernadette

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Avenhorn is uitstekend. Alle dorpen bevinden zich binnen een straal van 6 km van de A7, waardoor er een uitstekende verbinding is met Amsterdam. Bovendien wordt de verbinding met Alkmaar (N243) verbeterd, wat resulteert in een nog betere connectie met het westen van Noord-Holland.

Wat betreft het openbaar vervoer beperken de mogelijkheden zich in Avenhorn tot buslijnen naar Hoorn en Alkmaar in het westelijke deel. De trein tussen Alkmaar en Hoorn stopt in Obdam.

Huizen te koop in gemeente Koggenland

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Koggenland:

Heeft u een huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het aankopen van een huis. Zo doen wij een inspectie, onderhandelen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs en regelen de juridische en administratieve afhandeling.

Alle straten in Avenhorn

Alver, Ariëns, Barbeel, Beatrixlaan, Bernhardstraat, Bonkelaar, Buitenroede, De Fuik, De Hoef, De Tocht, Drecht, Elft, Goudwinde, Grondel, Grosthuizen, Het Hoog, Het Veer, Jaagweg, Julianastraat, Karperhof, Kathoek, Kolblei, Koningsspil, Marenesingel, Meerval, Molenhof, Oost-Mijzen, Regenboogforel, Rietvoornlaan, Serpeling, Veilingweg, Vijverhof, Walingsdijk, West, Wieken.

 

Ons Toegewijde Makelaarsteam in Avenhorn

Ons team bestaat uit enthousiaste, hooggekwalificeerde makelaars die elk afkomstig zijn uit diverse regio’s in West-Friesland. Met een passie voor het vak en diepgaande kennis van al het moois dat de uitgestrekte omgeving van Avenhorn te bieden heeft, zijn wij dé experts in de woningmarkt van deze dorpen. Wilt u ontdekken wat wij als West-Friese makelaars voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Voordelige Tarieven

Vanwege de bloeiende vastgoedmarkt richten wij onze verkoopstrategie vooral op effectieve onderhandelingen. Wij beschouwen het investeren in kostbare presentaties en advertenties als overbodig in een markt waarin het vinden van kopers minder moeite kost. Hierdoor zijn de diensten van Makelaardij Avenhorn voordeliger, terwijl wij ons concentreren op activiteiten die het meeste rendement opleveren, namelijk het realiseren van de hoogst mogelijke verkoopprijs. Enkele voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

Kosten voor een makelaar in gemeente Koggenland zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Geavanceerde Online Aanpak

Makelaardij Avenhorn werkt samen met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing. Dit geeft ons een belangrijk voordeel bij het bereiken van de juiste doelgroep voor de verkoop van woningen. Wij zorgen ervoor dat uw woning goed zichtbaar is op platforms zoals Funda, Google en sociale media, en passen geavanceerde online technieken en metingen toe om het aantal bezichtigingen per woning te optimaliseren. Deze werkwijze bespaart aanzienlijk tijd, waardoor de kosten lager zijn en wij ons meer kunnen richten op het maximaliseren van uw verkooprendement.

 

Taxaties en Technische Keuringen

Binnen ons makelaarskantoor werken gespecialiseerde taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen van woningen en panden in West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij staan klaar om u verder te helpen met een professionele taxatie.

 

Openingstijden

Maak nu een afspraak met onze West-Friese makelaars in Avenhorn. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853