Makelaar West-Friesland Andijk

De vastgoedmarkt in Andijk vertoont een opmerkelijke opleving. Aan het begin van 2017 lagen de woningprijzen nog rond de € 320.000, maar tegen het begin van 2018 waren deze al gestegen met 12,5% tot een gemiddelde van € 360.000. Bovendien is er ook een significante toename in de verkoop van woningen in Andijk. Terwijl eind 2016 nog ongeveer 425 huizen te koop stonden in Andijk, is dat aantal inmiddels gedaald tot ongeveer 50. Binnen de bredere context van de gemeente Medemblik, waartoe Andijk behoort, zijn momenteel 300 woningen beschikbaar voor verkoop. Vanwege de groeiende vraag en het beperktere aanbod van woningen in de gemeente Medemblik, zien we een trend waarbij biedingen steeds vaker boven de vraagprijs uitkomen, vergelijkbaar met ontwikkelingen in Amsterdam. Profiteer van deze gunstige ontwikkelingen op de markt en verken de mogelijkheden om een prachtig huis te verwerven in Andijk.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars uit West-Friesland

Andijk bevindt zich in het noordelijke deel van West-Friesland aan het Ijsselmeer en is uitstekend bereikbaar via de A7 en de N239 (op slechts 6 km afstand). Het gemeentehuis is gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van Dirk Scheringa. Zowel Andijk als de omliggende regio zijn vertrouwd terrein voor onze makelaars. Sterker nog, één van onze makelaars is zelfs een inwoner van Andijk. Met onze passie en uitgebreide kennis van Andijk en de naburige dorpen, zoals Twisk, Opperdoes en Medemblik, hebben wij een breed netwerk en kunnen wij u voorzien van alle relevante informatie die u nodig heeft. Andijk biedt een divers aanbod aan woningen, variërend van starterswoningen tot appartementen, boerderijen, grachtenpanden en vrijstaande villa’s. Deze diversiteit komt ook tot uiting in verschillende prijsklassen, variërend van € 130.000 tot € 2.500.000.
 

2 maanden gratis een makelaar

Gezien de toenemende vraag op de woningmarkt en onze vertrouwdheid met de regio West-Friesland, zijn wij ervan overtuigd dat we uw woning in Andijk binnen 2 maanden kunnen verkopen, en dat tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de mogelijkheid om na 2 maanden de verkoopopdracht kosteloos te beëindigen. U kunt er ook voor kiezen om met ons verder te gaan op basis van no-cure-no-pay, zonder verdere verplichtingen, en dat alles zonder de vermelding van de gemeente Medemblik te wijzigen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Medemblik

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik Kenmerken
Inwoners 44.000
Oppervlakte 257,56 km² (171 inwoners per km²)
Huishoudens 18.500
Gemiddelde aankoopwaarde € 345.000
Gemiddelde WOZ waarde € 249.000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,1 maanden
Plaatsen Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway (gedeeltelijk), Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West.
Basisscholen Abbekerk: OBS De Plaats
Andijk: PCB (Protestants-Christelijk) Dr A Kuyperschool, PCB Idenburgschool, OBS De Piramide en RKBS (Rooms-Katholiek) De Bangert
Benningbroek: OBS De Kraaienboom
Hauwert: OBS De Vijzel
Lambertschaag: (zie Abbekerk)
Medemblik: RKBS Maria Bernadette School, PCB Het Koggeschip, OBS De Meridiaan, RKBS Jozefschool
Midwoud: OBS De Koet
Nibbixwoud: RKBS St. Nicolaas school
Onderdijk: zie Wervershoof/Medemblik
Oostwoud: Zie Hauwert/Midwoud
Opperdoes: PCB De Wegwijzer
Sijbekarspel: zie Benningbroek
Twisk: OBS De Klaverwoid
Wijzend: zie Wognum/Nibbixwoud
Wognum: RKBS Sint Hieronymus en OBS De Speelwagen
Wervershoof: RKBS Gerardus Majella, OBS De Dijkwerkers, RKBS De Schelp en RKBS St. Werenfridus
Zwaagdijk-Oost: RKBS Sint Jozef
Zwaagdijk-West: RKBS Sint Lidwina

Het woon-werkverkeer per auto vanuit Andijk verloopt uitstekend. De N239 vanaf Andijk biedt een solide verbinding met de A7 en de nabijgelegen steden in West-Friesland. De overige dorpen in de regio, die onder de gemeente Medemblik vallen, bevinden zich allemaal binnen een straal van 8 km vanaf de A7.

Reizen met het openbaar vervoer scoort positief in de gemeente Medemblik. In het dorp Andijk zelf is een busstation gevestigd, vanwaar de meeste bussen richting Hoorn en Enkhuizen vertrekken. Daarnaast zijn er busverbindingen vanuit de omliggende dorpen naar Hoorn.

 

Wat staat er te koop?

We hebben via Funda alle huizen die te koop staan binnen de gemeente Medemblik voor u op een rijtje gezet. Te koop in:

Als aankoopmakelaar helpen wij u graag met verantwoord aankopen van uw droomhuis.
 

Alle straten in Andijk

Ambachtsweg, Artuslaan, Bakkerstraat, Bangert, Beatrixstraat, Bedrijvenweg, Beldersweg, Bernhardstraat, Burgemeester Doumastraat, Buttervin, Buurtje, Cornelis Kuinweg, de Weet, Dijkgraaf Grootweg, Dijkweg, Dirk Jonkerlaan, Dokter d’Arnaudstraat, Driehuizen, Dwarsland, Elsenburg, Elstar, Flamingolaan, Gedeputeerde Laanweg, Generaal de Wetlaan, Gerrit de Vriesweg, Goudreinet, Grootslagweg, Groteweid, Haling, Handelsweg, Hardegrondweg, Hoekweg, Hofkesland, Hogelandje, Hooijschuurstraat, Horn, Hornpad, Ibislaan, Industrieweg, Julianastraat, Kadijkweg, Kees Veerstraat, Keizerskroon, Kerkepad, Klamptweid, Kleiakker, Kleingouw, Knokkel, Koopmanspolder, Krimperland, Krokus, Landstraat, Lange Deelelaan, Langeweer, La Reinestraat, Meander, Meikers, Meilag, Melkweg, Middenweg, Molenweg, Munnikij, Murillolaan, Nanne Jansz. Grootstraat, Narcis, Nieuwe Dijk, Nieuwe Haven, Notarisappel, Notaris Steenpoortestraat, Oosterweg, Oranje Nassaulaan, Pietersbuur, Piet Kistemakerstraat, Prinses Marijkestraat, Proefpolder, Proserpinestraat, Reinderhoek, Rikkert, Rose Luisantestraat, Rose Précocestraat, Scarlet Ducstraat, Schoolweg, Schoutsland, Singerspad, Sorghvlietlaan, Sportlaan, Sterappel, Transportweg, Veenakkers, Veilingweg, Viskuil, Visserspad, Vleetweg, Voorstuk, Witte Valkstraat, Zuidkaap.

 

Het makelaarsteam in Andijk

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde makelaars die hun roots hebben in diverse regio’s in West-Friesland. Met een diepgaande passie voor het vak en uitgebreide kennis van al het moois dat Andijk te bieden heeft, zijn wij bekend met de woningmarkt in Andijk, Wervershoof, Nibbixwoud, Wognum en andere omliggende dorpen. Wilt u weten hoe wij als West-Friese makelaar u van dienst kunnen zijn? We komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
 

Tarieven

Door de aantrekkende woningmarkt richt onze verkoop strategie zich vooral op de onderhandeling. Geld investeren in dure presentaties en advertenties beschouwen wij als overbodig in een markt waar je minder moeite hoeft te doen om kopers te vinden. Hierdoor bent u met Makelaardij West-Friesland een stuk goedkoper uit en focussen wij ons op zaken die het meeste rendement opleveren; een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Voordelen:

  • Lagere makelaarskosten
  • Hogere verkoopprijs

De volgende plaatsen maken onderdeel uit van gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wijzend, Wognum, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West. Kosten voor een makelaar in deze dorpen zijn eenvoudig van opbouw. Bent u benieuwd tegen welk laag makelaarstarief wij uw huis kunnen verkopen en tegen welke verkoopprijs? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

Online strategie

Makelaardij West-Friesland werkt met collega’s die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de online marketing. Dit heeft als groot voordeel dat we weten hoe je online de juiste doelgroep vindt voor de verkoop van een woning. Zo zorgen wij er voor dat uw huis goed gevonden wordt op Funda, Google en social media en passen wij online technieken en metingen toe die er voor zorgen dat wij het aantal bezichtigingen per woning kunnen maximaliseren. Deze manier van werken levert een hoop tijdwinst op waardoor de makelaars kosten lager zijn en wij meer kunnen focussen op het rendement uit uw verkoop.

 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken wij met taxateurs en bouwkundig specialisten voor technische keuringen van woningen of panden in West-Friesland. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Wij helpen u graag verder met een taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met de West-Friese makelaars voor Andijk? We zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853