Makelaar West-Friesland Aartswoud

Aartswoud bevindt zich samen met gemeente Drechterland in het hoogste segment wat betreft huizenprijzen in West-Friesland. De gemiddelde aankoopprijs van een woning in Aartswoud is € 245.000 (terwijl het nationale gemiddelde € 244.000 bedraagt). De prijsontwikkeling op de woningmarkt in Aartswoud verloopt gestaag met 2,7%. In aangrenzende gemeenten zoals Drechterland, Enkhuizen en Medemblik tonen prijzen een veel snellere groei van 20%. In Stede Broec is de groei zelfs 30%, wat 10% hoger is dan het landelijke gemiddelde.
 
Bereken de waarde van mijn huis
 
Bereken mijn hypotheek maandlasten
 

Makelaars voor hartje West-Friesland

De gemeente Opmeer (Aartswoud) omvat charmante dorpen in een schitterende, uitgestrekte omgeving in het hart van West-Friesland. Voor pendelaars biedt de gemeente talloze opties voor woon-werkverkeer, en er zijn diverse scholen, sportverenigingen en evenementen beschikbaar. Als Westfriese makelaar zijn wij uitstekend bekend met dit gebied, aangezien een van onze makelaars 30 jaar lang in Aartswoud heeft gewoond. Dankzij ons netwerk kunnen we het uiterste voor u bereiken bij het kopen of verkopen van woningen. Er is een fantastisch aanbod aan huizen voor zowel starters als gezinnen. Gemiddeld staan er ongeveer 100 woningen te koop, met prijzen variërend tussen € 140.000 en € 900.000.
 


2 maanden gratis proberen

De werkwijze van veel makelaarskantoren tijdens economische recessies heeft bij velen geleid tot een verlies van vertrouwen in de makelaardij. Als er niets wordt verkocht en de makelaar toch winst maakt, dan is het duidelijk dat deze winst niet afkomstig is van huizenverkoop. Wij keuren dergelijke praktijken sterk af en presenteren daarom een alternatieve aanpak. We zijn ervan overtuigd dat we uw woning binnen 2 maanden kunnen verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Mocht dit echter niet lukken, dan kunt u de verkoopopdracht na 2 maanden kosteloos annuleren of doorgaan op basis van ‘no cure, no pay’, zonder verdere verplichtingen.

  • Makelaars geboren en getogen in West-Friesland
  • Gratis 2 maanden op proef
  • Strategisch op het gebied van online verkoop
  • Geen verborgen kosten in het contract
  • Niet verkopen? Geen kosten! (no-cure-no-pay)
  • Geen peperdure presentaties en advertenties
  • Een uitgebreid netwerk in gemeente Opmeer

 
Afspraak maken   0228 851 853

 

 

Kenmerken voor wonen in gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer Kenmerken
Inwoners 11.450
Oppervlakte 41,9 km² (275 inwoners per km²)
Huishoudens 4.700
Gemiddelde aankoopwaarde € 245.000
Gemiddelde WOZ waarde € 233,000
Gemiddelde verkooptijd 3,8 maanden
Onze verkooptijd 2,6 maanden
Dorpen Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek, Aartswoud, de Weere, Wadway, Zandwerven, de Gouwe.
Basisscholen Opmeer: OBS De Akker en RKBS Het Ruimteschip
Hoogwoud: OBS De Adelaar en RKBS St. Wulfram
Aartswoud: OBS De Dubbele Punt
Spanbroek: RKBS Bonifatius
De Weere: RKBS Petrus Canisius

Voor woon-werkverkeer per auto is Aartswoud goed bereikbaar. De N241 biedt een snelle verbinding naar de A7, die u binnen een half uur naar Amsterdam brengt. Sinds de introductie van de tweede Coentunnel is het woon-werkverkeer tijdens spitsuur acceptabel.

Ook met het openbaar vervoer zijn de omliggende steden goed bereikbaar vanuit de dorpen in gemeente Aartswoud. Verscheidene busverbindingen lopen van Aartswoud richting Wieringerwerf, Heerhugowaard en Alkmaar, en vanuit Opmeer en Hoogwoud naar Hoorn en Obdam.
 

Op zoek naar een huis in Aartswoud

Vind alle huizen die op dit moment te koop staan in de gemeente Opmeer:

Wanneer u op zoek gaat naar een huis kunt u dit samen met een aankoopmakelaar doen. De aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belangen. Zo wordt het nieuwste woning aanbod doorgenomen, worden de huizen geïnspecteerd op belangrijke punten en mogelijkheden en wordt er bij de onderhandelingen gezorgd voor de gunstigste aankoopprijs.
 

Alle straten in Aartswoud

Bongerd, Braakweg, Koetenburg, Kolkweg, Schoolstraat, Weelkade, Westfriesedijk, Wilhelminalaan, Zuiderzeestraat, Zwarteweg.

 

Het makelaarsteam in Aartswoud

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed gekwalificeerde collega’s die afkomstig zijn uit diverse regio’s in West-Friesland. Met passie voor het vak en gedegen kennis van al het moois dat gemeente Aartswoud te bieden heeft, zijn wij uitmuntend bekend met de woningmarkt hier. We delen dit graag met u in een vrijblijvend gesprek en bieden gratis advies bij koop en verkoop.
 

Tarieven

In een opwaartse woningmarkt, waar woningen steeds sneller verkocht worden en er dus minder moeite hoeft te worden gedaan om kopers te vinden, richten wij ons voornamelijk op de onderhandelingen over aankoop- en verkoopprijzen van huizen. Alle overige onnodige makelaarskosten laten we links liggen. Denk aan dure presentaties van woningen, kostbare advertenties op plekken waar weinig mensen meer komen, en uren van een makelaar die geen toegevoegde waarde bieden, zoals aanwezig zijn bij de notaris. Wij geloven dat in de huidige woningmarkt de focus meer moet liggen op directe verkoop: wat past bij uw verwachtingen en hoe kunnen we het maximale halen uit het onderhandelingsproces. Door al het overige overboord te gooien, nemen we u veel zorgen uit handen en kunnen we een uiterst scherp makelaarstarief aanbieden.
 
Afspraak maken   0228 851 853
 

Online strategie

Met teamleden die meer dan 20 jaar ervaring hebben in online marketing, weten we als geen ander hoe we de doelgroep voor verschillende woningen in West-Friesland kunnen bereiken. Naast het optimaliseren van uw vindbaarheid op platforms zoals Funda en Jaap, zorgen we er ook voor dat uw woning goed zichtbaar is op Google en binnen West-Friesland via onze website. Naast vindbaarheid richten onze makelaars zich sterk op conversie. Dit begint online, bijvoorbeeld op Funda en onze website, waar we werken met overtuigende teksten en aanzetten tot bezichtiging. Vervolgens concentreren we ons op onderhandelingen en het maximaliseren van de verkoopprijs. Onze kennis van gemeente Aartswoud en haar dorpen speelt hierbij een cruciale rol.
 

Geen verborgen kosten

Helaas komen we nog steeds clausules tegen in makelaarscontracten die klanten aan de makelaar binden. Als de makelaar het huis verkoopt, ontvangt hij een commissie. Als het huis niet wordt verkocht, worden advertentiekosten in rekening gebracht bij contractontbinding vanuit de klant. Met andere woorden, zodra het makelaarscontract is ondertekend, verdient de makelaar geld, ongeacht of het huis wordt verkocht of niet. Hier ligt de focus niet op de huizenverkoop, maar op het verzamelen van ondertekende contracten. Dit vinden wij een verkeerde benadering van makelaardij, maar het is helaas nog steeds gebruikelijk. Wij willen een andere aanpak laten zien door onze diensten de eerste 2 maanden gratis aan te bieden. Als u na deze 2 maanden niet tevreden bent, kunt u kosteloos afscheid nemen of op ‘no cure, no pay’-basis doorgaan, zonder verplichtingen uit kleine lettertjes.
 

Taxaties en technische keuringen

Binnen onze makelaardij werken we met taxateurs en bouwkundige experts voor technische keuringen bij de aankoop van woningen of bedrijfspanden in Aartswoud en West-Friesland. Wilt u weten wat uw woning waard is? We staan klaar om u te helpen met een taxatie.

 

Openingstijden

Een afspraak maken met de West-Friese makelaars voor Aartswoud? We zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 
Afspraak maken   0228 851 853